Rozšírené hľadanie
Utorok 22. Október 2024 |
meniny má Sergej

PR články - Ako na to

Online konfigurácia štvorkoliek

Online konfigurácia štvorkoliek: Upravte si ATV na mieru

Datum: 16.10.2024

Využite online konfiguráciu štvorkoliek a upravte si svoje ATV na mieru. Získajte štvorkolku, ktorá dokonale vyhovuje vašim potrebám!

ako dlho trvá naučiť sa kormidlovať loď

Za aký čas je možné sa naučiť kormidlovať loď?

Datum: 05.10.2024

Snívate o tom, že budete brázdiť vlny a cítiť vietor vo vlasoch ako skutočný kapitán? Túžite po slobode a dobrodružstve, ktoré plavba na lodi ponúka? 

Chyby pri kúpe detského matraca

Akým chybám sa vyhnúť pri výbere detského matraca?

Datum: 22.09.2024

Všimli ste si poruchy spánku u vášho dieťaťa? Dieťa sa často budí alebo ho ráno bolí chrbátik? Príčinou môže byť nekvalitný detský matrac. Detské matrace sú hlavným faktorom, ktorý podporí kvalitu spánku a správny vývoj dieťaťa.

Vyberáte si parfém? Zvážte tieto faktory!

Vyberáte si parfém? Zvážte tieto faktory!

Datum: 20.09.2024

Výber parfému môže byť častokrát veľmi náročná úloha. Aj keď ide o doplnok, dokáže zvýrazniť vašu osobnosť, dodať vám sebavedomie a vytvoriť nezabudnuteľný dojem. Na trhu je však celé spektrum vôní, z ktorých si je skutočne náročné vyberať.

10 najpredávanejších zážitkových darčekov

10 najpredávanejších zážitkových darčekov

Datum: 15.09.2024

Zážitkové darčeky sú čoraz populárnejšie. Ak hľadáte darček, ktorý skutočne ohromí, zvážte niektorý z 10 najpredá­vanejších zážitkových darčekov, ktoré vám umožnia vzlietnuť do oblakov a zažiť adrenalín na vlastnej koži.

Porovnanie nosiča bicykla na ťažné a na strechu automobilu

Porovnanie nosiča bicykla na ťažné a na strechu automobilu

Datum: 15.09.2024

Ak patríte medzi cyklistických nadšencov, iste hľadáte možnosti, ako previezť bicykle k novým cyklistickým trasám. Najviac praktické je na prevoz využiť automobil.

Kam s motorovým člnom po sezóne? Možnosti uskladnenia

Kam s motorovým člnom po sezóne? Možnosti uskladnenia

Datum: 09.09.2024

S príchodom jesene a chladnejších dní sa sezóna vodných športov a plavenia pomaly končí. Majitelia motorových člnov zrazu stoja pred otázkou, kde čln počas zimných mesiacov uskladniť.

5 spôsobov, ako vám môžu lepiace pásky s logom pomôcť pri budovaní značky

5 spôsobov, ako vám môžu lepiace pásky s logom pomôcť pri budovaní značky

Datum: 09.09.2024

Získavanie nových zákazníkov vyžaduje obvykle využívať rôzne stratégie, vďaka ktorým sa informácie o značke dostanú do povedomia čo najširšej cieľovej skupiny ľudí. Pomôcť s tým môžu i pomerne nenápadné riešenia, napríklad lepiaca páska s potlačou.

AutoCAD

8 užitočných funkcií GstarCADu a AutoCADu, ktoré by mal poznať každý užívateľ

Datum: 30.08.2024

CAD programy, ako GstarCAD a AutoCAD, sú neoceniteľnými nástrojmi pre inžinierov, architektov či dizajnérov. Tento článok predstavuje 8 praktických funkcií, ktoré zefektívňujú prácu, znižujú náklady a prispievajú k tvorbe kvalitnej technickej dokumentácie. Bez ohľadu na to, ktorý softvér používate, znalosť týchto nástrojov vám pomôže lepšie zvládať každodenné úlohy a optimalizovať pracovné procesy. Oboznámte sa s týmito užitočnými príkazmi, ktoré vám ušetria čas a uľahčia prácu s komplexnými výkresmi.

Sledujte TV Doma online zadarmo

Sledujte TV Doma online zadarmo: Najlepšie spôsoby, ako byť v obraze kdekoľvek

Datum: 30.08.2024

V dnešnej dobe, keď televízia už nie je obmedzená len na tradičné televízne prijímače, je možné sledovať svoje obľúbené programy kedykoľvek a kdekoľvek. Jednou z najobľúbenejších slovenských televíznych staníc je TV Doma, ktorá sa zameriava predovšetkým na ženské publikum s bohatou ponukou telenoviel, romantických seriálov a iných obľúbených relácií. 

Ako predchádzať preležaninám

Ako predchádzať preležaninám: Kompletný sprievodca prevenciou

Datum: 26.08.2024

Preležaniny, známe tiež ako tlakové vredy, sú bolestivé a potenciálne nebezpečné rany, ktoré vznikajú pri dlhodobom tlaku na kožu a tkanivá. Najviac sú postihnutí ľudia, ktorí sú dlhodobo pripútaní na lôžko alebo obmedzení v pohybe. Prevencia je preto kľúčová a zahŕňa niekoľko krokov.

Ako sa pripraviť na prvú jazdu so štvorkolkou

Ako sa pripraviť na prvú jazdu so štvorkolkou? 7 tipov pre úplných začiatočníkov

Datum: 14.08.2024

Jazda na štvorkolke je vzrušujúci a adrenalínový zážitok. Ide však o vozidlo ako každé iné, takže pred prvou jazdou je potrebné sa na nové dobrodružstvá pripraviť.

Cyklistika a prevoz bicyklov: Čo dokúpiť k autu pre pohodlné prevážanie bicyklov

Cyklistika a prevoz bicyklov: Čo dokúpiť k autu pre pohodlné prevážanie bicyklov

Datum: 02.08.2024

Cyklistika patrí medzi obľúbené voľnočasové aktivity, ktoré spájajú pohyb na čerstvom vzduchu so spoznávaním nových miest. Ak chcete objaviť nové trasy, budete musieť investovať do doplnkov, ktoré vám umožnia previesť bicykle autom.

18 tipov, ako sa starať o nadzemný bazén

18 tipov, ako sa starať o nadzemný bazén

Datum: 30.07.2024

Stavanie a údržba bazéna môžu byť výzvou, ale aj zábavou. Tu je niekoľko dôležitých tipov, ktoré vám pomôžu mať váš nadzemný bazén v dokonalom stave počas celej sezóny.

Letná záhrada s bazénom

Letná záhrada s bazénom: Ako si vybrať bazén do záhrady?

Datum: 19.07.2024

Leto v záhrade s bazénom prináša dokonalý relax a osvieženie. Pri výbere záhradného bazéna je dôležité zvážiť niekoľko faktorov, ako je veľkosť záhrady, typ bazéna a doplnkové príslušenstvo. 

Ako na spokojnú mačičku

Ako na spokojnú mačičku

Datum: 13.07.2024

Mačky sú silné osobnosti, ktoré však napriek svojej „nezávislosti“ potrebujú dostatok ľudskej pozornosti. Čo všetko bude toto zvieratko potrebovať, aby sa u vás doma cítilo dobre?

Púštne dobrodružstvá s ATV: Ako chrániť seba a stroj pred pieskom?

Púštne dobrodružstvá s ATV: Ako chrániť seba a stroj pred pieskom?

Datum: 09.07.2024

Jazda na štvorkolke cez púšť je vzrušujúci zážitok, ktorý vám zaručí jedinečnú kombináciu adrenalínu, krásnej scenérie a pocitu slobody.

Darčeky pre dvoch v oblakoch nielen pre romantikov

Darčeky pre dvoch v oblakoch nielen pre romantikov

Datum: 07.07.2024

Vyberanie darčekov pre dvoch je o niečo komplikovanejšie. Ak hľadáte darčeky nezabudnuteľné, zamerajte sa na zážitky. Medzi najpopulárnejšie darčeky pre dvoch patria zážitky, ktoré sú spojením romantického zážitku a nových emócií.

Správanie šoférov za volantom - ktoré zlozvyky sú najviac nebezpečné?

Správanie šoférov za volantom - ktoré zlozvyky sú najviac nebezpečné?

Datum: 06.07.2024

Každý deň sa milióny ľudí vydávajú na cesty, aby sa dostali do práce, školy, na nákupy alebo výlety. Aj keď väčšina z nás dodržiava dopravné predpisy, existujú určité zlozvyky, ktoré môžu byť mimoriadne nebezpečné a viesť k vážnym nehodám.

Ako účinne vyčistiť kožené povrchy?

Ako účinne vyčistiť kožené povrchy?

Datum: 04.07.2024

Koža je nadčasový materiál, ktorý dodáva eleganciu a luxus interiérom, či už ide o nábytok, oblečenie, alebo doplnky. Aby si koža zachovala svoj pôvab a dlhovekosť, vyžaduje špeciálnu starostlivosť a čistenie.