Rozšírené hľadanie
Sobota 27. Júl 2024 |
meniny má Božena

SENCOR domáca elektronika: Preskúmajte najnovšie produkty vhodné do bytu alebo domu

Datum: 07.06.2024

Elektronika je dôležitou súčasťou moderných domácností a stáva sa neodmysliteľnou súčasťou každodenného života. Súčasná domáca elektronika predstavuje rad inteligentných zariadení s rozličnými technologickými vymoženosťami, ktoré majú priniesť väčší komfort a efektivitu do domácností.

SENCOR domáca elektronika: Preskúmajte najnovšie produkty vhodné do bytu alebo domu

Sencor je spoločnosť, ktorá sa venuje vývoju a výrobe inovatívnych a kvalitných produktov, ktoré spĺňajú očakávania aj tých najnáročnejších zákazníkov. Sencor neustále prináša nové a inteligentnejšie riešenia, ktoré pomáhajú zjednodušovať každodenný život používateľov. Kombináciou moderného dizajnu a funkčnosti sa Sencor výrobky stávajú ideálnym spoločníkom pre každý domov.

Predstavíme vám najnovšie produkty značky Sencor, ktoré sú navrhnuté tak, aby prinášali inteligentné riešenia do každej domácnosti. Bližšie sa pozrieme na Sencor inteligentné spotrebiče, ktoré vám uľahčia upratovanie, ako aj smart zariadenia, ktoré vám pomôžu vytvoriť pohodlnejší domov.

 

Smart TV Sencor

Sencor televízory

Bez televízora si dnes ťažko predstavíme modernú domácnosť. Televízor je zriadením, ktoré prináša zábavu a poskytuje nám potrebné informácie. Moderné televízory ponúkajú okrem bežného sledovania filmov a seriálov nekonečnú multimediálnu zábavu. Môžete na nich hrať hry, prehliadať si fotografie a videá z dovolenky, počúvať hudbu alebo sledovať videá na YouTube a vzdelávať sa.

Televízory Sencor sú vybavené inteligentnými funkciami, ktoré vám umožňujú ovládať ich pomocou smartfónu alebo tabletu, sťahovať aplikácie a hry a pristupovať k dostupnému online obsahu. Televízory Sencor sú známe svojou vysokou kvalitou, inovatívnymi funkciami, a sú dostupné v rôznych veľkostiach (od 24" až do 65") a cenových kategóriách, takže si ten pravý vyberie naozaj každý.

Predstavujeme vám technológie a inovatívne funkcie, ktorými vás Sencor televízory ohúria:

  • 4K Ultra HD rozlíšenie, aby ste si mohli vychutnať obraz v štyrikrát lepšej kvalite, ako pri Full HD televízoroch
  • mini LED technológia s vylepšeným kontrastom, jasom a farebnosti vďaka mini LED diódam
  • operačný systém VIDAA, s ktorým vám neujde žiadny film či seriál
  • Smart TV, ktorý vám umožňuje pristupovať k online obsahu, ako je Netflix, Disney+, Amazon Prime, Youtube a ďalšie
  • zrkadlenie obrazovky na vašom telefóne alebo inom zariadením cez WiFi rozhranie
  • funkcia Local Dimming, ktorá zabezpečí stmievanie zón obrazu pre lepší kontrast

Sencor televízor má okrem spomínaných funkcií aj inovatívne funkcie ako je Chromecast pre streamovanie obsahu z vášho smartfónu, tabletu, alebo počítača na televízor, a nechýba tiež bluetooth 5.0 s podporou LG Sound Sync, či hlasový asistent AI ThinQ, ktorým môžete svoj Sencor televízor ovládať.

 

Sencor bezdrôtové reproduktory

 

Sencor bezdrôtové reproduktory

Mnohí si radi vychutnávajú hudbu bez obmedzení či už doma, v práci, na cestách, alebo v parku. Práve preto, aby ste si svoje obľúbené skladby mohli vychutnať naplno kdekoľvek a kedykoľvek, potrebujete kvalitný reproduktor, ktorý vám dopraje vytúženú slobodu. Bezdrôtové reproduktory sú ideálnym riešením pre všetkých, ktorí chcú mať kvalitný zvuk bez kompromisov a práve také sú Sencor bezdrôtové reproduktory.

Svoj nový Sencor bezdrôtový reproduktor si môžete vybrať v rôznych farebných prevedeniach, veľkostiach a cenových reláciách. Dostupné sú mini modely určené k mobilu, ale aj veľké Sencor reproduktory, ktoré vás ohromia silným výkonom a ozvučia každú párty.

Sencor bezdrôtové reproduktory majú tieto skvelé vlastnosti:

  • výdrž batérie bez potreby pripojenia k elektrickej sieti od 9 až do 16 hodín a viac (v závislosti od vybraného modelu)
  • funkcia TWS (True Wireless Stereo) umožňuje pripojenie súčasne dvoch reproduktorov
  • vodeodolnosť so stupňom ochrany IPX6
  • kryt reproduktora vyrobený z odolnej prémiovej tkaniny
  • 360° priestorový zvuk, ktorý vám vyrazí dych
  • LED indikátor informujúci o stave pripojenia alebo stave batérie reproduktora
  • LED osvetlenie reproduktora so svetelnými efektami
  • funkcia powerbanky
  • reproduktoru nechýba ani mikrofón na prijímanie hovorov či slot na pamäťové karty

WiFi internetové rádio Sencor.

Sencor rádiá

Vynikajúcim spoločníkom sú čoraz viac obľúbené osobné rádiá. Tieto praktické zariadenia vám spríjemnia chvíle kdekoľvek si zmyslíte, či už pri varení v kuchyni na chate, pri relaxe na terase, pod slnečníkom v záhrade alebo pri bazéne.

Moderné rádiá si dnes môžete vziať aj tam, kde nie je k dispozícii pripojenie k elektrickej sieti. Internetové rádio Sencor vyžaduje jednoduché pripojenie prostredníctvom WiFi vďaka čomu si môžete vychutnávať tisícky staníc internetových rádií. Digitálne Sencor rádiá majú napájanie pomocou vstavanej batérie a umožňujú streamovanie zvuku pomocou bluetooth 5.0.

Okrem toho vám Sencor rádio poskytne tieto ďalšie benefity:

  • prehrávanie hudby pomocou bluetooth alebo AUX 3,5 mm kábla
  • svoju obľúbenú stanicu si môžete vypočuť pomocou internetového rádia či DAB+, alebo FM tunera
  • nechýba ani USB prehrávanie či ovládanie na diaľku
  • samozrejmosťou je aj výstup na slúchadlá
  • prekvapí vás aj LED displej s časom, budíkfunkcia automatického vypnutia

Sencor tyčový vysávač.

Sencor vysávače

Vysávače sú nenahraditeľnými pomocníkmi, ktoré pomáhajú denne udržiavať čistotu v našich domovoch. Bez kvalitného vysávača sa nezaobíde žiadna domácnosť, a to si Sencor veľmi dobre uvedomuje. Sencor drží krok s najmodernejšími trendmi a neustále prináša inovácie, vďaka ktorým patria vysávače Sencor k špičke na trhu.

Vysávače Sencor sa vyznačujú vysokým výkonom a majú mnoho špičkových technológií, vďaka ktorým si hravo poradia s prachom a ďalšími alergénmi na akomkoľvek povrchu. Vašu domácnosť upracú rýchlo a bez námahy a okrem toho, že ušetríte množstvo času, poteší vás aj vysoká energetická účinnosť vysávačov. Svoj nový Sencor vysávač si môžete vybrať v niekoľkých prevedeniach a za dostupnú cenu. Vyberte si taký model, ktorý najviac spĺňa všetky vaše požiadavky a perfektne sa prispôsobí vašej domácnosti.

Sencor vysávače kúpite v týchto prevedeniach:

  • Sencor vreckové vysávače majú najvyššiu energetickú účinnosť, špičkovú HEPA filtráciu, vďaka ktorej sú vhodné aj pre alergikov, a technológiu Superior Silence, vďaka ktorej sú extra tiché.
  • Sencor bezvreckové vysávače prinášajú ekologické a šetrné riešenie do vašej domácnosti, sú vhodné aj pre alergikov, a vďaka technológii Multi Cyclone, ktorá udržiava stály výkon bez straty nasávacej sily.
  • Sencor tyčové vysávače majú neuveriteľne dlhú výdrž batérie (až do 85 minút). V ponuke nájdete špičkový tyčový vysávač Sencor v prevedení 2v1 s ručnou jednotkou, 3v1 s ručnou jednotkou a odnímateľným mopom alebo model 4v1, ktorý má vlastnú nabíjaciu stanicu.
  • Sencor robotické vysávače vám ušetria kopec námahy a času. Majú precíznu laserovú navigáciu LIDAR, ktorá im pomáha orientovať sa v priestore a nevynechať žiadne miesto. S prémiovou 5 000 mAh Li-ion batériou zvládnu upratovať až 200 minút.

Okrem uvedených modelov si môžete vybrať aj Sencor vysávač určený na špeciálne úlohy. Napríklad ručné vysávače Sencor sa perfektne hodia na vysávanie menších nečistôt, ale využijete ich aj pri upratovaní vášho auta. Na rýchle a pohodlné čistenie okien, zrkadiel a sprchových kútov sa zase hodia špeciálne čističe okien Sencor alebo šikovné Sencor parné čističe.

Pákový kávovar Sencor.

Sencor kávovary

Vychutnajte si lahodné domáce espresso, ktoré vám pripraví špičkový Sencor kávovar. Kávovary Sencor ponúkajú množstvo inteligentných funkcií a možností, ktoré vám umožnia pripraviť si kávu a ďalšie nápoje presne podľa vašej chuti.

Na výber je niekoľko modelov, z ktorých si vyberie každý milovník kávy:

    • Automatický Sencor kávovar vám pripraví obľúbený nápoj jednoducho a rýchlo. Na prémiovom LED displeji si stačí zvoliť želaný nápoj a kávovar sa postará o všetko ostatné. S nádobou na mlieko, ktorou disponujú viaceré plnoautomatické espressá Sencor, si môžete vychutnať kávu s bohatou mliečnou penou.
  • Pákový Sencor kávovar vyrobený pre tých najväčších milovníkov kávy, ktorí si radi vychutnávajú celý proces prípravy kávy od jej zomletia, až po samotné prekvapkávanie do šálky. Očarí vás nielen kvalitná chuť kávy, ale tiež atraktívny dizajn kávovaru, ktorý dodá elegantný nádych každej kuchyni.
  • Kávovar Sencor na prekvapkávanú kávu je ideálny pre všetkých, ktorí si radi vychutnávajú jemnejšiu chuť kávy. Tieto kávovary majú integrovaný mlynček na kávu a niektoré modely disponujú LCD displejom s funkciami, ako je napríklad časovač.

Okrem kávovarov ponúka Sencor aj mlynčeky na kávu pre precízne zomletie kávových zŕn, či napeňovače mlieka na prípravu lahodného cappuccina a latte.

 

Sencor meteostanica

 

Sencor meteorologické stanice

Majte prehľad o počasí a poveternostných podmienkach vďaka šikovnej meteostanici. Sencor meteostanica vám poskytne informácie o vnútornej a vonkajšej teplote, a tiež mnoho ďalších potrebných informácii, vďaka ktorým si môžete vopred naplánovať svoj deň. Sencor meteostanice navyše disponujú niekoľkými praktickými funkciami, ktoré vám spríjemnia používanie zariadenia.

Sencor meteorologická stanica je dostupná ako káblový alebo bezdrôtový variant s dosahom od 30 až do 150 metrov. Teraz vám prezradíme, aké možnosti ponúkajú Sencor meteostanice a z akých funkcií sa môžete tešiť, keď si zaobstaráte tento skvelý prístroj.

Sencor meteostanica vám poskytne predpoveď počasia na 12 - 24 hodín a tieto ďalšie informácie:

  • aktuálnu teplotu v °C / °F a vlhkosť vzduchu
    • index počasia pre pocitovú teplotu
    • UV index od 0 - 16 a dokonca aj s UV indikátorom
    • barometrický tlak v relatívnych a absolútnych hodnotách (hPa, inHg, mmHg)
    • smer a rýchlosti vetra (Beaufortova stupnica)
    • intenzitu slnečného svetla a čas opálenia v minútach
  • úroveň zrážok a ich meranie
  • umožňuje nastaviť výstrahy (pred poľadovicou, poklesom tlaku, vysokou rýchlosťou vetra, veľkými dennými zrážkami a ďalšími)
  • umožňuje nastavenie času, kalendára, fáz mesiaca
  • dostupné sú tiež záznamy za uplynulých 24 hodín

Všetky spomínané informácie sa zobrazia na prehľadnom LCD displeji meteostanice. Okrem toho vám Sencor meteostanica poslúži aj ako budík či rádio, ktoré má toto perfektné zariadenia zabudované.

Na záver

Sencor prináša kvalitu a inovácie pre váš domov. Ponúka domácu elektroniku, vďaka ktorej si môžete aj vy vo svojom domove vychutnať kvalitný zvuk, vstúpiť do sveta nekonečnej multimediálnej zábavy a vychutnávať si hygienicky čistý domov, do ktorého sa budete radi vracať. Nechajte Sencor zabezpečiť bežné úlohy, pri ktorých by ste bežne strávili množstvo času a energie, aby ste sa mohli venovať dôležitejším veciam vo vašom živote.

Investujete do kvality a vyberte si svojho Sencor domáceho pomocníka. Navštívte webovú stránku Sencor, objavte celú ponuku Sencor domácej elektroniky a vytvorte si svoj vysnívaný domov ešte dnes.

Čítané: 693 x