Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Ako sa starať o pleť, aby pôsobila sviežo a zdravo?

Datum: 29.07.2021

To, ako budeme vyzerať o pár rokov, je hlavne v našich rukách. Vplyv na našu pleť má nielen genetika, ale aj strava, mimika, životný štýl (stres, fajčenie), ale aj ovzdušie, v ktorom sa pohybujeme, vo veľkom vplývajú na kvalitu pleti. Naučme sa s našou pleťou zaobchádzať tak, aby sme pri pohľade do zrkadla jedného dňa neplakali.

Ako sa starať o pleť

Každá pleť má svoje vlastné potreby

Čo typ pleti, to iná starostlivosť, avšak na dosiahnutie sviežej a zdravo vyzerajúcej pleti existuje pre každý typ pokožky rovnaká rada. Dokonalá čistota a hydratácia. Ráno aj večer je nevyhnutné pleti okrem klasického umytia studenou vodou a mydlom dodať aj osvieženie vo forme pleťovej vody, ktorá ju nádherne vyčistí a pripraví na nanesenie toneru. Ak máte viac času, oceníte aj účinky pílingov či pleťových masiek – čistiacich, sťahujúcich, regeneračných, hydratačných, proti čiernym bodkám... Je ich množstvo druhov, pre každú potrebu. V úplnom závere na pleť nanášame denný, nočný alebo univerzálny krém. Nezabúdame na ošetrenie okolia očí, na krk ani na dekolt. Základným pravidlom je nikdy neľahnúť do postele s vrstvou mejkapu, ale pleť predtým očistiť a hydratovať vhodne zvoleným hydratačným krémom.

Pleťová maska s obsahom ílu

Pleťová maska s obsahom ílu

Upokojujúca vôňa mäty a rozmarínu dokáže človeka vzpružiť aj po tom najnáročnejšom dni. Napustite si vaňu, zapáľte sviečku a oddajte sa relaxácii. Je to jedinečný čas na nanesenie pleťovej masky. Herbalife Skin Čistiaca ílová maska s mätou z pleti odstráni nečistoty a prebytočnú mastnotu a zaúčinkuje na akomkoľvek type pleti. Pripraví ju na použitie hydratačného séra a krému, po ktorých pleť zapiští od radosti.

Čo nezariadi strava, zariadi Herbalife

Nie je tajomstvom, že základom zdravo vyzerajúcej pleti je vyvážená strava, dostatok spánku, redukovanie stresu, obmedzenie fajčenia (alebo úplné skoncovanie s ním) a samozrejme pravidelné čistenie pleti. Konzumácia 2L – 2,5 L vody každý deň pomáha pleti zbaviť sa toxínov a prirodzene ju hydratuje. Vyšší prísun vody - aspoň 1 l/deň počas aspoň 42 dní, môže tiež pozitívne ovplyvniť normálnu fyziológiu kože. Ak obmedzíme pobyt na slnku v čase najsilnejšieho UV žiarenia, prípadne aspoň použijeme hydratačný krém s ochranným faktorom, naša pleť sa nám poďakuje mladistvým vzhľadom o čosi dlhšie.

Hydratačný krém Herbalife s ochranným faktorom SPF 30 chráni pleť pred škodlivým UV žiarením, zdvojnásobuje vlhkosť pleti počas ôsmich hodín a pomáha redukovať jemné linky a vrásky už za sedem dní. Vitamíny B, C, E, aloe vera a olej z makadamových orechov zanechávajú pokožku dokonale hladkú a jemnejšiu s viditeľným leskom už za sedem dní.

Hydratačný krém Herbalife s ochranným faktorom

Nezabúdajme tiež na dostatočné množstvo vitamínov a minerálov v našej strave, jedzme veľa čerstvého ovocia a zeleniny, pretože aj tie nám pomáhajú na ceste ku kráse a majú priaznivý vplyv na zdravie pokožky. Vek je len číslo, ak sa nielen cítime, ale aj vyzeráme mlado.

 

Čítané: 3261 x