Rozšírené hľadanie
Utorok 19. Marec 2024 |
meniny má Jozef

PR články - Auto, moto

Dizajn hliníkových diskov: najnovšie trendy

Dizajn hliníkových diskov: najnovšie trendy

Datum: 09.03.2024

Hliníkové disky, často nazývané aj elektróny, sú jedným z najdôležitejších prvkov pri vylepšovaní vzhľadu vášho vozidla. Ich dizajn má výrazný vplyv na celkový štýl a estetiku auta.

Poistenie pre vozidlo  - Aké by ste mali mať?

Poistenie pre vozidlo  - Aké by ste mali mať?

Datum: 25.02.2024

Ak ste majiteľ vozidla, určite máte poistenie auta. Je to nevyhnutná súčasť „vybavenia“ auta, ktoré vás môže ochrániť pred nepríjemnými situáciami.

Púštne dobrodružstvá na štvorkolkách

Púštne dobrodružstvá na štvorkolkách

Datum: 22.02.2024

Ak hľadáte nezabudnuteľný zážitok z dovolenky, skúste sa vydať do púšte na štvorkolke. Tento adrenalínový šport vám umožní spoznať krásu púštnej prírody, zatiaľ čo si užívate rýchlosť a vzrušenie z jazdy na štvorkolke.

Aká je cena za dovoz auta z Nemecka?

Aká je cena za dovoz auta z Nemecka?

Datum: 01.02.2024

Prezeráte inzeráty autobazárov na internete a zrazu objavíte vysnené vozidlo. Háčik je v tom, že sa nachádza za hranicami. Veľmi často ide o autá, ktoré ponúkajú na predaj nemeckí motoristi. Trh s ojazdenými vozidlami v Nemecku je totiž veľmi široký.

Ako funguje špedícia

Špedícia: Most medzi tovarom a jeho cieľom

Datum: 30.01.2024

Preprava tovaru do jeho cieľovej destinácie môže byť pomerne zložitá, najmä ak ide o tovar obmedzenej spotrebnej doby alebo prepravu na naozaj veľkú vzdialenosť.

Vplyv veľkosti pneumatík na jazdné vlastnosti

Vplyv veľkosti pneumatík na jazdné vlastnosti

Datum: 05.01.2024

Vo svete automobilov je veľkosť pneumatík jedným z najdôležitejších faktorov ovplyvňujúcich jazdné vlastnosti a pohodlie. Správna voľba veľkosti pneumatík nie je len estetickou otázkou, ale môže mať veľký vplyv na celkový výkon vozidla.

Ako vylepšiť vašu štvorkolku?

Ako vylepšiť vašu štvorkolku?

Datum: 19.12.2023

Pre nadšencov štvoriek nie je nič vzrušujúcejšie ako vytvárať vlastné úpravy a tuningovať svoje vozidlá, aby sa stali jedinečnými. DIY (do-it-yourself) projekty umožňujú prejaviť kreativitu a zlepšiť výkon štvorkolky podľa aj tých najšialenejších predstáv.

Zbieranie klasických a retro automobilov: Vízia, vášeň, a investícia

Zbieranie klasických a retro automobilov: Vízia, vášeň, a investícia

Datum: 12.12.2023

Zbieranie klasických a retro automobilov je viac než len koníček; je to vášeň, ktorá spája históriu, umenie a techniku. Tento fenomén sa stáva čoraz populárnejším, a to nielen medzi automobilovými nadšencami, ale aj medzi investormi hľadajúcimi alternatívne investície.

Aké bezpečnostné systémy by nemali chýbať vo vašom novom vozidle?

Aké bezpečnostné systémy by nemali chýbať vo vašom novom vozidle?

Datum: 11.11.2023

Počas výberu nového auta nie je bezpečnosť len príjemným bonusom, ale nevyhnutnosťou. Zhustená premávka na cestách a nezodpovední šoféri zvyšujú riziko nehôd a práve bezpečnostné systémy vás pred nehodou dokážu ochrániť.

poistenie vozidla

Aký typ poistenia vozidla uzavrieť?

Datum: 08.10.2023

Presviedčajú vás poistní agenti o tom, že by ste mali uzavrieť havarijné poistenie aj v prípade starého vozidla? Myslíte si, že povinné zmluvné poistenie je na nič?

Pravidelný servis vozidla

6 dôvodov, prečo by ste nemali zanedbávať pravidelný servis vozidla

Datum: 30.09.2023

Nevnímajte servisné prehliadky auta len ako povinnosť predpísanú výrobcom a pozáručný servis len ako nutné zlo. Ak údržbu zanedbáte, môžete si spôsobiť veľké problémy. Naopak, pravidelný servis vám môže priniesť viacero výhod. Prečítajte si, aké. 

Tipy na praktické príslušenstvo k štvorkolke

Tipy na praktické príslušenstvo k štvorkolke

Datum: 12.09.2023

Kúpiť štvorkolku je len prvým krokom života s týmto strojom. Všetci majitelia štvorkoliek vám potvrdia, že postupne svoj stroj vylepšovali a dokupovali k nemu rôzne doplnky a príslušenstvo.

Dôvody, prečo nosiť prilbu na motorku

Dôvody, prečo nosiť prilbu na motorku

Datum: 26.08.2023

Povedomie motoristov o ochrane a bezpečnosti sa rokmi zlepšuje. Už len zriedkavo je vidieť na hlavných cestných úsekoch motorkárov bez prilby na hlave.

Ako mať auto k dispozícii každý deň, aj keď si ho nekúpite

Ako mať auto k dispozícii každý deň, aj keď si ho nekúpite

Datum: 23.08.2023

Nebavia vás starosti spojené s autom? Nemáte čas na neustále návštevy servisu? Chcete mať auto k dispozícii denne bez toho, aby ste museli vybavovať všetko okolo? Objavte výhody operatívneho leasingu. Ten sa oplatí nielen pre súkromné osoby, ale aj pre podnikateľov. Prečítajte si článok o tom, čo je operatívny leasing auta, o jeho výhodách a ako vám s ním môže VWFS pomôcť.

Kúpte štvorkolku a zabaví sa celá rodina

Kúpte štvorkolku a zabaví sa celá rodina

Datum: 14.08.2023

Máte väčšie deti a hľadáte možnosti, ako sa zabaví celá rodina? Ak máte radi divokejšiu jazdu, odporúčame vyskúšať jazdu na štvorkolke.

Hľadali sme najzaujímavejšie jazdenky do 10 000 €

Hľadali sme najzaujímavejšie jazdenky do 10 000 €. Chcete vedieť, ktoré to sú?

Datum: 09.08.2023

Najvhodnejšie pre rodinu, najbezpečnejšie, čo najnižší počet najazdených kilometrov, najrýchlejšie, najspoľahlivejšie, s najnižšou spotrebou, s najprémiovejšou výbavou. Pri hľadaní jazdenky má každý iné kritériá, zároveň však platí, že každý má nejaký rozpočet. 

Pracovné svetlá na úžitkové vozidlá

Pracovné svetlá na úžitkové vozidlá

Datum: 30.07.2023

Klasické osvetlenie u vozidiel v istých situáciách nemusí stačiť. K traktorom, nákladným vozidlám alebo off road vozidlám je dobré mať po ruke doplnkové pracovné svetlá.

Aj farmárske práce sa dajú robiť s radosťou

Aj farmárske práce sa dajú robiť s radosťou

Datum: 12.06.2023

Farmári si nevydýchnu počas celého roka. Teplejšie mesiace majú plné ruky práce s činnosťami na poli a okolo zvierat. Cez zimu stále niečo vylepšujú, robia prestavby a plánujú letné práce.

Letné búrky a krupobitie

Letné búrky a krupobitie – ako si poradiť s preliačinami

Datum: 12.06.2023

Letné búrky spôsobujú povodne, ničia cesty a tiež vozidlá. Ak príde s búrkou silné krupobitie, na karosérii zostanú nepekné preliačiny. Niektoré sú menej a iné viac viditeľné.

Čo viete o TPMS systéme a prečo je vo vozidlách dôležitý

Čo viete o TPMS systéme a prečo je vo vozidlách dôležitý?

Datum: 05.06.2023

Skratky týkajúce sa systémov vo vozidle ovláda len malá skupina vodičov. Viete, čo je systém TPMS? Ide o systémy, ktoré merajú v pneumatikách tlak. Prakticky môžeme povedať, že ide o jeden z najviac dôležitých kontrolných mechanizmov vo vozidle.