Rozšírené hľadanie
Sobota 27. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslav

Tohtoročná zima bude chladnejšia. Pripravte sa na ňu dostatočne

Datum: 24.06.2016

Už teraz počas leta mnohí meteorológia varujú, že tohtoročná zima bude chladnejšia ako tá posledná. Ak nechcete zháňať na poslednú chvíľu zimné oblečenie, zavítajte už teraz v predstihu do vybraných obchodných centier a vyberajte si kvalitné zimné oblečenie. Výber kvalitného oblečenia vám zaberie viac času ako výber kvalitných bieliacich pásikov, ale určite bude stáť za to. Mali by ste si uvedomiť, že kvalita sa nenachádza v lacných výrobkoch.

Výber kvalitného svetra

 

Zbadali ste lacný sveter? Nekupujte ho. Takéto svetre vedia ľudskej pokožke spôsobiť komplikácie, s ktorými si nebude vedieť poradiť. Radšej si voľte overenú značku svetrov, ktorá má za sebou už niekoľko rokov úspešného predaja. Dbajte o to, aby počas tuhých zím bol sveter z toho najkvalitnejšieho materiálu. Menšie ženy by sa mali vyhýbať vrecovitým strihom svetrov. Môžu ich opticky zmenšiť, ale aj rozšíriť. Pri výbere zohľadnite aj to, či sa vám pod sveter zmestí tielko. Tenká vrstva pod ním vám zabezpečí reguláciu tepla.

 

Výber kvalitnej bundy

 

Pri výbere zimnej dámskej bundy zohľadnite materiál, hrúbku a aj jej využitie. Cena nie je pri výbere zimnej bundy dôležitá. Uvedomte si, že bundy svetových značiek budú kvalitnejšie ako tie lacnejšie. Viac pozornosti venujte vnútornému materiálu. Zimné dámske bundy by mali mať buď perovú vnútornú vrstvu, alebo syntetickú. Pozor dávajte aj na priedušnosť. Vaše telo by malo dýchať aj cez chladné zimné obdobie. Výberu zimnej bundy venujte dostatočnú pozornosť.

 

Aj keď do zimy ostáva ešte nejaký ten mesiac, dajte si záležať na tom, aby ste výber kvalitnej zimnej bundy nenechali na poslednú chvíľu. 

Čítané: 3811 x