Rozšírené hľadanie
Utorok 19. Marec 2024 |
meniny má Jozef

PR články - Spravodajstvo

MÁ V TOM JASNO ! Viem kto vyhrá PREZIDENTSKÉ VOĽBY -TVRDÍ VEŠTEC THOMAS Z NITRY

Datum: 06.02.2024

Voľba prezidenta Slovenskej republiky v roku 2024 sú v poradí šieste priame voľby prezidenta SR. Prvé kolo volieb sa uskutoční 23. marca 2024. V prípade, že prezident nebude zvolený v prvom kole volieb, druhé kolo sa uskutoční 6. apríla 2024. Mandát Zuzany Čaputovej sa končí 15. júna 2024. Známy kartár Thomas Ross predpovedal na základe výkladu kariet nového Prezidenta Slo­venskej Republi­ky. O tom, kto zasadne do prezidentského kresla vie aj THOMAS, ktorý vo svojich kartách vidí jasného víťaza !

Bubbu s.r.o. ohlasuje vydanie dlhopisu s úrokom 7,50 % na dobu 5 rokov pre svoj hotelový rezort v Chorvátsku

Datum: 18.07.2023

Spoločnosť Bubbu s.r.o., úspešná v oblasti hotelového a dovolenkového podnikania, s radosťou oznámila vydanie svojho najnovšieho dlhopisu. Dlhopis s atraktívnym úrokom 7,50 % na dobu 5 rokov, ponúka investorom skvelú príležitosť podieľať sa na rozvoji luxusného hotelového rezortu v nádhernom prostredí Chorvátska.

Trendy 2023 v kongresovom cestovnom ruchu

Trendy 2023 v kongresovom cestovnom ruchu

Datum: 19.06.2023

Kongresový cestovný ruch je forma cestovného ruchu zameraná na organizáciu a účasť na kongresoch, konferenciách, sympóziách a iných podujatiach s odborným zameraním. Popri individuálnej klientele, kongresy a podujatia prispievajú k zvýšeniu príjmov hotelov.

Zákon o zákaze pyrotechniky 

Zákaz zábavnej pyrotechniky? Absurdné! Vieme prečo

Datum: 09.04.2023

Počuli ste o tom, že sa chystá zákaz zábavnej pyrotechniky? Ak nie, zoznámime vás s pripravovanou novelou zákona o obmedzení používania a nákupu pyrotechniky na Slovensku.

Údržba pre stavebné stroje

Údržba pre stavebné stroje pred koncom roka – ako na to?

Datum: 30.11.2022

Ak chcete, aby vám stavebné stroje a poľnohospodárske stroje vydržali čo najdlhšie, mali by ste ich poctivo pripravovať na sezónu a po jej skončení dobre zazimovať. Prečítajte si, ako na to. 

aktuálne správy

Čo sa aktuálne rieši? Zaujímavé správy z domova aj zo sveta

Datum: 24.11.2022

Hľadáte aktuálne správy a dianie z domova aj zo sveta?

Skladové stany a plachtové haly

Skladové stany a plachtové haly – efektívna alternatíva v poľnohospodárstve

Datum: 20.11.2022

Nemáte priestor, financie či dôvody z časového hľadiska na stavbu trvalejších budov, kde by ste si dokázali uskladniť pracovné stroje alebo plody vašej práce? Skúste sa vybrať cestou flexibilnejších možností.

Zákony pre ľudí

Zákony pre ľudí

Datum: 30.10.2022

Sprevádzajú nás od narodenia, pokračujú s nami do školských lavíc a náš pracovný či súkromný život v dospelosti je nimi priam pretkaný. Väčšina zákonov je tu však pre nás, pre našu ochranu.

Čo znamená byť konateľom a spoločníkom s.r.o.?

Čo znamená byť konateľom a spoločníkom s.r.o.?

Datum: 10.09.2022

Počas procesu zakladania s.r.o. je nutné vymedziť právomoci a rozhodnúť sa, kto prevezme úlohy spoločníka a konateľa.

Obnoviteľné zdroje energie

Obnoviteľné zdroje energie - ako a prečo ich využívať?

Datum: 20.07.2022

Obnoviteľné zdroje energie by mali v blízkej budúcnosti aspoň čiastočne nahrádzať vyčerpateľné zdroje energií, ktoré navyše zaťažujú životné prostredie. 

Nedokážete sa naučiť cudzí jazyk? S Polyglot jazykovými kurzami je učenie hračkou

Nedokážete sa naučiť cudzí jazyk? S Polyglot jazykovými kurzami je učenie hračkou

Datum: 29.06.2022

Koľko jazykov vieš, toľkokrát si človekom. Ovládať cudzí jazyk je v dnešnej dobe nevyhnutné. Ak budete ovládať jeden či viac cudzích jazykov enormne sa vám zvýšia šance získania vytúženej pracovnej pozície alebo v práci dosiahnete povýšenie.

Čo robiť a ako nepodľahnúť panike z inflacie

Čo robiť a ako nepodľahnúť panike z inflacie

Datum: 31.03.2022

Dlho som premýšľal nad tým, či napísať článok na takúto tému. Napriek tomu mi to nedalo a zozbieral som viac podporných dokumentov.

Stop domácemu násiliu

Stop domácemu násiliu! Pomáhajme si navzájom

Datum: 07.01.2021

Posledný rok trávili ľudia oveľa viac času doma. Za zatvorenými dverami sa dá toho veľa skryť, nielen rodinná pohoda, ale aj násilie páchané hlavne na deťoch a ženách. Týraný človek musí v sebe nájsť neuveriteľnú dávku odvahy a odhodlania, aby sa násilníkovi postavil.

Sériové vraždy, ktoré otriasli svetom

Sériové vraždy, ktoré otriasli svetom

Datum: 07.01.2021

Kriminálne príbehy, ktoré vidíme v televízii sú často postavené na skutočných udalostiach. Realita je niekedy desivejšia. Existujú sérioví vrahovia vyčíňajúci ešte hrozivejším spôsobom ako fiktívni zločinci. Zdá sa, že psychopatov je plná hlavne Amerika, ktorá bola rodiskom najväčších sériových vrahov.

Pandémia COVID-19

Pandémia COVID-19. Ako to všetko začalo

Datum: 07.01.2021

Pandémia nového koronavírusu ničí celý svet už niekoľko mesiacov. Napáchala neuveriteľné škody na ekonomike krajín a hlavne zničila životy mnohým ľuďom. Niektorých pripravila o majetok, iných o zdravie či dokonca o život.

Bermudský trojuholník,

Nevyriešené záhady. Bermudský trojuholník

Datum: 07.01.2021

Ľudí od dávna fascinujú rôzne záhady a nevysvetliteľné úkazy. Jednou z takýchto záhad je bez pochýb Bermudský trojuholník.

Desivé prírodné katastrofy

Desivé prírodné katastrofy. Keď príroda zabíja

Datum: 07.01.2021

V súčasnosti je viac ako jasné, že nám príroda pomaly, ale iste vracia naše nešetrné zaobchádzanie s ňou. Mení sa nielen počasie, ale aj celková klíma. Pribúdajú prírodné katastrofy a vplyvom klimatických zmien zomiera čoraz viacej ľudí.

Spoločnosť Colgate-Palmolive daruje na Slovensku výrobky v hodnote presahujúcej 37 tisíc EUR a podporuje globálnu kampaň #SafeHands, zameranú na pomoc v boji proti COVID-19.

Datum: 20.05.2020

Spoločnosť Colgate-Palmolive podporí neziskové organizácie po celom svete zdravotníckymi a hygienickými potrebami v hodnote 20 miliónov dolárov. Vyrobí 25 miliónov mydiel a venuje ich svetovým organizáciám v rámci podpory kampane #SafeHands, ktorú spustila Svetová zdravotnícka organizácia (WHO).

Symbol hlavného mesta č.1: Slovenský rozhlas alebo obrátená pyramída

Datum: 27.03.2020

 

Bratislava je kultúrnou baštou Slovenska. Medzi kultúrne
pamiatky radíme aj budovu Slovenského rozhlasu, známu ako obrátená
pyramída.

Bratislava je kultúrnou baštou Slovenska. Medzi kultúrnepamiatky radíme aj budovu Slovenského rozhlasu, známu ako obrátenápyramída.

 

Sneh je fajn, pokiaľ je na zjazdovke

Datum: 16.12.2019

Zima sa ohlásila na celom Slovensku, čo znamená, že cestári sa prebúdzajú z letného spánku a sviatoční vodiči prevážajú po cestách svoje kopy snehu, pod ktorými majú poctivo zamaskované autá.