Rozšírené hľadanie
Pondelok 29. Apríl 2024 |
meniny má Lea

5 dôvodov, prečo určite nešetriť na kvalitnom pracovnom oblečení pre zamestnancov

Datum: 28.07.2023

Pracovné odevy sú dôležitou súčasťou mnohých povolaní. Okrem profesionálnej prezentácie vašej spoločnosti zabezpečujú zamestnancom ochranu pred poveternostnými podmienkami či nebezpečnými látkami.

Pracovné odevy

Zvyšujú viditeľnosť. Znižujú riziko poranení. Investíciou do kvalitných pracovných odevov investujete do bezpečnosti, lepšieho výkonu a spokojnosti vašich zamestnancov.

5 dôvodov, prečo investovať do kvalitných pracovných odevov

    • Na výrobu sú použité odolné a funkčné moderné materiály.
    • Poskytujú naozaj spoľahlivú ochranu aj pri výkone náročnejších povolaní.
    • Spĺňajú zákonom stanovené normy pre bezpečnosť.
    • Pri správnej starostlivosti majú dlhú životnosť.
    • Sú pohodlné, čím pozitívne ovplyvňujú efektivitu práce.

 

Šetriť na pracovnom oblečení sa nevypláca

Nie je to tak dávno, kedy sa za pracovné oblečenie považovali najmä klasické modré montérky. Dnes je k dispozícií široká škála pracovného oblečenia z moderných materiálov. Oblečenie je odolné, funkčné a vkusné.

Kvalitné pracovné oblečenie, napríklad aj takého reflexné montérky, nájdete na www.ganes.sk.

Pri nákupe pracovných odevov pre vašich zamestnancov nešetrite. Lacné pracovné oblečenie často neposkytuje dostatočnú ochranu a rýchlo sa zničí, preto je potrebná jeho častá výmena.

Kvalitné pánske a dámske pracovné odevy zvyšujú komfort aj tým aj efektivitu vašich zamestnancov. Pri náročnejších prácach vo vonkajšom prostredí alebo s nebezpečnými látkami určite oceníte aj spoľahlivú ochranu. Prvotriedne materiály a spracovanie zároveň výrazne predlžujú životnosť pracovného oblečenia – je to jednoducho investícia, ktorá sa oplatí.

Kedysi boli rifle považované za odolné pracovné nohavice – dnes máte na výber oveľa viac možností. Pánske pracovné odevy pre vašich zamestnancov nakúpite u slovenského predajcu Ganes.

Pánske a dámske pracovné odevy – aký je medzi nimi rozdiel?

Každý typ postavy má svoje špecifiká, ktoré je potrebné zohľadniť pri výbere oblečenia. Univerzálnymi kúskami síce nič nepokazíte, ak však chcete, aby sa vaši zamestnanci cítili pri práci naozaj pohodlne, siahnite po dámskych pracovných odevoch pre ňu a pánskych kúskoch pre neho.

Oblečenie ovplyvňuje náladu na pracovisku – vyberte pre vašich zamestnancov dámske a pánske pracovné odevy šité na mieru.

Kvalitné pracovné odevy zvyšujú dôveryhodnosť vašej spoločnosti

Uvedomili ste si niekedy, koľko ľudí prichádza do priameho či nepriameho kontaktu s vašimi zamestnancami? Obchodní partneri, uchádzači o zamestnanie, okoloidúci. Pracovné odevy sú jedným z prvkov, ktoré prezentujú vašu spoločnosť.

Zamestnanci v kvalitnom pánskom pracovnom oblečení s kolegyňami, ktorých dámske pracovné odevy už na prvý pohľad pôsobia komfortne, sú skvelou ukážkou toho, že všetkým vytvárate bezpečné podmienky pre výkon ich povolania.

Stavte na kvalitu – kliknite na www.ganes.sk a pozrite si ponuku kvalitných pracovných odevov.

 

 

Zdroj: Freepik

Čítané: 2276 x