Rozšírené hľadanie
Pondelok 29. Apríl 2024 |
meniny má Lea

4 dôvody, prečo si aspoň raz za život vyskúšať tandemový zoskok

Datum: 30.09.2021

Milujete adrenalín a vyskúšali ste si už rôzne aktivity, ako bungee jumping, zipline či jazdu na superšportiakoch? Rozmýšľate, akú aktivitu by ste si mohli vymyslieť najbližšie? Ak ste si ešte neskúsili tandemový zoskok, je načase napraviť to. Toto sú 4 dôvody, ktoré vás presvedčia.

 

4 dôvody, prečo si aspoň raz za život vyskúšať tandemový zoskok

1.  Doprajete si divoký, no bezpečný zážitok

Tandemový zoskok znamená, že skáčte spolu so skúseným inštruktorom, ktorý už má čo-to odskákané. Vďaka špeciálnemu postroju ste spolu pevne zviazaní a otvorenie padáka aj hladké pristátie je v rukách tandempilota, takže ste v maximálnom bezpečí.

Nepotrebujete dokonca ani absolvovať žiadnu špeciálnu prípravu, stačí krátka administratíva a už sa môžete viesť k oblakom. Takýto zoskok z lietadla je preto vhodný aj pre úplných začiatočníkov.

2.  Zažijete nával emócií

Takmer sekunda voľného pádu v rýchlosti 200 km/h je skutočne poriadny adrenalínový oriešok. Niet pochýb o tom, že vám to pekne rozprúdi adrenalín v žilách a zážitok ešte viac umocní druhá pokojnejšia fáza po otvorení padáka. Plachtenie po oblohe, neskutočné výhľady a neobmedzený pocit slobody budú dokonalou čerešničkou na torte.

Reakcie ľudí, ktorí absolvovali tandemové zoskoky, sú väčšinou veľmi podobné: nálož emócií, absolútna eufória a potreba zopakovať si to znova. Veru, tieto pocity sú veľmi návykové.

3.  Užijete si výhľad na celú krajinu

Tandemový zoskok padákom sa dá absolvovať takmer v každom kúte Slovenska, a vy si tak môžete pozrieť z vtáčej perspektívy napríklad svoj rodný kraj. Najprv počas krátkeho letu, ktorý trvá približne 20 minút a potom počas samotného zoskoku padákom, kedy bude nebo patriť len vám. Len si predstavte ten pohľad na krajinu z výšky 3 – 4 kilometrov. Chce to síce odvahu, ale odmena bude neopísateľná.

4.  Odnesiete si zážitok na celý život

Nával emócií v spojení s prekrásnymi výhľadmi tvoria kombináciu, vďaka ktorej na skok padákom len tak skoro nezabudnete. Takmer vždy si môžete zaobstarať aj videozáznam, takže svoj bláznivý zážitok si môžete prehrávať znova a znova.

Tandemový zoskok je tiež veľmi obľúbeným darčekom, napríklad na životné jubileum či výročie. Vďaka poukazu môžete dopriať blízkej osobe zážitok, ktorým jej splníte sen a tento váš dar tak skoro nikto alebo nič neprekoná.

Idete do toho?

Tandemové zoskoky môžete absolvovať takmer v každom kraji na Slovensku – od Senice cez Slavnicu až po Košice. Stačí len navštíviť web Adrop.sk, zarezervovať si svoj termín a potom sa už len tešiť na parádny zážitok.

 

Čítané: 3138 x