Rozšírené hľadanie
Piatok 3. Máj 2024 |
meniny má Galina

Ako mať auto k dispozícii každý deň, aj keď si ho nekúpite

Datum: 23.08.2023

Nebavia vás starosti spojené s autom? Nemáte čas na neustále návštevy servisu? Chcete mať auto k dispozícii denne bez toho, aby ste museli vybavovať všetko okolo? Objavte výhody operatívneho leasingu. Ten sa oplatí nielen pre súkromné osoby, ale aj pre podnikateľov. Prečítajte si článok o tom, čo je operatívny leasing auta, o jeho výhodách a ako vám s ním môže VWFS pomôcť.

Ako mať auto k dispozícii každý deň, aj keď si ho nekúpite

Poznáte operatívny leasing?

Operatívny leasing auta predstavuje praktickú a výhodnú možnosť pre vodičov, ktorí chcú využívať automobil bez potreby kúpy daného vozidla. V skratke povedané – dlhodobý prenájom auta bez toho, aby ste ho po využití vlastnili.

Zákazníci, ktorí vďaka VWFS využijú možnosť operatívneho leasingu auta, cestujú každý deň úplne bez starostí.

Ako vyzerá platba za operatívny leasing auta?

Praktický spôsob prenájmu auta sa zapáči mnohým najmä vďaka pohodlnosti. Za operatívny leasing zaplatíte mesačne dohodnutú a zmluvne stanovenú fixnú sumuV cene je zahrnutý samotný prenájom, potrebný servis, poistenia, registračný poplatok a dokonca aj zimné pnmeumatiky a prezutie pri zmene ročných období vrátane uskladnenia. Podnikatelia ocenia v splátke zahrnutú aj cestnú daň. Vašimi výdavkami navyše sú len náklady na tankovanie.

Čo vám operatívny leasing prinesie?

  • Finančne nenáročný začiatok

Predstavte si proces kúpy nového auta a jeho následné využívanie. Okrem toho, že zaplatíte vysokú sumu za samotný automobil, navyše platíte ďalšie nemalé náklady. Registračný poplatok, zákonné a havarijné poistenie, servis, diaľničná známka a občas sa pritrafí aj nejaká tá pokuta. A to neohovoríme o prezúvaní a záchrane príležitostných škrabancov.

Operatívny leasing vás poteší nulovou akontáciou a potom len jednou sumou, ktorú si z vášho osobného rozpočtu každý mesiac odčítate. Pri využívaní trvalého príkazu tak môžete túto položku vypustiť z hlavy. Zvyšok mesiaca si plne užívate voľnosť a pohodlie na cestách. Len dajte pozor na tie pokuty, tie samozrejme hradí vodič.

  • Flexibilita pre súkromné osoby aj podnikateľov

Každá osoba má iné potreby a požiadavky. Súkromná osoba môže mať menšie nároky na vzhľad automobilu a inú predstavu o dobe leasingu. Podnikatelia si vozidlom budujú okrem biznisu aj prestíž, takže si dajú záležať, aby malo najnovší dizajn, funkcie a technológie.

Operatívny leasing auta prináša skutočnú dávku flexibility. Zákazník si nastavuje nielen dĺžku trvania leasingu, ale aj kilometrový limit. Po skončení leasingu má možnosť vybrať si novšie a bezpečnejšie vozidlo s inovatívnymi funkciami.

  • Odpadá starosť o cenu údržby

Volanie do autoservisov, ktoré by vám mohli pomôcť s čo najlacnejšou opravou sa skončilo. Vďaka operatívnemu leasingu auta si užívate maximálne pohodlie, kde sa o cenu servisných úkonov, prezutia pneumatík a aj ich uskladnenie staráme my vo VWFS, prostredníctvom našich značkových autorizovaných partnerov v rámci celého Slovenska.

  • Auto môžete aj požičať

Nemusíte sa stresovať, že auto budete jedine a výhradne môcť šoférovať len vy. Po podpísaní žiadosti o používanie vozidla treťou osobou, môže na automobile jazdiť napríklad aj niektorý z členov vašej rodiny alebo kolega z firmy.

  • Vyberte sa aj do zahraničia

Výlet u susedov za hranicami alebo služobná cesta mimo Slovenska? Žiaden problém. Vyplňte žiadosť o súhlas s vycestovaním do zahraničia a môžete cestovať ďalej. Pri poctivej a spoľahlivej platobnej disciplíne je vybavenie danej náležitosti bezproblémové.

Operatívny leasing auta je osvedčenou voľbou pre všetkých, ktorí vedia presne, čo chcú. Majú radi flexibilitu, pohodlnosť a praktickosť na cestách. Vďaka nákladom zložených z ceny prenájmu a tankovania pohonných hmôt si uľahčíte život.

Chcete využívať výhody operatívneho leasingu auta? Najvyšší čas sa dozvedieť o leasingu auta ešte viac.

Čítané: 2981 x