Rozšírené hľadanie
Utorok 30. Apríl 2024 |
meniny má Anastázia

Hľadáte novú kanceláriu? Historická a zároveň moderná Pradiareň má voľné kapacity

Datum: 05.10.2023

Príjemné pracovné prostredie a zdravá klíma na pracovisku – kľúč k spokojnosti vašich zamestnancov.

Hľadáte novú kanceláriu

Ak hľadáte zaujímavé priestory pre kanceláriu v dobrej lokalite v Bratislave, navštívte Pradiareň. Tento projekt v širšom centre je výnimočnou ukážkou toho, ako rešpektujúco premeniť priemyselnú národnú kultúrnu pamiatku na priestory spĺňajúce najvyššie štandardy modernej kancelárie.

Budovu pradiarne postavili v roku 1900. Od roku 2018 prebiehala rekonštrukcia podľa kritérií medzinárodnej certifikácie BREEM, ktorá sa zameriava na kvalitu budovy a jej vplyv na životné prostredie. Pradiareň 1900, prvá zrekonštruovaná budova na Slovensku, získala najvyšší stupeň certifikácie BREEM Outstanding.

Pradiareň 1900: Lokalita dostupná pre každého

Autom, mestskou hromadnou dopravou, na bicykli či peši. Pradiareň 1900 sa nachádza v blízkosti novej autobusovej stanice Mlynské Nivy. Pre cyklistov sú v budove pripravené šatne a sprchy, samozrejmosťou je bezpečné parkovanie bicyklov. 

Podzemné parkovisko disponuje miestami na parkovanie pre 224 automobilov. V garáži sa nachádza aj nabíjacia stanica pre elektromobily. Pradiareň 1900 umožňuje bezbariérový prístup do budovy.

Získajte unikátne reprezentatívne priestory pre vašu spoločnosť. Informujte sa o možnosti prenájmu kancelárií v Pradiarni 1900.

Moderné kancelárske priestory v historickej budove

Na ploche takmer 15 tisíc metrov štvorcových sa nachádzajú kancelárske a obchodné priestory aj miesta na oddych. Hlavný vstup do budovy je cez námestie vyzdvihujúce industriálny nádych zóny v prepojení so zelenými plochami. Pradiareň má reprezentatívnu recepciu, ktorá je v prevádzke až 24 hodín denne.

Hoci sú umiestnené v historickej budove, priestory v Pradiarni 1900 spĺňajú najvyšší štandard kancelárskych priestorov. Prirodzenú svetelnosť interiéru zabezpečujú veľké presklené okná a svetlá výška priestorov – až 4,8 metra. 

Otvárateľné okná umožňujú vetranie podľa potreby, o zdravú klímu sa postarajú vykurovacie telesá a chladiaci systém. Unikátnym prvkom v budove pradiarne sú mezaníny, ktoré zvyšujú variabilitu priestoru a dodávajú interiéru nezameniteľný vzhľad.

Prenájom kancelárií v Pradiarni je stále možný

Moderné reprezentatívne priestory v skvelej lokalite, inšpiratívne a zdravé pracovné prostredie, občianska vybavenosť v okolí. Pradiareň ponúka kancelárske priestory pre tých najnáročnejších, príďte sa presvedčiť. Dohodnite si obhliadku s profesionálmi na prenájom kancelárií na www.volnekancelarie.sk



zdroj: https://www.volnekancelarie.sk

Čítané: 1654 x