Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Zverte svoj zrak do rúk odborníkov!

Datum: 14.12.2016

Refrakčná operácia očí, ktorú lekári vykonávajú pomocou laseru, ktorým odstraňujú pacientom prebytočné dioptrie, je momentálne veľmi obľúbená a jej popularita stále rastie. 

Niet sa čomu čudovať. Stále sa viac a viac ľudí snaží zbaviť okuliarov či kontaktných šošoviek, ktoré ich mnohokrát pri bežnom živote obmedzujú. Vďaka moderným technológiám, ktoré nám dnešná doba ponúka, je možné zbaviť sa zrakových porúch ambulantne, a to úplne bezbolestne. 

Bezbolestná operácia očí, špičkoví lekári a priateľské jednanie

Medzi najväčšie výhody, ktoré operácia očí v Bratislava ponúka, patrí predovšetkým bezbolestný a vcelku rýchly zákrok. Váš zrak sa zlepší takmer okamžite, väčšinou vidíte rozdiel už deň po zákroku, čo je skutočne úžasné! Štatisticky existuje len minimálne riziko poškodenia, čiže ak sa zveríte do rúk odborníkom s dlhoročnou praxou, vaše obavy sú skutočne zbytočné. Čo sa týka doby hojenia, tá je minimálna a dokonca nie je ani potrebné vykonať žiadne stehy či nosiť obväzy. Postačí vám len kvalitný odpočinok. Ak sa váš zrak behom rokov zhoršuje, po konzultácií s lekárom môžete zákrok postúpiť znova a všímať si výrazne rozdiely, ktoré ponúka práve laserová operácia. 

Jedna z najčastejších zrakových porúch je astigmatizmus, ktorá je spôsobená nerovnomerným zakrivením očnej rohovky. To teda znamená, že sa body ležiace mimo optickej osy zobrazujú v rozličných miestach ako dve krátke, navzájom kolmé úsečky. Dokonca aj táto porucha sa dá efektívne odstrániť laserovou operáciou očí, no základom je nájsť spoľahlivú kliniku, resp. centrum, kde vám bude poskytnutá prvotriedna starostlivosť! Laserové centrum v Bratislava združuje špičkových lekárov s dlhoročnými skúsenosťami, ktorí sa zameriavajú na odstránenie refrakčných vád. Viac ako 40000 úspešných zákrokov, moderné priestory a technológie, priateľské jednanie a výhodné ceny nájdete odteraz na jednom mieste! Tak čo poviete, splníte si váš sen o dokonalom zraku?

Čítané: 3702 x