Rozšírené hľadanie
Sobota 27. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslav

Nebuďte osamelý. Online zoznamka vám s tým pomôže

Datum: 24.10.2016

Medzi samotou a osamelosťou je veľký rozdiel. Samota je super, keď potrebujete rozmýšľať, vypnúť hlavu a urobiť si dôkladnú psychohygienu. A keď toto máte za sebou, opäť sa zaradíte späť do spoločnosti, trávite čas so svojím partnerom a ste šťastný. Lenže osamelosť je stav samoty, po ktorom netúžime, chceme mať po svojom boku niekoho, ale nedarí sa nám to. Každý tento problém rieši inak – niekto používa vibrátory, iný začne nový život v zahraničí a ďalší sa nevzdáva. Ak sa nevzdávate ani vy, skúste spoznať spriaznenú dušu na internetovej zoznamke. 

Kde nájsť spriaznenú dušu

 

Nie každý má dar reči ako Eva Máziková či Dan Nekonečný, aj preto mu môže robiť problém prihovoriť sa niekomu neznámemu. Nehovoriac o tom, keď je niekto hanblivý tak, že ak dostane od priateľov originálny erotický darček, červená sa ešte aj na konci oslavy. Čo robiť v takomto prípade? Ak vám robí problém osloviť neznámych ľudí v bare, skúste to radšej cez internet. Aké výhody získate?

Výhody zoznamky

 

Hlavnou výhodou zoznamky je, že sedíte v pohodlí svojho domova, nemáte ani najmenšiu trému, ste uvoľnený a máte dostatok času si všetko premyslieť. A navyše, predtým ako niečo poviete/napíšete máte možnosť si to po sebe skontrolovať. Ďalšou výhodou je možnosť použitia filtra – nájdete si osoby podľa pohlavia, veku, vzdelania, vzdialenosti, ale aj záľub. Takže keď niekomu píšete, viete, že má rád rovnakých spisovateľov ako vy a hneď máte o čo debatu oprieť.

Čo o nej hovoria čísla

 

O svetlej budúcnosti internetovej zoznamky hovoria aj rôzne čísla. Napríklad vo Veľkej Británii si posvietili na zaujímavé štatistiky. A zistili, že v súčasnosti sa viac ako polovica mladých párov do 20 rokov zoznámila práve online. Tam sa to však neskončilo, podľa odhadov odborníkov na túto oblasť by sa v roku 2031 mala zoznámiť polovica všetkých párov bez ohľadu na vek práve v internetovom prostredí. Čo poviete, zaujímavá prognóza, však?  

Čítané: 4283 x