Rozšírené hľadanie
Sobota 27. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslav

Meteo.sk spustilo aplikáciu pre Facebook

Datum: 18.10.2010

Spoločnosť Omega Plus - najväčší súkromný poskytovateľ meteorologických informácií, pripravila pre užívateľov sociálnej siete Facebook vlastnú aplikáciu. Užívatelia Facebooku tak budú môcť byť na svojej “facebookovskej” nástenke pravidelne informovaní o aktuálnom počasí na dnešný deň a predpovedi počasia na zajtra.

BRATISLAVA – Po technických úpravách vykonaných v posledných týždňoch spustila spoločnosť Omega Plus, prevádzkovateľ portálu Meteo.sk, svoju novú aplikáciu pre užívateľov najpopulárnejšej sociálnej siete na Slovensku – Facebook. Pokračuje tak v zlepšovaní dostupnosti svojich meteorologických informácií pre užívateľov internetu.

Aplikácia Predpoveď počasia ponúka užívateľom Facebooku získať každodenné informácie o aktuálnej predpovedi počasia. Po autorizácii aplikácie si môžu vybrať vlastnú lokalitu, pre ktorú chcú mať zobrazované informácie o počasí. Rovnako si môžu zvoliť, či chcú byť na svojich nástenkách informovaní o deviatej ráno o predpovedi na aktuálny deň a/alebo o pätnástej hodine o predpovedi počasia na deň nasledujúci.

Užívatelia majú možnosť vybrať si z viac ako 80 slovenských miest a lokalít, pre ktoré aplikácia poskytuje informácie o počasí. Na výber ponúka všetky okresné mestá a niekoľko známych slovenských lokalít, ktorými je pokryté prakticky celé územie Slovenskej republiky.

Omega Plus teda svojou fejsbúkovskou aplikáciou ďalej zlepšuje svoje služby a rozširuje svoju pôsobnosť aj na sociálne siete. Od svojej aktivity očakáva zvýšenie počtu svojich priaznivcov a zároveň zvýšenie návštevnosti svojho portálu Meteo.sk. Aplikácia poskytuje ďalší kanál, prostredníctvom ktorého je možné získať informácie ako aktuálne počasie na dnes a predpoveď počasia. Ostatné správy ako sú informácie o počasí v letoviskách a lyžiarskych strediskách, turistické informácie, webkamery, snehové správy a iné bude možné získať iba na Meteo.sk.

Čítané: 1453 x