Rozšírené hľadanie
Utorok 19. Marec 2024 |
meniny má Jozef

PR články - Ostatné

Nárast popularity online kasínových hier na Slovensku

Datum: 19.01.2024

Online kasína sú čoraz populárnejšie, pretože ponúkajú širokú škálu hier, ako aj hranie z pohodlia domova a možnosť vyhrať skutočné peniaze. Aj na Slovensku sa stávajú čoraz populárnejšie. 

Umenie relaxácie - Zjednodušte životný štýl pre väčšiu pohodu

Umenie relaxácie - Zjednodušte životný štýl pre väčšiu pohodu

Datum: 15.12.2023

V dnešnom uponáhľanom svete sa relaxácia stáva vzácnym darom. Každodenné výzvy a tlaky spôsobujú, že zabúdame relaxovať. V tomto článku sa pozrieme na umenie relaxačného životného štýlu.

Kasína a ich história – svet pompéznosti i hravosti

Kasína a ich história – svet pompéznosti i hravosti

Datum: 20.11.2023

Kasína majú dlhú a pestrú históriu, ktorá siaha až do starovekých čias. Vývoj hier a kasín bol ovplyvnený kultúrami i krajinami, kde herne vznikali.

7 signálov, že je vaše dieťa pripravené na škôlku

7 signálov, že je vaše dieťa pripravené na škôlku

Datum: 13.04.2023

Materská škola býva pre deti prvým pomyselným miľníkom do reálneho života. Stretne tu veľa rovesníkov a naučí sa všetky základy, ktoré neskôr zužitkuje aj na základnej ško­le.

Stroje z druhej ruky sú v dnešnej dobe ideálnym riešením

Stroje z druhej ruky sú v dnešnej dobe ideálnym riešením

Datum: 28.03.2023

Obstarať nové stavebné stroje „v hotovosti“ si môže dovoliť iba málo firiem. Ide totiž o vysokú investíciu, často v rádoch desiatok až stoviek tisíc. 

Prečo PepsiCo, EA a ďalšie veľké spoločnosti používajú twitch

Prečo PepsiCo, EA a ďalšie veľké spoločnosti používajú twitch?

Datum: 10.03.2023

Twitch je platforma, ktorá používateľom umožňuje živé vysielanie videohier. Pokiaľ radi hráte alebo sledujete, ako iní ľudia hrajú a kritizujú rôzne videohry na YouTube, určite vám názov Twitch niečo hovorí. Pokiaľ nie, čítajte ďalej a dozviete sa viac.

Viete, aké výhody ponúka online kasíno oproti klasickým kasínam?

Viete, aké výhody ponúka online kasíno oproti klasickým kasínam?

Datum: 14.02.2023

Pravdepodobne ste už neraz zachytili, že v súčasnej dobe existuje aj online kasíno, ktoré prináša hneď niekoľko benefitov. 

5 top kasín v LAS VEGAS

5 top kasín v LAS VEGAS

Datum: 17.01.2023

Prísť sa pozrieť do Las Vegas a neskúsiť šťastie v jednom zo svetoznámych kasín je priam hriechom. Veď samotné Las Vegas je nazývané mestom hriechu, takže malé prehrešky v podobe jednej či dvoch hier vám budú odpustené.

Využitie moderných technológií v online hrách

Využitie moderných technológií v online hrách

Datum: 31.12.2022

Ako zmenila technológia online hazardné hry? Technológie rozhodne ovplyvnili herný priemysel – od vysoko sofistikovaných online kasín (na Slovensku môžete rýchlo nájsť najlepšie hodnotené stránky s online hazardnými hrami) až po 3D grafiku vo videohrách, ktorá je ako z iného sveta.

kuchynský robot

Poznáte rozdiel medzi kváskom a droždím? Toto je prísada vďaka ktorej vám váš kuchynský robot pripraví dokonalé pečivo.

Datum: 30.10.2022

Mnohí si myslia, že kvások a droždie je to isté. Ale to nie je pravda. Zistite aký je medzi nimi rozdiel a ako sa robí cesto na pečivo pre kuchynský robot.

18 hamburgerov z 1 kg mäsa

18 hamburgerov z 1 kg mäsa? Je to možné! Objavte výhody zmesi na obaľovanie kuracieho mäsa

Datum: 19.09.2022

Ako pripraviť 5 hamburgerov z jedného kuracieho filetu?

Možnosti chladenia potravín v gastro prevádzkach a obchodoch

Možnosti chladenia potravín v gastro prevádzkach a obchodoch

Datum: 28.07.2022

Pri skladovaní, manipulácii či prezentácií potravín je zásadné ich správne chladenie. Po akých možnostiach môžu siahnuť gastro prevádzky.

Čo je to motivácia a ako ju získať?

Čo je to motivácia a ako ju získať?

Datum: 22.06.2022

Motivácia je jednoducho neviditeľná sila, alebo pohon, ktorý nás podnecuje k nejakej činnosti. Wikipedia motiváciu definuje ako psychologický proces, ktorý aktivuje ľudské správanie a dáva mu účel a smer. 

Čo všetko dokáže nádoba na separovaný odpad?

Čo všetko dokáže nádoba na separovaný odpad?

Datum: 30.03.2022

Väčšina z nás triedi, ale napriek tomu občas prepadneme nutkaniu, nezájsť so sklenenou fľašou do separovaného odpadu, ale hodiť ju do zmesového. Podobne je to s plastom, ktorý sa nám nechce umývať od zvyšku potravín, či s krabičkou, ktorú sa nám trebárs len nechce rozložiť, aby nezaberala toľko miesta. A je to škoda, pretože…

ako čítať viac kníh

Tipy pre každého ako čítať viac kníh

Datum: 30.03.2022

Čítanie kníh patrí medzi spôsoby trávenia času, ktoré nám zároveň prinášajú aj množstvo benefitov. Pravidelné čítanie napríklad výrazne redukuje úroveň stresu a rovnako nám rozširuje obzory. Vďaka čítaniu máme omnoho širšiu a kvetnatejšiu slovnú zásobu a vieme sa lepšie vyjadrovať v písanej aj hovorenej komunikácii. Ako čítať viac kníh a využívať tak všetky benefity pravidelného čítania?

 

Nenechajte stavebné stroje zaháľať ani počas zimy

Nenechajte stavebné stroje  zaháľať ani počas zimy

Datum: 28.02.2022

To, že zimy sú každý rok teplejšie, robí vrásky expertom na klímu, no nahráva stavebnému trhu. Sezóna sa predlžuje a stavebné stroje často nezaháľajú ani v januári, vyššie teploty im však prinášajú ďalšie nástrahy. 

pestovateľská výchova

V Banskobystrickom kraji obnoví pestovateľskú výchovu spôsobom budúcnosti. Hľadá školy, ktoré dostanú farmy budúcnosti úplne zadarmo.

Datum: 23.02.2022

V Banskobystrickom kraji dostanú školy zadarmo najmodernejšie minifarmy budúcnosti. Martin Pechovský s partnermi spúšťa ďalší inovačný projekt s metodikou a výukou aquapónie a hydropónie.

Zimná výzdoba má stále pred vašim domom svoje miesto

Zimná výzdoba má stále pred vašim domom svoje miesto

Datum: 27.01.2022

Vianočné dekorácie môžeme pomaly odložiť do krabíc a nachystať si pôsobivú dekoráciu so zimnou tematikou. Užite si chvíle, keď to u vás bude vyzerať ako v zimnej rozprávke. Čo si môžete vytvoriť úplne sami?

Letné cestné stavebné práce: riziká a nástrahy

Letné cestné stavebné práce: riziká a nástrahy

Datum: 14.09.2021

Práce na stavbách sa nezastavia ani počas horúcich letných mesiacov. Stavebné stroje ale aj pracovníci sú vtedy vystavení rôznym nástrahám.

Po narodení dieťatka

Čo všetko potrebujem po narodení bábätka?

Datum: 01.07.2021

Po narodení dieťatka to rodičia nemajú vôbec jednoduché. Okrem vybavenia množstva administratívnych záležitostí s úradmi musia prichystať výbavičku pre svojho malého novorodenca. Čo všetko bábätko na úvod potrebuje?