Rozšírené hľadanie
Nedeľa 19. Máj 2024 |
meniny má Gertrúda

Expres pôžička GE moneny bank

Datum: 01.02.2011

Je niekoľko týždňov po Vianociach, no rodinná peňaženka stále takmer bez rezervy. Dcéra priniesla šek na zaplatenie lyžiarskeho výcviku, ale v rodinnom rozpočte nie sú žiadne peniaze navyše. Požičať si od rodičov, ktorí sú už dávno na dôchodku, nie je možné. Čo teraz? Využite ponuku „Expres půjčka GE money bank“, ktorú môžete použiť za akýmkoľvek účelom. Nebudeme od Vás vyžadovať ručiteľa ani zástavu majetku. Rozloženie splátok je iba na Vás. Jedinou podmienku, ktorú máme, je zaplatenie celej sumy vrátanie úrokov do 96 mesiacov.

Samozrejme nepožičiame každému bezdomovci, bez stáleho zroja prímov u nás neobstojíte. Nižšie čiastky pôžičiek získate takmer stopercentne, ale u vyšších čiastok vyžaduje Expres pôžička GE moneny bank spolužiadateľa. Pôžičky sú poistené pre prípad nesplácania, takže ak Vás nečakane zasiahne vážna choroba, či dokonca invalidita, bude Vaša pôžička splatená z poistky.

Ako si o pôžičku zažiadať? Stačí vyplniť jednoduchý kontaktný formulár na našich webových stránkach. Tu si tiež môžete vopred spočítať predpokladanú výšku splátok. Vďaka online kalkulačke „Expres půjčka GE money bank“ môžete rôzne kombinovať tip poistenia, dobu splácania aj výšku pôžičky. Takto si môžete sami odskúšať najrôznejšie varianty a sami si vybrať pre Vás tie najvhodnejšie podmienky splácania pôžičky.

Čítané: 782 x