Rozšírené hľadanie
Utorok 19. Marec 2024 |
meniny má Jozef

PR články - Nábytok, domácnosť

10 tipov, ako zariadiť domácu pracovňu

10 tipov, ako zariadiť domácu pracovňu

Datum: 20.01.2024

Čoraz viacej ľudí prechádza na home office a veľa ľudí z domu podniká. V oboch prípadoch je základom pohodovej práce priestor, kde môžete nerušene pracovať.

Manželské postele

Manželské postele pre dokonalý oddych – Aký typ postelí vybrať?

Datum: 23.12.2023

Svet manželských postelí je naozaj pestrý. Každý typ manželskej postele prináša do spálne iné výhody z hľadiska funkčnosti i vzhľadu.

Typy záhradného nábytku - výber medzi drevom, hliníkom a ratanom

Datum: 11.08.2023

Výber medzi rôznymi typmi záhradného nábytku by nebol ťažkou úlohou, keby ste sa mohli rozhodnúť len na základe jednej veci. Ale nie je to také jednoduché, však? Skôr ako si kúpite určitý typ záhradného nábytku, musíte sa uistiť, že sa bude dobre hodiť na vašu záhradu. Mal by sa tiež ľahko udržiavať, byť dostatočne pevný a tiež odolný voči poveternostným vplyvom.

Modernejšia škola

Modernejšia škola. Ako sa ňou stať?

Datum: 19.02.2023

Každá škola sa môže stať modernejšou. Cesta k modernejšej škole vedie cez vzdelávanie pedagógov. Nutná je tiež výmena vybavenia tried a nákup elektronických pomôcok.

Jarné upratovanie v byte

Jarné upratovanie v byte

Datum: 22.04.2022

Žiadne iné ročné obdobie nemotivuje upratovať tak, ako jar. Upratujeme s najväčším zápalom a to potom dosahuje takmer symbolický rozmer – „nové ročné obdobie, nový život, nový poriadok…“

Ako vyčistiť sklenený sprchovací kút

Ako vyčistiť sklenený sprchovací kút? Držte sa našich rád a pôjde to veľmi jednoducho!

Datum: 06.04.2022

Potrebujete rýchlo a ľahko vyčistiť sprchovací kút? Vedeli ste o tom, že bežné čistiace prostriedky je možné nahradiť? Máme pre vás skvelé tipy!

5 pravidiel výberu jedálenských stolov pre maximálny komfort

5 pravidiel výberu jedálenských stolov pre maximálny komfort

Datum: 24.03.2022

Ak zvažujete kúpu nového jedálenského stola, mali by ste výberu venovať zvýšenú pozornosť a dlhší čas. Chcete predsa, aby sa vaša rodina a priatelia cítili pri stole pohodlne, nie? 

Drevený riad a ako sa o neho správne starať

Používate drevený riad? Viete, ako sa oň správne starať, aby vám vydržal čo najdlhšie?

Datum: 28.02.2022

Ekologické nastavenie je dnes už aj v slovenských pomeroch čoraz rozšírenejšie. Okrem toho, že ľudia stále viac s obľubou nosia vlastné hrnčeky na kávu so sebou, rôzne ekologické praktiky začali využívať aj vo svojich domácnostiach.

Kuchynský robot

Ako čistiť kuchynského robota

Datum: 13.12.2021

Kuchynský robot musí zvládať množstvo prác. Ide o dokonalý nástroj pre krájanie, sekanie či drvenie pri rôznorodých receptoch. Mnoho ľudí od jeho kúpy odrádzajú obavy z komplikovaného čistenia jednotlivých komponentov.

Ako vybrať posteľ,

Ako vybrať posteľ, z ktorej nebudete chcieť vyliezť

Datum: 22.09.2021

Kúpiť si pohodlnú posteľ znamená kúpiť si zdravý spánok. Investovať do postele sa veru oplatí. A ak vsadíte na naozaj kvalitnú posteľ, dobre vás poslúži desiatky rokov.

Aké druhy dreva sú obľúbené u záhradného nábytku

Aké druhy dreva sú obľúbené u záhradného nábytku

Datum: 22.03.2021

Väčšina ľudí dáva pri kúpe záhradného nábytku prednosť drevu. Tento výber je s ohľadom na prostredie, v ktorom bude nábytok umiestnený, správny a prirodzený. Nebojte sa ani vy záhradného nábytku z dreva.

Spoznajte najobľúbenejšie materiály obliečok

Spoznajte najobľúbenejšie materiály obliečok

Datum: 05.03.2021

Nákup posteľných obliečok môže byť niekedy veľkou výzvou. Musíte vziať do úvahy jednak vzhľad, ale aj materiál obliečok, aby ste sa v posteli cítili príjemne. V článku vám predstavíme najobľúbenejšie materiály posteľných obliečok a ich vlastnosti.

Správna starostlivosť o nábytok = dlhá životnosť

Datum: 06.08.2020

Nábytok a celé vybavenie interiéru vo vašom dome si zaslúži adekvátnu starostlivosť. Pomocou správnej údržby môžete životnosť nábytku predĺžiť o dlhé roky. Rôzne materiály si však vyžadujú rôzny prístup.

Farebné drevovláknité dosky ForesColor s nekonečnými možnosťami využitia

Datum: 11.02.2020

ForesCOLOR je nová exkluzívna rada farebných a textúrovaných dosiek. Vznikajú náročným, a zároveň prísnym technologickým procesom. Drevené vlákna sa spájajú špeciálne upravenou živicou, do ktorých sa následne impregnuje organické farbivo (organický pigment).

Zacvičte si jogu pomedzi emaily

Datum: 15.08.2019

Deň väčšiny z nás začína aj končí sedením. Po zobudení si sadneme na posteľ, pri raňajkách na stoličku v kuchyni a cestu do prácu presedíme v aute. Prvé, čo urobíme po príchode do práce je, že si opäť sadneme. Keď pracovný deň skončí, zaujmeme miesto pred televízorom – ako inak posediačky. Ak si hovoríte, že to všetko „spraví“ hodinka športu dvakrát do týždňa, vyvedieme vás z omylu, nestačí to.

Dlho sedíte? Môže vám to ublížiť

Datum: 21.05.2019

Medzi civilizačné choroby patrí aj sedavé zamestnanie a s ním spojené následky. Ak aj počas sedenia vykonáme nejaký pohyb, väčšinou sú to len pohyby do strán, presnejšie 95 % z nich. To spôsobuje neprirodzené stláčanie medzistavcových platničiek. Následkom toho tuhnú chrbtové svaly a problém je na svete.

Ako zariadiť modernú detskú izbu?

Datum: 27.01.2019

Detský nábytok, rovnako ako ten klasický, podlieha módnym trendom. Súčasne musíme brať pri jeho výbere zreteľ na vek dieťaťa, ale aj na jeho záujmy. 

Nedostatok dnešnej doby je pracovný čas. Ako si deň v práci naplánovať?

Datum: 09.01.2019

Najvážnejším nedostatkom našej doby je nedostatok času, nie je to pravda? Rozdeliť čas medzi prácu, rodinu, koníčky je dnes umenie, ktoré školí celá rada odborníkov.

Bolesť hlavy nemusí signalizovať iba migrénu

Datum: 22.11.2018

S nepríjemnými bolesťami hlavy sa stretávame hlavne v prechodných obdobiach. Úbytok slnka, chladnejšie dni a dlhšie noci dávajú nášmu telu zabrať. 

Vnútorná dekorácia, ktorá zníži hluk

Datum: 25.09.2018

Kancelária by mala byť odhlučnená aby poskytovala dostatok súkromia. Aj samotný kancelársky nábytok dokáže vydávať hluk, ktorý počuť v okolitých priestoroch.