Rozšírené hľadanie
Sobota 20. Apríl 2024 |
meniny má Marcel

BB Glow procedúra – to je špeciálny omladzujúci make-up, ktorý prichádza aj na Slovensko

Datum: 27.09.2019

BB Glow je novinka na trhu kozmetických výrobkov a procedúr. Ide v podstate o semipermanentný make-up, ktorý však neskrášľuje iba povrchne, ale aj do hĺbky, a dokonca lieči.

Čo teda BB Glow procedúra našej pokožke ponúka?

Omladzujúca procedúra, ktorá sa stava hitom beauty salónov po celom svete.

BB Glow dosahuje unikátne výsledky v oblasti omladenia. Dokáže redukovať pigmentové škvrny vrátane pieh, vyrovnáva tón pleti, obmedzuje výskyt drobných vrások, sťahuje rozšírené póry a rozžiaruje pokožku. Má tiež priaznivý vplyv na akné. To sme vymenovali iba cast vizuálnych účinkov, ktoré má BB Glow procedúra na pokožku. Na tú ale pôsobí aj hĺbkovo. Má schopnosť neutralizovať voľné radikály, pokožku zvlhčuje zanecháva ju jemnou, znižuje tiež hladinu melanínu v pokožke, čím upravuje pigmentáciu.

Zobrazuje sa Stayve bb glow 1.jpeg

Profi procedúra pre profi salóny

Rozhodne nejde o žiadnu procedúru pre domácu aplikáciu. Vyžaduje vyškolenú kozmetičku, ktorá vie, ako so špeciálnymi BB sérami pracovať. Pre salóny sa hodí zadovážiť si pre začiatok BB Glow starter kit, ktorý je štartovacím balíčkom pre BB Glow procedúry.

Prečo sa do BB Glow procedúry vo svojom salóne pustiť?

Zákazníčky ju budú milovať a budú sa na ňu pýtať. Ide aktuálne veľmi žiadanú novinku, ktorá sa z Kórei dostáva do prestížnych európskych salónov. BB Glow séra sú 100% bezpečné, obsahujú prírodné ingrediencie, majú kozmetický certifikát KFDA a odpovedajú európskym štandardom.

Zobrazuje sa Starter booster kit.jpeg

Príďte sa vyškoliť

Čím skôr sa vyškolíte, tým skôr získate náskok pred konkurenciou. Školenie v Certifikovanej MUA Academy vám umožní vyskúšať si prácu s BB Glow priamo na modelke,alebo si mozete urobit BB Glow training online. Naučíte sa pracovať s dermaperom 3in1 , ktorým sa semipermantný make-up aplikuje. Výsledkom školenia je získanie certifikátu, na základe ktorého získate prístup do e-shopu BB Glow, kde si potom podľa potrieb svojho salónu môžete produkty objednávať.

Čítané: 5002 x