Rozšírené hľadanie
Utorok 19. Marec 2024 |
meniny má Jozef

PR články - Kozmetika

Henna na Vlasy: 20 dôvodov, prečo je unikátna vo svete farieb na vlasy!

Henna na Vlasy: 20 dôvodov, prečo je unikátna vo svete farieb na vlasy!

Datum: 25.11.2023

Rozhodovať medzi klasickou farbou na vlasy a hennou? Ak hľadáte prírodnú alternatívu, neváhajte a čítajte ďalej!

Prehľad konzistencií opaľovacích prípravkov

Prehľad konzistencií opaľovacích prípravkov

Datum: 30.03.2023

Vyhýbate sa opaľovaciemu krému, pretože nemáte radi tuhú konzistenciu? Robíte chybu. Pokožku je nutné chrániť vždy, keď sa pohybujete na slnku.

Ako vyberať darčekové kazety a sety kozmetiky

Ako vyberať darčekové kazety a sety kozmetiky

Datum: 27.12.2022

Darčekové kozmetické kazety sú najobľúbenejším darčekom. Ide o praktické riešenie, keď neviete, čo darovať a zároveň si môžete byť istí, že darček obdarovaný využije.

pleťové masky

5 výhod používania pleťových masiek pri starostlivosti o pleť

Datum: 01.07.2022

Pleťové, ílové a látkové masky sú jedny z mojich najobľúbenejších produktov starostlivosti o pleť. Ich používanie je jednoduché, zábavné a prinášajú skvelé výsledky.

Upravte si vlasy podľa nálad

Upravte si vlasy podľa nálady: Ste naladená na rovné či vlnité?

Datum: 29.06.2022

Žena je tvor, ktorý sa ťažko rozhoduje, čo v danú chvíľu presne chce. Ďalej by sme mohli ženu charakterizovať ako osobu, ktorá zaručene chce presný opak toho, čo jej bolo nadelené do vienka.

Ako na správne a efektívne vysúšanie vlasov

Ako na správne a efektívne vysúšanie vlasov

Datum: 11.03.2022

Vlasy sú korunou krásy každej ženy, preto sa o ne musíme správne starať. Vysúšanie je takmer každodennou záťažou vlasov väčšiny žien. Je dôležité vlasy vysúšať?

Obľúbené pánske parfémy: Ktorý je ten pravý pre vášho partnera?

Obľúbené pánske parfémy: Ktorý je ten pravý pre vášho partnera?

Datum: 06.12.2021

Vianočná sezóna sa pomaly blíži a spolu s ňou prichádza na pretras aj tematika darčekov, ktorými budete chcieť potešiť svojho partnera. Medzi tradičné drobnosti a večné stálice, ktoré pod stromček skrátka neodmysliteľne patria, sa zaraďujú parfémy. Ktoré vône sú aktuálne in?

Online drogéria – všetko na jednom mieste

Online drogéria – všetko na jednom mieste

Datum: 27.10.2021

Aj keď mnohí z nás uprednostňujú nakupovanie v kamenných predajniach, internetové nakupovanie poskytuje desiatky výhod, ktoré spočívajú najmä v pohodlnosti, rýchlosti a bezpečnosti nákupu.

Ako sa starať o pleť

Ako sa starať o pleť, aby pôsobila sviežo a zdravo?

Datum: 29.07.2021

To, ako budeme vyzerať o pár rokov, je hlavne v našich rukách. Vplyv na našu pleť má nielen genetika, ale aj strava, mimika, životný štýl (stres, fajčenie), ale aj ovzdušie, v ktorom sa pohybujeme, vo veľkom vplývajú na kvalitu pleti. Naučme sa s našou pleťou zaobchádzať tak, aby sme pri pohľade do zrkadla jedného dňa neplakali.

Ako bojovať proti príznakom starnutia pokožky

Ako bojovať proti príznakom starnutia pokožky?

Datum: 26.02.2021

Snaha o mladosť, krásu a nesmrteľnosť sprevádza ľudstvo už od počiatku. Nesmrteľnosť sme zatiaľ nedosiahli, ale krásu a mladosť si vieme udržať dlhé roky. Pri starnutí pokožky platí pravidlo, že nič nie je zadarmo. Venujte pokožke pár minút denne a výsledky sa dostavia behom niekoľko dní. Naopak nečakajte zázraky, ak sa o kožu nebudete starať.

Správna starostlivosť o farbené vlasy počas zimy

Správna starostlivosť o farbené vlasy počas zimy – ako na to?

Datum: 18.01.2021

Rovné, kučeravé, krátke či dlhé farbené vlasy. Všetky typy vlasov potrebujú pozornosť a kvalitnú starostlivosť. Zima je obdobie, kedy sa treba o svoje vlasy starať ešte dôslednejšie. Nastáva tu totiž náhle a časté striedanie teplôt. Silné mrazy a následne vysoké teploty v prekúrených domácnostiach. 

Dávajte si pozor na zloženie kozmetiky. Niektoré jej zložky môžu poškodiť zdravie

Dávajte si pozor na zloženie kozmetiky. Niektoré jej zložky môžu poškodiť zdravie

Datum: 13.12.2020

O pleť, pokožku i vlasy by sa mali každodenne starať ženy i muži. Nie je tomu vždy tak. Niektorí ľudia na seba kašlú a v štyridsiatke vyzerajú o desať rokov starší. Iní ľudia naopak starostlivosť preháňajú.

Zimné mesiace sú správnym obdobím na rôzne typy ošetrenia pleti či kože. Medzi menej invazívne procedúry patria mezoterapia a chemický peeling.

V zime je ten správny čas na mezoterapiu a chemický peeling

Datum: 13.12.2020

Zimné mesiace sú správnym obdobím na rôzne typy ošetrenia pleti či kože. Medzi menej invazívne procedúry patria mezoterapia a chemický peeling. Obe procedúry pomôžu vašej pokožke získať zdravý výzor a omladiť ju.

Používajte make-up v zime tak, aby vám neuškodil

Používajte make-up v zime tak, aby vám neuškodil

Datum: 13.12.2020

Starostlivosti o pleť by ste sa mali venovať s prihliadnutím na ročné obdobie. Veľa žien si nevedome škodí tým, že používajú jeden make-up alebo pleťový krém počas celého roka. Je síce skvelé, keď objavíte vyhovujúci prípravok, ale nezabúdajte, že pleť sa mení spolu s ročnými obdobiami.

Čo by ste mali vedieť o vlasoch a vlasovej kozmetike

Čo by ste mali vedieť o vlasoch a vlasovej kozmetike

Datum: 13.12.2020

Vedia nás potrápiť a zároveň zmeniť celý výzor k horšiemu i oveľa lepšiemu. Môžu byť krátke, dlhé, rovné, vlnité, farebné. Reč bude o vlasoch, o ktoré by sme sa mali starať tak svedomito ako o zvyšok nášho tela.

Ako sa starať o pleť, aby nezostarla predčasne

Ako sa starať o pleť, aby nezostarla predčasne

Datum: 13.12.2020

Nič nie je zadarmo. Platí to aj o kráse a zdravej pleti. Ak sa o ňu nebudete pravidelne starať, nečakajte od nej zázraky a zároveň nezáviďte kolegyni, ktorej pleť priam žiari.

COLGATE® uvádza na trh novú zubnú pastu

Datum: 23.04.2020

Spoločnosť Colgate uviedla na slovenský trh novú zubnú pastu Smile for Good, ktorá obsahuje minimálne množstvo zložiek a ako prvá pasta značky Colgate uvádza na prednej strane balenia zoznam a účinky jednotlivých zložiek, z ktorých je vyrobená.

BB Glow procedúra – to je špeciálny omladzujúci make-up, ktorý prichádza aj na Slovensko

Datum: 27.09.2019

BB Glow je novinka na trhu kozmetických výrobkov a procedúr. Ide v podstate o semipermanentný make-up, ktorý však neskrášľuje iba povrchne, ale aj do hĺbky, a dokonca lieči.

Predĺžovanie vlasov, správne a bezpečne

Datum: 15.11.2018

Možností predĺžovania vlasov je v dnešnej dobe toľko, až sa z toho stáva dilema. Každá žena, alebo aj muž, chce mať istotu prvotriednej kvality, profesionality a ľahkej dostupnosti pri výbere salóna. Upevnenie vlasov v pohodlí domova je tiež možnosťou, no v takom prípade nastáva problém pri výbere typu a farby vlasov. Nemárnite čas hľadaním a porovnávaním, tu sa dozviete všetko potrebné.

Ako si vybrať správny tvarovací produkt na vlasy pre pánov. Ako napríklad vosk na vlasy.

Datum: 25.09.2018

Chcete mať pekný a upravený účes? Ponúkame vám pár rád ako si vybrať správny vosk na vlasy a iné doplnky.