Rozšírené hľadanie
Štvrtok 2. Máj 2024 |
meniny má Žigmund
Koncert skupiny Kabát na Topfeste – Neopakovateľný zážitok len za 39 €

30.04.2024 22:00 K 20. výročiu rokov vzájomného súžitia festivalu TOPFEST a legendárnej kapely KABÁT sa priam pýtalo uskutočniť niečo výnimočné. Niečo, čo si budú pamätať celé generácie fanúšikov Kabátov. Koncert, ktorý v rámci festu vypukne o 22:00 prinesie doteraz nevidenú show, ktorá bude „PO ČERTECH VELKÁ“. O všetkom čo tento jedinečný koncert ponúkne Vám postupne prinesieme v špeciálnych „storkách“ a správach na sociálnych sieťach.

Pearl Jam dokazujú, že aj po 33 rokoch od debutu majú stále čo povedať

30.04.2024 22:00 Novinka rockových velikánov zo Seattlu Dark Matter je dvanástym albumom Pearl Jam a prináša osvedčené triky, ale aj zamyslenie sa nad súčasným stavom spoločnosti.

THROWBACK Keď Ego vydal dva sólové albumy v priebehu jedného týždňa

30.04.2024 22:00 Vraciame sa dnes konkrétne do roku 2022, kedy Ego vydal svoj sólo album s názvom Prototypes.

Rytiersky festival Rotenstein je tento rok plný noviniek

30.04.2024 01:15 Stredovek sa smial, plakal aj klial. Stredovek žil. A ožije aj tento rok na Rytierskom festivale Rotenstein. Už 25. a 26. mája 2024 sa na hrade Červený Kameň rozložia dobové tábory, rytieri v ťažkej zbroji aj autentický stredoveký trh. Staňte sa svedkami dramatických rytierskych súbojov či romantických príbehov z kráľovského dvora. Rotenstein opäť oživí históriu z čias Fuggerovcov, významných majiteľov panstva na Červenom Kameni, a prinesie zážitok zo stredoveku malým aj veľkým milovníkom histórie, umenia a netradičnej zábavy.

Veľký kalendár koncertov 2024: Priprav sa na tieto veľké mená, ktoré uvidíš na Slovensku?

29.04.2024 14:45 #Tento rok sa môžeš tešiť na širokú škálu koncertných turné naprieč Európou. Hudobná scéna sľubuje rozmanitosť žánrov a nezabudnuteľné zážitky. Pripravili sme pre teba prehľad tých najočakávanejších vystúpení a všetko, čo o nich potrebuješ vedieť. Keď si tu nájdeš to svoje, tak neváhaj a kúp si lístok.

Vynález ako z Harryho Pottera: Vedci sa hrajú s neviditeľnosťou – koľko to bude stáť?

28.04.2024 16:45 #Túžil si ako dieťa po živote ako zo známej čarodejníckej ságy? Závidel si Harrymu jeho neviditeľný plášť, s ktorými by si si vedel naplánovať kopec nezabudnuteľných dobrodružstiev? Neviditeľnosť by vďaka vedcom mohla byť na dosah a dokonca si to nevyžaduje ani milióny na bankovom konte. Ako je to možné? Na tajných …

Skladba na tento deň: Nalaď sa na blížiace sa leto s novinkou od Nerieš a Pil Ciho!

28.04.2024 16:45 Nový album od obľúbenej dvojice Nerieš dostal názov Hello a na ňom sme dostali 11 nových trackov.

Na comeback The Libertines sa oplatilo čakať

26.04.2024 22:30 Keď Peter Doherty pred rokom na svojom sólovom akustickom turné predstavoval niekoľko doteraz neznámych skladieb, nikto o novom albume The Libertines nevedel a sám Doherty nepriznal, že išlo o nový materiál skupiny. Dnes už ale vieme, že kapela je po deviatich rokoch od posledného štúdiového albumu späť s albumom All Quiet on the Eastern Esplanade. Novinka tak dopĺňa ich doterajšiu diskografiu Up the Bracket , The Libertines a Anthems for Doomed Youth .

Takto inšpirujú rapové ikony: Eminem v týchto dňoch oslávil už 16 rokov bez drôg

26.04.2024 12:00 Jedna z najväčších hudobných legiend všetkých čias, aka rap god, aka Eminem... Včera oslávil významný deň svojho života.

Lineup festivalu Topfest 2024 obohatia fantastický Hybrid Theory

26.04.2024 02:00 Najväčší rockový festival na Slovensku, ktorý prinesie absolútne svetové i domáce hviezdy tohto žánru, rozšíril svoj zoznam interpretov, ktorý na letisku v Žiline na konci júna 2024 vystúpia o fantastické a žiadané meno. Zatiaľ posledným interpretom, ktorý sa do tohtoročného výberu naozaj nabitého lineupu dostal, je portugalská tribute kapela Hybrid Theory. Skupina, ktorá je považovaná za najväčšie svetové tribute zoskupenie Linkin Park.

Od vLásky z lásky: Marián Slávka zverejnil novú experimentálnu verziu skladby Dunaj od Jany Kirschner

25.04.2024 15:45 Marián Slávka zverejnil vlastnú verziu piesne Dunaj od Jany Kirschner. Novinka výrazného bubeníka, klaviristu a skladateľa vychádza v rámci jeho projektu vLáska a bude súčasťou EP zloženého z piesní populárnych slovenských autorov, s ktorými Marián Slávka za uplynulé roky spolupracoval. Nahrávku pomenoval Od vLásky z lásky.

THROWBACK To najlepšie, čo sa mu prišlo do života: Tento song venoval Majk Spirit svojej dcérke

25.04.2024 15:45 Obzvlášť medzi slovenskými rapermi sa zvyknú rodiť najmä dcérky, čo potvrdzujú napríklad Separ, Ego alebo aj Majk Spirit.

Synovia Lennona a McCartneyho spolu napísali pieseň Primrose Hill

24.04.2024 19:15 James McCartney a Sean Ono Lennon, synovia Paula McCartneyho a Johna Lennona, včera zverejnili spoločnú pieseň Primrose Hill. Akustická skladba o trávení času s milovanou osobou na obľúbenom mieste v Londýne je druhým singlom McCartneyho, ktorý oznámil vo februári svoj návrat k hudbe skladbou Beautiful.

Dvojnásobný držiteľ Grammy podporil turné vokálnej skupiny Voising. Príďte zažiť zimomriavky na ich koncerty!

24.04.2024 19:15 Skupina Voising chystá turné po celom Slovensku, na ktorom predstaví debutové CD Všetko má svoj čas. Šesť slovenských výnimočných hlasov podporila špička svetovej a’cappellovej scény! Paul Phoenix – spevák a zakladajúci člen svetoznámej speváckej skupiny King’s Singers, ktorý je dvojnásobným držiteľom ceny Grammy, členov Voising dokonca koučoval! Zistite aj vy, ako znie hudba bez pridania jediného nástroja. Stretneme sa v Bratislave, Nitre, Košiciach, Liptovskom Mikuláši a Banskej Bystrici!

MADUAR prináša svetové hviezdy do Rimavskej Soboty a Žiaru na najväčšiu letnú 90’s party na Slovensku!

24.04.2024 19:15 Skupina MADUAR oslavuje tento rok 30 rokov na českej a slovenskej hudobnej scéne a súčasťou osláv je aj 2. ročník jej vlastného 90’s festivalu, na ktorý pozýva svojich kolegov z 90. rokov.