Rozšírené hľadanie
Štvrtok 2. Máj 2024 |
meniny má Žigmund
Mimo radar: Nielen Beyoncé robí country. Dasha ním roztancovala TikTok

02.05.2024 17:30 Mladá speváčka, ktorej meno donedávna poznal iba málokto, ovládla britský singlový rebríček tri týždne po sebe a zdá sa, že ešte nekončí. Aktuálne je druhou najsledovanejšou country speváčkou na svete. Prvenstvo patrí popovej dive Beyoncé vďaka albumu Cowboy Carter. Čítané: (1)

Deep Purple vydajú album =1. Predstavujú ho singlom Portable Door

02.05.2024 17:30 Britská rocková stálica Deep Puurple vydá v lete svoj 23. album. Nahrávku =1 predznamenáva čerstvý singel Portable Door, ku ktorej formácia zverejnila sprievodný videoklip. Produkovala ho berlínska agentúra Mutter Vater a režíroval Leo Feimer. Predstavuje Deep Purple na pozadí obalu nového albumu a zachytáva kapelu v jej prirrodzenej podstate - na pódiu. Čítané: (1)

FOTO: Billy Barman a The Curly Simon zakončili turné v bratislavskej Starej tržnici

02.05.2024 17:30 Skupina Billy Barman svoj nový album Galéria duševného zdravia predstavila na spoločnom turné s The Curly Simonom. Séria koncertov vyvrcholila v utorok 30. apríla najväčším koncertom v Starej tržnici v Bratislave, kde kapela novinku aj pokrstila. Čítané: (1)

Ako zneli System Of A Down na počiatku? To prezradí sólový singel Serja Tankiana

02.05.2024 17:30 Serj Tankian pripravuje na máj hneď dve veľké udalosti. O necelé dva týždne vydá svoje monografie Down Whit The System a 17. mája vyjde aj sólový singel AF Day, ktorý vznikol pred mnohými rokmi. Nahrávka je ukážkou toho, ako znela legendárna formácia počas prvých dní svojej existencie. Čítané: (1)

Dvojnásobný držiteľ Grammy podporil turné vokálnej skupiny Voising. Štartuje už tento víkend

02.05.2024 17:30 Skupina Voising chystá turné po celom Slovensku, na ktorom predstaví debutový album Všetko má svoj čas. Šesť slovenských hlasov podporila špička svetovej a cappella scény. Paul Phoenix – spevák a zakladajúci člen svetoznámej speváckej skupiny King’s Singers, ktorý je dvojnásobným držiteľom ceny Grammy, členov Voising dokonca koučoval. Zistite aj vy, ako znie hudba bez pridania jediného nástroja v Bratislave, Nitre, Košiciach, Liptovskom Mikuláši a Banskej Bystrici. Čítané: (1)

ANKETA: Najlepšie vystúpenia najlepšieho ročníka SHARPE festivalu

02.05.2024 17:30 SHARPE festival dlhodobo považujem za jeden z najunikátnejších európskych showcaseov a najkrajších domácich hudobných podujatí. Sympatická kompaktnosť Novej Cvernovky, kombinácia outdooru a indooru, zároveň každoročná náročnosť a nekompromisná kvalita exploratívnej dramaturgie, to sú len niektoré z aspektov, ktoré festival pozdvihujú na unikátny zážitok nielen v očiach širokej verejnosti. Čítané: (1)