Rozšírené hľadanie
Pondelok 29. Apríl 2024 |
meniny má Lea

V jednote je sila. A tak iO Partners uzatvorili preferované partnerstvo s JLL

Datum: 05.08.2023

V živote každej spoločnosti sú medzníky týkajúce sa dôležitých úspechov alebo zmien. Aj spoločnosť JLL (volnekancelarie.sk) má za sebou jednu výraznú zmenu, cieľom ktorej je rozšíriť svoje pôsobenie na celosvetovej úrovni a ešte viac vylepšiť poskytovanie služieb.

V jednote je sila.

Poznáte ich ako JLL

Ak ste sa v minulosti zverili do rúk spoločnosti JLL, mohli ste sa tešiť zo špičkových služieb týkajúcich sa vyhľadávania voľných nehnuteľností, prenájmu priestorov, ale aj správy nehnuteľností či financií. Spoločnosť pôsobí v 80 krajinách sveta pod obchodnou značkou JLL a ochrannou známkou Jones Lang LaSalle Incorporated. 

Množstvo spokojných zákazníkov môže potvrdiť služby na profesionálnej úrovni. V dobe, keď už včera bolo neskoro, sa oplatí mať poruke spoľahlivého partnera, ktorý si vás vezme pod svoje ochranné krídla, zatiaľ čo vy sa venujete bežným povinnostiam alebo svojmu biznisu.

Nájdu pre vás vhodné priestory na prenájom

Hľadáte priestory na prenájom v Bratislave, ale mesto tak dobre nepoznáte, prípadne sa obávate, že bude zmluva medzi vami a prenajímateľom zle nastavená? Špecialisti na trhu s nehnuteľnosťami sa postarajú o dohodnutie optimálnych podmienok pre vás aj pre prenajímateľa. Takisto sa JJL doteraz dali aj zveriť voľné priestory na prenájom, ktoré mala vo svojej správe a ponúkala ich na trhu s nehnuteľnosťami. 

Aktualitou však je, že spoločnosť JLL previedla svoje aktivity v oblasti prenájmu, kapitálového trhu, poradenstva pri oceňovaní nehnuteľností spoločnosti iO Partners, vďaka čomu bude vedieť lepšie poskytovať doterajšie služby aj zákazníkom v Maďarsku, Česku, Rumunsku i na Slovensku. Inovatívne systémy a efektívne procesy umožnia prácu na ešte profesionálnejšej úrovni.

iO Partners, s. r. o., k vašim službám

Spojenie JLL a iO Partners, s. r. o., prinesie výhody každej strane. IO Partners vstúpi na rastový trh a bude čerpať z bohatých skúseností JLL, ktoré v Európe nadobudla počas svojho 20-ročného pôsobenia. Vznikne tak silný medzinárodný tím. 

A čo doterajší klienti JLL? Spoločnosti sľubujú, že sa novému modelu spolupráce rýchlo prispôsobia. Ide o zabehnuté podnikanie s jasnými víziami a cieľom rozšíriť ponuku služieb v rámci konkrétnych regiónov. 

Treba okolo tohto partnerstva hľadať nejaké háčiky? Plány spoločnosti sú solídne a klienti sa nedočkajú žiadnych obmedzení, práve naopak. Spoločnosť iO Partners, s. r. o., so sídlom vo Viedni má vedúce postavenie v priemyselnom a kancelárskom sektore, a ak doteraz pokrývala realitné trhy v Česku, Maďarsku, Rumunsku a na Slovensku, teraz im kolegovia z JLL môžu byť nápomocní vďaka svojim bohatým skúsenostiam. Zverte sa do dobrých rúk aj vy a kliknite na www.volnekancelarie.sk

 

zdroj: freepik

 

 

Čítané: 2590 x