Rozšírené hľadanie
Pondelok 29. Apríl 2024 |
meniny má Lea
Vodiči, pozor na tieto dopravné obmedzenia! Začnú platiť po sviatkoch

31.03.2024 23:30 NITRA - Krajský dopravný inšpektorát v Nitre upozorňuje motoristickú verejnosť na dopravné obmedzenia na ceste I/51. Od utorka 2. apríla bude cesta čiastočne uzavretá v kilometri 190,700 do kilometra 193,215. Dôvodom je veľkoplošná oprava vozovky, informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Nitre. Čiastočná uzávera bude trvať do 30. septembra.

AKTUÁLNE Vodiči, pozor! Frekventovaná cesta je neprejazdná

31.03.2024 23:30 KĽAČNO - Cesta prvej triedy za Kľačnom smerom na Fačkovské sedlo zostala v nedeľu krátko popoludní pre spadnutý strom na vozovku neprejazdná. Upozornila na to na sociálnej sieti Zelená vlna RTVS.

Súťaž Autoopravár junior otvára dvere aj do sveta elektromobility: Volvo láka mnohých šikovných mladých z východu!

31.03.2024 23:30 KOŠICE – Nielen Daniel Matta , ale aj jeho spolužiaci sa už nevedia dočkať. Študenti Strednej odbornej školy automobilovej v Košiciach sa tešia na príchod Volva, v ktorom nájdu uplatnenie na trhu práce a už teraz je isté, že by ich nič nemalo prekvapiť O svojich schopnostiach a zručnostiach totiž títo mladí remeselníci presvedčili aj komisárov oblastnej súťaže Autoopravár junior, ktorej dejiskom boli moderné priestory dielní aj s o špičkovo vybavenou lakovňou.

Medveďa, ktorý zaútočil na hubára, stále nenašli! Po zvierati prestali pátrať: Poznáme dôvod

31.03.2024 23:30 STRÁŇAVY - Zásahový tím pre medveďa hnedého ukončil pátranie po agresívnom medveďovi, ktorý včera zaútočil nie len na nič netušiaceho hubára, ale aj na poľovníkov. Medveďa postrelili. Môže byť extrémne nebezpečný.

Sobota bola mimoriadne teplý deň, teplota vystúpila nad 25 stupňov Celzia

31.03.2024 23:30 BRATISLAVA - Sobota bola mimoriadne teplým dňom. Na stanici Leles meteorológovia zaznamenali vyše 25 stupňov Celzia. Slovenský hydrometeorologický ústav o tom informoval na sociálnej sieti.

Známe módne značky končia! Odchádzajú z našich nákupných centier: Hrozí najväčší krach na Slovensku?

31.03.2024 23:30 BRATISLAVA - Len málokto by nepoznal značky ako Tommy Hilfiger, Tommy Jeans či Levi's, ktoré navštevuje množstvo zákazníkov. Práve tieto značky distribuuje firma Denim Retail, ktorá v poslednom období zaznamenala obrovské problémy. Jej predajne miznú z nákupných centier. Hrozí veľký krach?

Saharský prach naďalej sužuje Slovensko! Podľa meteorológov ešte PRIBUDNE

31.03.2024 23:30 BRATISLAVA - Saharského prachu na Slovensku podľa meteorológov naďalej pribúda. Najviac sa ho nachádza nad západným Slovenskom, v Žilinskom kraji, na západe Banskobystrického kraja a na hornom Spiši. Postupne sa ale dostane nad celé územie. Naďalej znižuje dohľadnosť. Slovenský hydrometeorologický ústav o tom informoval na sociálnej sieti.

Šokujúca správa počas sviatkov! FOTO Známy obchod sťahuje z predaja 3 produkty: Máte ich doma?

31.03.2024 23:30 BRATISLAVA - Známa sieť predajní počas veľkonočných sviatkov oznámila, že zo svojich pultov sťahuje až tri produkty. Presvedčte sa, či ich náhodou nemáte doma aj vy.

VIDEOROZHOVOR s predsedom pátracieho tímu! Každá hodina je dôležitá: Najdojímavejšie pátrania, všetci čakali najhorší koniec

31.03.2024 23:30 BRATISLAVA - Predseda Záchranného systému Slovensko Milan Uhrič, ktorý sa už niekoľko rokov venuje pátraniu po nezvestných osobách, nám vo VIDEOROZHOVORE porozprával o jeho najsilnejších pátraniach. Všetci predpokladali, že sa im ich už nepodarí nájsť. Okrem toho sa taktiež zdôveril, že financovanie takejto pomoci ľuďom nie je ľahké. Každý z nich má svoju druhú prácu a množstvo vybavenia musia platiť zo svojich peňazí.

Polícia obvinila motorkára, jazdil v Krásne nad Kysucou pod vplyvom alkoholu

31.03.2024 23:30 KRÁSNO NAD KYSUCOU - Polícia obvinila 29-ročného motocyklistu z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia. Muž jazdil v sobotu v okolí Krásna nad Kysucou pod vplyvom alkoholu, navyše má zákaz viesť vozidlá. Informovala o tom žilinská krajská policajná hovorkyňa Zuzana Šefčíková.

Vietor na horách možno v nedeľu večer očakávať najmä na severe Slovenska

31.03.2024 23:30 BRATISLAVA - Vietor na horách možno v nedeľu večer očakávať najmä na severe Slovenska. Slovenský hydrometeorologický ústav o tom informoval na svojom webe a pre tento jav vydal výstrahu druhého stupňa.

Turecká opozícia si v komunálnych voľbách zrejme udržala kľúčové veľké mestá

31.03.2024 23:30 ISTANBUL - Opozícia v Turecku si zrejme po nedeľných komunálnych voľbách udrží kontrolu nad kľúčovými veľkými mestami. Vyplýva to z predbežných čiastkových výsledkov volieb zverejnených tureckými médiami. Informovala o tom agentúra AP s tým, že tábor okolo prezidenta Recepa Tayyipa Erdogana si dal za cieľ ovládnuť veľké mestá ako Istanbul, Ankara, Adana či Bursa.

Čierny kašeľ na vzostupe: Rizikové veľkonočné sviatky! Izolujte sa, odkazujú odborníci

31.03.2024 23:30 BRATISLAVA - Aj keď sa v súčasnosti naň očkujú už malé deti, opäť ukazuje svoju silu. Reč je o čiernom kašli, ktorý sa v súčasnosti vo veľkom šíri v Česku. Tam už začiatkom minulého týždňa potvrdili prvú obeť na toto ochorenie. Aj keď na Slovensku nie je situácia nateraz tak vážna, ako u našich susedov, odborníci dvíhajú varovný prst. Dôvodom sú veľkonočné sviatky.

Náhla zmena počasia! Na Slovensko sa valia veľkonočné búrky: Padnú aj rekordy

31.03.2024 13:15 BRATISLAVA - Slovensko posledné dni zasiahol prílev teplého vzduchu, ktorý má ešte zosilnieť. Slovenský hydrometeorologický ústav dokonca očakáva, že by mohli zaznemenať aj prvý letný deň. Netešte sa však predčasne. Dnes večer sa majú našou oblasťou prehnať búrky, ktoré budú pokračovať aj v priebehu zajtrajška.

Vodiči pozor na tieto dopravné obmedzenia! Začnú platiť po sviatkoch

31.03.2024 13:15 NITRA - Krajský dopravný inšpektorát v Nitre upozorňuje motoristickú verejnosť na dopravné obmedzenia na ceste I/51. Od utorka 2. apríla bude cesta čiastočne uzavretá v kilometri 190,700 do kilometra 193,215. Dôvodom je veľkoplošná oprava vozovky, informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Nitre. Čiastočná uzávera bude trvať do 30. septembra.