Rozšírené hľadanie
Sobota 27. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslav

Návod na večnú mladosť? Záhradné hojdačky

Datum: 27.06.2022

Vráťte sa späť do detských čias so záhradnými hojdačkami. Keď si na nich len sadnete, necháte nohy vo vzduchu a necháte sa hojdať. Nemusíte ju mať len na záhrade, ak máte veľký balkón alebo terasu, využite ju. To sú tie najideálnejšie  miesta, kam so sebou vziať šálku kávy alebo čaju a užívať si voľný čas. Ak pracujete z domu, presuňte svoj laptop na hojdačku a spríjemnite si prácu. Tá vám rázom pôjde ako od ruky.

Záhradné hojdačky

Relax po obede alebo kúpaní

Len si to predstavte : vonku už od rána hreje slniečko a všetko, po čom túžite, nie je ranná káva. Je to poriadna šípka priamo do bazéna. Dokonalé schladenie sa vám zaručí lepší štart do dňa. Následne vyjdete von z bazénu, vezmete osušku a ľahnete si na vašu záhradnú hojdačku. Ako taký kocúr sa necháte vyhrievať slniečkom, ktoré vás nielenže osuší, ale aj krásne opáli. Potom sa môžete vrhnúť na povinnosti plní energie a radosti. 

Na učenie a prácu

Je všeobecne známe, že učenie sa v prírode je oveľa efektívnejšie, ako v uzavretej miestnosti. Ste na čerstvom vzduchu, obklopení zvukmi prírody a na pohodlnej, jemne sa pohybujúcej sa hojdačke. Vzdelávanie sa online, kurzy, webináre alebo firemné online hovory už nebudú plné stresu ale uvoľnenia. Vezmite so sebou niečo malé na zakusnutie a plnohodnotne vám to nahradí dovolenku v Chorvátsku. 

Aj pre najmenších

Čas strávený spoločne s rodinou je jeden z tých najkrajších v živote. Zahrňte záhradnú hojdačku ku zbytku záhradného nábytku a vytvorte tak množstvo miest na sedenie. Môžete sa tam spoločne rozprávať a tráviť voľný čas. Deti si hojdačku zamilujú a budú chcieť na nej sedieť ako prvé. Môžete na ňu položiť aj dieťa mladšie ako rok a spoločne sa hojdať. Ak ho nedokážete utíšiť od plaču, záhradné hojdačky to bez problémov zvládnu. 

Prídu aj dni, kedy sa k vám nazbiera aj vzdialená rodina. Väčšinou sa tak deje na rôzne sviatky a udalosti. Namiesto toho, aby ste riešili, kam ich usadiť, vyrieši to za vás celý set záhradného nábytku na terase. Spoločne tak strávite niekoľko krásnych chvíľ plných príbehov, ako sa kto mal a čo má nové. Pravdepodobne pristane otázka aj na vašu novú záhradnú hojdačku. Môžete tak pohotovo zareagovať, že ste s ňou úplne spokojní. 

Čítané: 2923 x