Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Šetrite doma miestom

Datum: 24.01.2015

Takmer v každej slovenskej domácnosti aspoň občas nastane problém s tým, že niečo nové sa kúpi – či už oblečenie, dekorácia alebo kuchynská pomôcka a jednoducho to nie je kam dať. Je to spôsobený tým, že množstvo slovenských domácností sa ešte stále spolieha na klasické šatníky a kuchynské linky, v ktorých nie je dostatok miesta. Ak nechcete, aby ste do tejto kategórie domácností zapadali aj vy, tak stavte na kvalitné vstavané skrine v celom dome a uvidíte, že problémy s miestom mať nebudete.

 

Vstavané riešenia kuchýň

Kuchyne na mieru tu boli, sú a aj budú. Avšak boli riešené klasickými skrinkami spodnými a hornými, prípadne potravinovými skriňami. Vstavané skrine do kuchýň však vyzerajú úplne inak a ponúkajú vám tak oveľa viac miesta na odkladanie. Navyše sa dajú ich dvere vyrobiť v rôznych farbách a farebných kombináciách, takže môžete mať svoju kuchyňu naozaj štýlovú a modernú. Plusom takéhoto riešenia kuchyne je okrem dostatku miesta aj možnosť odložiť sem narýchlo veci, ktoré by nečakaná návšteva nemala vidieť. Potom jednoducho zavriete dvere a vaša kuchyňa bude vyzerať akoby ste ju práve upratali.

Detské izby

Hoci sa môže zdať, že v detskej izbe nebude veľká vstavaná skriňa využitá, opak je pravdou. Do vrchnej časti, kam dieťa ešte nedosiahne, totiž môžete odložiť okrem sezónneho oblečenia aj oblečenie, z ktorého dieťa vyrástlo až kým ho nebude potrebovať vaše mladšie dieťa.  Spodnú časť bude dieťa využívať ako klasickú skriňu a uvidíte, že izba bude pôsobiť upratanejšie, keď bude mať dieťa dostatok priestoru na „neporiadok“ priamo v skrini.

Ak by ste sa teda chceli zbaviť pocitu preplnenosti vášho domova, stavte na vstavané skrine od amdoor.sk. Kvalita a vaša spokojnosť sú zaručené.

Čítané: 2365 x