Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Daňové priznanie môžete vyplniť aj online. Poslúži Vám jednoduchá aplikácia!

Datum: 10.10.2016

Viete, že daňové priznanie môžete podať a vyplniť aj bez toho, aby ste si zaplatili služby drahého ekonóma? Zvládnete to veľmi jednoducho. A to aj bez akýchkoľvek skúseností z tejto oblasti. Pomôže Vám aplikácia, ktorá Vás vyplnením daňového priznania prevedie krok za krokom. A výsledkom bude Vaše daňové priznanie, ktoré postačí podpísať a doručiť na daňový úrad. Ako na to? 

Vyskúšajte aplikáciu „Moje dane“


Vyplnenie plnohodnotného daňového priznania online je veľmi jednoduché. Chcete to skúsiť a ušetriť si tak čas, starosti a peniaze? V tom prípade by ste sa mali zoznámiť s aplikáciou mojedane.sk. Mojedane.sk je totiž dômyselná, veľmi prehľadná a jednoduchá aplikácia, s ktorou si daňové priznanie dokáže vyplniť naozaj každý. Stačí, ak si na stránke mojedane.sk kliknete na ikonu „Vyplniť daňové priznanie online“ a môžete ísť na to!

Po odkliknutí tejto ikony sa dostanete priamo do online tlačiva daňového priznania a môžete začať vypĺňať. Výhodou aplikácie je, že otázky sú tu kladené akoby vo forme dotazníka. Sú zrozumiteľné a bez použitia úradníckeho žargónu. To znamená, že nemusíte byť žiadny odborník, aby ste si dokázali daňové priznanie vyplniť.

A čo v prípade, že sa pri vypĺňaní pomýlite? Nevadí! Dômyselná aplikácia Vás na nevyplnené, prípadne nesprávne vyplnené otázky upozorní. Tak sa bez problémov vrátite a chybnú otázku opakovane zodpoviete.

Ako získate daňové priznanie?


Po zadaní všetkých potrebných údajov do online daňového priznania Vám aplikácia zašle Vaše daňové priznanie na mail. E-mail s daňovým priznaním obdržíte okamžite po uhradení poplatku za túto službu. E-mail s daňovým priznaním stačí následne vytlačiť, podpísať a môžete sa ním preukázať na daňovom úrade. Daňové priznanie si vďaka tejto aplikácii vyplníte rýchlo, jednoducho, lacno a bez toho, aby ste museli žiadať o pomoc kohokoľvek iného! Aplikácia Vás zrozumiteľne prevedie všetkými otázkami. Nestrácajte preto čas a svoje daňové priznanie si vyplňte cez mojedane.sk.

 

Čítané: 3693 x