Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Ideálne alternatívne sedenie - sedací vak rimmoo

Datum: 05.12.2011

Každý z nás má nejakú predstavu o ideálnom bývaní. Snažíme sa splniť si svoje sny a pretvoriť ich na realitu. Náš vkus a estetické cítenie sú hlavnými atribútmi, podľa ktorých volíme štýl, v ktorom sa cítime doma.  Nech už je naša domácnosť zariadená vidiecky, či ultramoderne, existuje nábytok, ktorý doplní a  oživí každý priestor.

Takými sú aj sedacie súpravy značky rimmoo, teda presnejšie sedacie vaky. Tradičný tvar kresla a taburetky alebo pohodlnej pohovky na jednej strane a funkčnosť  výplne z polystyrénových guľôčok na strane druhej, robí z týchto sedačiek nadčasový kúsok nábytku. Sedacie vaky – kreslá rimmoo plne využívajú prednosti náplne bielych polystyrénových guľôčok a pritom zostávajú zároveň  verné klasickým tvarom sedačiek. Sú vhodné do interiéru, obývacej miestnosti, detskej izby, či len ako vkusný solitér ku krbu. Kolekcia EXTERIÉR je zase ideálna na terasy, balkóny alebo k bazénu. Materiály používané pri výrobe sa vyznačujú vysokou kvalitou, čo výrazne predlžuje životnosť  sedacích vakov – kresiel rimmoo aj pri častom používaní.  V týchto pohodlných kreslách sa výborne číta, pozerá televízia, či len tak relaxuje, keďže sa dokonale prispôsobia telu a jeho zakriveniu.  

Sedací vak – kreslo rimmoo je vhodný pre všetky vekové kategórie  vzhľadom na komfort, ktorý ponúka. Pohodlne sa z neho vstáva, čo je tiež veľkou výhodou oproti  klasickým sedacím vakom - vankúšom. Sedacie vaky rimmoo ponúkajú naozaj širokú škálu prevedení, či už tvarových, farebných alebo pestrosťou použitých materiálov. Zdravotná nezávadnosť látok a EPS náplne je samozrejmosťou. Pýtate sa čo bezpečnosť? Práve polystyrénová náplň rimmoo je ako jediná na trhu uzatvorená v sedacích vakoch  - kreslách rimmoo s použitím bezpečnostného zipsu, presnejšie so špeciálnymi bežcom – tiahlom zipsu, ktorý je použitý aby zabránil nežiaducemu, náhodnému otvoreniu sedacieho vaku a teda úniku polystyrénových guľôčok pri detskej manipulácií. Asi je na mieste keď budeme konštatovať, že slovenský výrobca sedacích vakov – kresiel rimmoo myslel naozaj na všetko.

Značka rimmoo je dôkazom toho, že aj slovenský výrobca dokáže vyhovieť požiadavkám každého zákazníka. Stačí sa o tom presvedčiť na www.rimmoo.sk . Štýlové a originálne kreslá vyrobené na Slovenku sú už realitou.

Čítané: 1966 x