Rozšírené hľadanie
Utorok 19. Marec 2024 |
meniny má Jozef

Sprievodca osobnými váhami: Ktoré značky ponúkajú kvalitu za dobrú cenu?

Datum: 01.07.2022

Osobná váha je nenápadný spoločník domácnosti. Používame ho takmer každý deň, neustále ho máme na očiach, nechceme do neho investovať množstvo peňazí, no zároveň očakávame vysokú spoľahlivosť.

Sprievodca osobnými váham

Ktoré osobné váhy spĺňajú tieto prísne kritériá – prijateľná cena, vysoká kvalita, atraktívny dizajn?

Osobné váhy ECG

Značka ECG pôsobí na európskom trhu už viac ako 25 rokov. Za ten čas si vybudovala výbornú povesť v oblasti pomer cena:kvalita. Opomenúť by sme však nemali ani nenápadný, no veľmi rafinovaný vzhľad ich produktov. ECG je česká spoločnosť, ktorá sa špecializuje na domácu elektroniku. Jej prvotným úspechom boli kvalitné mikrovlnky za veľmi priaznivé ceny. Neskôr pribúdali ďalšie produkty, ako varné kanvice, mlynčeky, vysávače, hriankovače, ale tiež váhy – kuchynské i osobné.

Osobné váhy ECG idú v línii s firemnou filozofiou: atraktívna cena, nadštandardná kvalita, príjemný dizajn a vysoká spoľahlivosť. Ak hľadáte vysokofunkčnú fitness váhu, osobné ECG váhy sú vďaka svojim zabudovaným funkcionalitám a cene skvelou voľbou. Vôbec však za nimi nezaostávajú ani kuchynské váhy, ktoré prinášajú dokonalú odpoveď na potreby domácich kuchárov a kuchárok.

Osobné váhy XIAOMI

Čínsku značku XIAOMI poznáme najmä vďaka mobilným telefónom. Špičková kvalita za nízku cenu, tak znie filozofia spoločnosti, ktorá patrí medzi tretiu najpredávanejšiu značku smartfónov. XIAOMI však túži stať sa vyzývateľov gigantov Samsung a Apple. Smartfóny však nie sú jediným produktom, ktorý dokáže verejnosť až očariť svojou funkcionalitou za veľmi atraktívnu sumu. Ďalším takým segmentom sú i domáce elektronické spotrebiče.

Vysávače, zubné kefky, holiace strojčeky, ale aj osobné váhy XIAOMI síce nie sú na takom výslní ako ich smartfóny, aj tu však zákazník ocení filozofiu značky. K špičkovým technológiám, ktoré si kúpite aj s obmedzeným rozpočtom, sa však pridáva tiež nadčasový minimalistický dizajn. Dôkazom sú štýlové chytré osobné váhy XIAOMI, ktorým nechýbajú funkcie, ako meranie tepu, prepojenie s MiFit alebo pomocou bluetooth so smartfónom

Osobné váhy Beurer

Nemecká kvalita má vo svete cveng. Výnimkou nie je ani spoločnosť Beurer, ktorá svoje pôsobenie začala už v roku 1919 v meste Ulm. Značka Beurer pôvodne začínala ako výrobca elektronických prikrývok, oblasti zdravia a pohody ostala verná dodnes. Svoje portfólio začala rozširovať najmä v osemdesiatych rokoch 20. storočia, dnes v jej ponuke nájdeme viac ako 2 000 výrobkov: od monitorov krvného tlaku cez infračervené lampy až po osobné váhy.

 

Osobné váhy Beurer patria v porovnaní s váhami dvoch predchádzajúcich výrobcov do vyššej cenovej kategórie. Vzhľadom na ich funkčnosť, kvalitu, prevedenie a precízny dizajn však stále môžeme hovoriť o atraktívnych cenách. V ponuke spoločnosti Beurer totiž nechýbajú diagnostické osobné váhy, ktoré dokážu odmerať tuk, vodu, svalovinu a kostnú hmotu v tele, či hovoriace váhy.

Čítané: 2760 x