Rozšírené hľadanie
Nedeľa 19. Máj 2024 |
meniny má Gertrúda

Vaše účtovníctvo v dobrých rukách

Datum: 10.12.2010

Každý, kto sa venuje podnikaniu pozná veľmi dobre starosti s tým spojené. V hlave musí držať množstvo informácií. Vybavovanie papierovačiek na úradoch a vybavovanie účtovníctva často krát zaberá toľko času, že má podnikateľ pocit, ako by mu neostával čas na to, kvôli čomu podnikať začal.

Netýka sa to iba začínajúcich podnikateľov, ktorí sa v tom neprehľadnom mori povinných úkonov musia naučiť plávať, ale aj väčšie a zabehnuté firmy sa potýkajú s problémami vo vedení účtovníctva. Mnohé z nich si na tieto účely ani nedržia stálych zamestnancov a radšej zverujú svoje účtovné záležitosti externým pracovníkom alebo spoločnostiam. Odpadá im tak mnoho starostí a svoju energiu môžu presmerovať výlučne na predmet svojho podnikania.

V súčasnosti je trendové, špecializovať sa iba na jednu činnosť a stať sa v nej expertom. Bočné činnosti spoločnosti zadávajú ďalším subdodávateľom. Ak ste podnikateľ a potrebujete spracovanie účtovníctva alebo daňové poradenstvo, zverte sa do rúk profesionálov a určite nebudete mať viac starosti o dobre zostavené daňové priznanie.

Na Slovensku pôsobí veľa spoločností, ktoré sa zaoberajú spracovaním účtovníctva, daňovým poradenstvom, auditami, vedením mzdovej agendy a mnohými ďalšími pridruženými činnosťami.

Hľadáte toho správneho partnera na vedenie vášho účtovníctva? Ak sa chcete venovať svojmu biznisu profesionálne, mali by ste sa taktiež spoliehať iba na profesionálov. Riešením pre vás sa môže stať spoločnosť ADIKA s.r.o. , ktorá vám poskytne kompletné daňové, účtovné a mzdové poradenstvo. Spoločnosť pristupuje ku každému klientovi individuálne, aby plne vyhovela vaším požiadavkám a zabezpečila vašu plnú spokojnosť.

Spracovanie jednoduchého alebo podvojného účtovníctva, vedenie mzdovej agendy, rekonštrukcia účtovníctva za minulé obdobia, to všetko a mnohé ďalšie služby vám ADIKA s.r.o.  ponúka. V prípade, že si chcete overiť správnosť vedeného účtovníctva, spoločnosť pre vás vykoná audit a vy tak môžete odhaliť nedostatky, ktoré by ste inak včas nezistili.

Nevyhovuje vám komunikácia v slovenčine a myslíte si, že by bolo pre vás zrozumiteľnejšie prezentovať svoje požiadavky v inom jazyku? Ani to nie je problém. So spoločnosťou ADIKA s.r.o.  môžete komunikovať aj v poľštine, nemčine, francúzštine a angličtine. Na príslušnom telefónnom čísle získate potrebné informácie v jazyku, ktorý vám najviac vyhovuje. ADIKA s.r.o.  sídli v Žiline, no otvára svoju pobočku aj v Bratislave, čím sa posúva bližšie možno aj k vám, novým klientom.

Ak sa chcete dozvedieť o ponuke spoločnosti viac, navštívte jej internetové stránky www.adika.sk, kde nájdete aj príslušné kontaktné údaje.

Čítané: 765 x