Rozšírené hľadanie
Streda 1. Máj 2024 |
meniny má Sviatok práce

Hisense je držiteľom certifikátu európskej značky kvality

Datum: 18.04.2024

Hisense, súčasť skupiny Hisense Europe a svetový líder v oblasti inteligentných domácich spotrebičov a elektroniky, je hrdým držiteľom certifikátu Európskej značky kvality (EQTM). Toto osvedčenie sa týka celého radu inovatívnych a technologicky vyspelých domácich spotrebičov vrátane rúr, voľne stojacich sporákov, varných dosiek, umývačiek riadu a práčok.

Hisense je držiteľom certifikátu európskej značky kvality

Požiadavky certifikácie EQTM sa pritom vzťahujú nielen na samotný výrobok, ale aj na celú obchodnú činnosť. To všetko dokazuje záväzok spoločnosti Hisense poskytovať riešenia zamerané na zákazníka a byť inovátorom v celom odvetví.

"Sme hrdí na to, že sme získali prestížny certifikát Európskej značky kvality. Tento úspech je dôkazom nášho záväzku poskytovať našim zákazníkom výrobky a služby najvyššej kvality. Ešte viac podporuje našu vášeň pre inovácie, spoľahlivosť, orientáciu na zákazníka a udržateľné postupy," uviedol k oceneniu Gregor Gržina, generálny riaditeľ spoločnosti.

Posúvanie štandardov kvality od roku 1956

Európska organizácia pre kvalitu (EOQ), založená v roku 1956, je autonómne a neziskové združenie, ktoré pôsobí ako propagátor zásad kvality s vplyvom presahujúcim geografické hranice. Tvorí ju rôznorodá sieť odborníkov a spoločností z európskych krajín i mimo nich a s počtom členov viac ako 22 000 fyzických osôb a 8 000 právnických osôb slúži ako centrum na podporu štandardov kvality a osvedčených postupov. Významne prispieva k rozvoju kvality a zohráva zásadnú úlohu pri formovaní európskej spoločnosti.

Zavedenie novej značky kvality EQTM

Cieľom novej európskej ochrannej známky kvality (EQTM) je ponúknuť oveľa lepšie hodnotenie kvality výrobkov a výkonnosti firmy. Certifikát EQTM potvrdzuje, že výrobky spĺňajú prísne normy kvality a bezpečnosti, pričom zohľadňuje aj environmentálne a sociálne faktory. Spoločnosť Hisense po úspešnom absolvovaní prísneho hodnotenia EOQ preukázala vynikajúce systémy riadenia, výrobné a servisné postupy, ako aj výnimočnú úroveň spokojnosti zákazníkov.

Certifikát EQTM potvrdzuje dodržiavanie prísnych noriem vrátane minimálne trojročného pôsobenia na trhu s neustálym zlepšovaním výrobkov Hisense. Spoločnosti, ktoré sa uchádzajú o značku kvality, musia získať všetky licencie a povolenia, aby preukázali, že výrobok bol vyrobený v súlade s národnými a medzinárodnými požiadavkami a normami a spĺňa požiadavky týkajúce sa zdravia, bezpečnosti a životného prostredia.

  

 

Viac informácií: sk.hisense.com, global.hisense.com   

Sense For Technology

 

 

 

Čítané: 555 x