Rozšírené hľadanie
Utorok 19. Marec 2024 |
meniny má Jozef

PR články - Elektro, elektronika

Elegantné hodinky

Elegantné hodinky: Aké sú súčasné trendy?

Datum: 18.03.2024

Svet hodiniek sa neustále vyvíja a prináša nové trendy, ktoré ohúria aj tých najnáročnejších spotrebiteľov. V oblasti elegantných hodiniek sa môžete tešiť na fascinujúce inovácie v materiáloch, dizajne a funkčnosti.

Bezdrôtové slúchadla

Bezdrôtové slúchadla majú hneď niekoľko výhod. Ako vám môžu uľahčiť život?

Datum: 22.12.2023

Obľuba bezdrôtových slúchadiel prudko stúpa. Pokiaľ ste ich zatiaľ nevyskúšali, možno si kladiete otázku, čím všetkým sa líšia od klasických káblových slúchadiel.

veľkosti obrazoviek televízorov KIVI Smart

Tipy odborníkov KIVI: Ako sa bez obáv orientovať na trhu smart televízorov

Datum: 13.12.2023

Nákup nového televízora je zodpovedná záležitosť. Čomu by ste mali venovať pozornosť? Aké technológie sú potrebné na sledovanie obsahu v najlepšej kvalite?

Bezdrôtová nabíjačka – ako funguje, aké sú jej výhody a nevýhody?

Datum: 13.12.2023

Nabíjanie smartfónov je súčasťou každodenného života. Aby ste boli spojení so svetom, je potrebné mobilnému telefónu dodať šťavu. Začína sa hľadanie nabíjačky, pripojenie nevzhľadného kábla, často prichádza frustrácia z toho, že ste mobil zabudli dať nabíjať.

Moderné kuchynské spotrebiče vám zjednodušia procesy v kuchyni, varte rýchlo a jednoducho.

Moderné kuchynské spotrebiče vám zjednodušia procesy v kuchyni, varte rýchlo a jednoducho.

Datum: 04.12.2023

Doprajte si oddych po práci a nechajte, aby moderné kuchynské spotrebiče urobili podstatnú časť vecí za vás. Kuchynské roboty vám uľahčia proves varenia.

Ponorné mixéry a kulinárska kreativita

Ponorné mixéry a kulinárska kreativita

Datum: 02.12.2023

Láska ide cez žalúdok. Jeme aj očami. To sú snáď najznámejšie výroky o varení, s ktorými sa môžete bežne stretnúť. K tomu, aby jedlo skvelo chutilo a vyzeralo, potrebujete nielen dobrý recept, vlastnú fantáziu či šikovnosť, ale aj spoľahlivého pomocníka do kuchyne.

Výhody olejových radiátorov

Výhody olejových radiátorov

Datum: 24.10.2023

Vykurovanie a teda kúrenie je dôležitým aspektom každej domácnosti, kancelárie alebo iného priestoru, akonáhle začnú klesať teploty na jeseň a zimu.

Moderný kávovar je cestou k dokonalej domácej kaviarni

Moderný kávovar je cestou k dokonalej domácej kaviarni

Datum: 05.10.2023

Kvôli vysokým cenám v reštauráciách a v kaviarňach začali Slováci viac šetriť na káve. Avšak ako to riešiť, keď proste kávu, alebo kvalitný čaj milujeme, a chceme si pohodu pri dokonalej šálke kávy vychutnať? Riešením je kvalitný domáci kávovar.

4 dôvody prečo investovať do EPS

4 dôvody prečo investovať do EPS

Datum: 27.09.2023

Pokiaľ vlastníte firmu a podnikáte, určite vás okrem samotných ziskov zaujíma aj bezpečnosť objektov a ľudí, ktorí sa v nich nachádzajú.

Umelá inteligencia ako súčasť skladového hospodárstva budúcnosti

Umelá inteligencia ako súčasť skladového hospodárstva budúcnosti

Datum: 29.07.2023

Umelá inteligencia sa posledné roky využíva vo všetkých sférach bežného života i podnikania. Podnikové softvéry postavené na AI umožňujú maximálne efektívne narábať so skladovými zásobami.

Exkluzívna škandinávska značka domácich spotrebičov ASKO  otvára svoj prvý showroom na Slovensku

Exkluzívna škandinávska značka domácich spotrebičov ASKO otvára svoj prvý showroom na Slovensku

Datum: 22.05.2023

Škandinávska značka luxusných domácich spotrebičov ASKO má svoj nový showroom priamo v centre Bratislavy v budove Green Cube, ktorý navrhol uznávaný slovenský architekt Erik Pastucha. 

Havarijný plán nielen pri havárii

Havarijný plán nielen pri havárii

Datum: 30.03.2023

Znečisťujúce látky netreba brať na ľahkú váhu, pretože v prípade havárie by predstavovali riziko ohrozujúce nielen prírodu. Havarijný plán by kvôli tomu nemal slúžiť len ako riešenie následkov nastaných situácií, ale aj ako ich prevencia.

Hisense číslom dve na svetovom trhu televízorov

Hisense číslom dve na svetovom trhu televízorov

Datum: 11.03.2023

7.3.2023 – Spoločnosť Hisense sa stala v roku 2022 druhým najväčším dodávateľom televízorov na svete. Vyplýva to z dát analytickej spoločnosti Omdia.

Samsung Galaxy S23

Samsung Galaxy S23: Smartfón s inovatívnou technológiou

Datum: 23.01.2023

Novinkou na trhu bude o pár dní aj Samsung Galaxy S23, ktorý si budete môcť zaobstarať. Predbežné dohady hovoria o tom, že vyniká skutočne v rôznych smeroch, pričom na trh prinesie opäť niečo nové, čo si jednoducho zamilujete.

Uľahčite si život s novými sporákmi Gorenje HomeMade

Uľahčite si život s novými sporákmi Gorenje HomeMade

Datum: 12.12.2022

Ste pripravení vniesť do svojej kuchyne chutné okamihy? S novými sporákmi Gorenje HomeMade so všetkými typmi varných platní a modernými inteligentnými XXL rúrami to bude až prekvapivo jednoduché. 

Nachystajte si rýchlovarné kanvice a hriankovače

Nachystajte si rýchlovarné kanvice a hriankovače na rýchlu prípravu výživných raňajok.

Datum: 30.10.2022

Pripraviť si výživné raňajky nemusí byť vôbec náročné. Využite dizajnové hriankovače a rýchlovarné kanvice a okrem kulinárskeho pôžitku potešíte aj vaše oči.

nočné videnie

Ako na nočné videnie v ťažšie prístupných priestranstvách?

Datum: 23.08.2022

Noc má svoju moc, čo sa u ľudí prejavuje zhoršeným videním, resp. orientovaním sa na tmavých miestach. Ako zosilniť nočné svetlo natoľko, že sa pre ľudský zrak stane dobre rozpoznateľným? Slúži na to špeciálne navrhnutá optika, ktorá dokáže pracovať so zostatkovým svetlom. 

hodinky v súlade s prírodou

Sú vaše hodinky v súlade s prírodou? Ako sa známe značky stavajú k udržateľnosti?

Datum: 23.08.2022

Zelené hospodárstvo a udržateľnosť sú téma, ktorá čoraz viac rezonuje v našej spoločnosti. Ich základnou myšlienkou je znižovanie nepriaznivého dopadu na planétu, a to vďaka efektívnemu využívaniu zdrojov, obnoviteľných energií a iných prostriedkov.

Pákové kávovary či plnoautomatický kávovar

Pákové kávovary či plnoautomatický kávovar vám vedia pripraviť skvelú kávu, s týmito pomôckami ju dokážete ešte vylepšiť.

Datum: 04.05.2022

Plnoautomatický kávovar či kávovary pákové disponujú mnohými pomôckami, s ktorými môžete vylepšiť a vyšperkovať prípravu kávy k dokonalosti.

Repasované notebooky

Chcete nový notebook? Pouvažujte nad tými repasovanými

Datum: 12.04.2022

Počuli ste už niekedy o repasovaných notebookoch? Vo všeobecnosti ide o zariadenia, ktoré boli v minulosti používané, no prešli odstránením chýb a sú opäť na predaj. Z finančného hľadiska sa ich rozhodne oplatí zakúpiť, pretože so sebou prinášajú hneď niekoľko benefitov.