Rozšírené hľadanie
Pondelok 29. Apríl 2024 |
meniny má Lea

Očná klinika so špičkovými službami a ľudským prístupom

Datum: 29.07.2023

Oči sú jedným zo zmyslových orgánov, ktoré nám umožňujú prežiť život plnohodnotne. Starať sa o zrak znamená, že vám oči budú slúžiť dobre aj vo vysokom veku. Krokom k dobrému zraku sú pravidelné kontroly na očnej klinike.

Očná klinika so špičkovými službami a ľudským prístupom

Špičkou v obore bez pochýb patrí Veselý očná klinika so svojimi pobočkami na Západnom i Východnom Slovensku.

Generáciami preverená odbornosť

Veselý očná klinika sa nelíši od iných kliník len prístupom k pacientom, ale tiež tým, že ide o rodinnú kliniku. Už tretia generácia z rodiny Veselých sa stará o zrak ľudí od detstva až po seniorský vek v Bratislave, Poprade a Košiciach. Každý z rodinného klanu Veselých sa špecializuje na rôzne ochorenia očí a ich liečbu. Svoje skúsenosti dokážu spojiť pre spokojnosť pacientov. Môžete sa spoľahnúť na skvelé výsledky v oblasti mikrochirurgie oka, pri liečbe keratokonusu a tiež počas bežných prehliadok alebo problémov s očami.

Operácie širokého spektra ochorení očí   

Medzi preferované operácie očí patrí liečba krátkozrakosti a ďalekozrakosti. Veselý očná klinika okrem uvedených operácií pomocou svetových technológií lieči celé spektrum ochorení očí. Ide napríklad o operácie zeleného a sivého zákalu, operácie rohoviek, šošoviek, keratokonusu či viečok. Počas operácií klinika využíva najmodernejšie prístroje iLasik, LASEK, PRK, PRELEX, FemtoLASIK a FemtoPRELEX. Rýchla a bezbolestná operácia upraví očné chyby a vráti vás do plnohodnotného života.

Starostlivosť o zrak detí i dospelých

Kliniku Veselý môžu navštevovať celé rodiny. Klinika poskytuje starostlivosť o oči pre dospelých i pre deti. Nezanedbajte zrak svojich detí, v dospelosti sa vám poďakujú. Myslite tiež na svoje oči, aby ste mohli aj v pokročilom veku žiť naplno. Dajte si na Veselý očná klinika vyšetriť ostrosť zraku, očné pozadie alebo zdiagnostikovať sietnicu pomocou OCT.

Vďaka vyšetreniu ostrosti zraku včas odhalíte krátkozrakosť, ďalekozrakosť alebo astigmatizmus. Včasné odhalenie porúch je krokom k úspešnej liečbe. Podobné je to u vyšetrenia očného pozadia, kedy sú odhalené degenerácie a zmeny na sietnici. Na diagnostiku sietnice sa využíva pokrokový prístroj OCT. Tento prístroj vytvára obrazy sietnice vo vysokom rozlíšení, čo umožňuje skoré odhalenie chorôb zraku i iných orgánov ako len očí. Spoľahnite sa na tím očnej kliniky Veselý a vaše oči budú po celý život zdravé i veselé.

 

 

 

Čítané: 2303 x