Rozšírené hľadanie
Štvrtok 28. Marec 2024 |
meniny má Soňa

Nachystajte si rýchlovarné kanvice a hriankovače na rýchlu prípravu výživných raňajok.

Datum: 30.10.2022

Pripraviť si výživné raňajky nemusí byť vôbec náročné. Využite dizajnové hriankovače a rýchlovarné kanvice a okrem kulinárskeho pôžitku potešíte aj vaše oči.

Nachystajte si rýchlovarné kanvice a hriankovače

Ráno robí deň a raňajky sú základ zdravia. Či už sa riadíte týmto pravidlom alebo nie. Určite je dobré sa ráno zastaviť, nájsť si čas len pre seba a začať deň s dobrým jedlom. V prípade, že si myslíte, že raňajky sú zbytočnosť, mali by ste sa nad týmto faktom zamyslieť. Predsa len, kedy sa vám bude lepšie čeliť náročnému dňu, ktorý vás čaká, s prázdnym žalúdkom alebo po výživných raňajkách. Naviac De'Longhi si pre vás pripravilo skvelé dizajnové raňajkové kolekcie, ktoré vám vyčaria úsmev už od rána.

Rýchlovarné kanvice a hriankovače značky De'Longhi sú vyrobené z kvalitných materiálov a naviac skvelo vyzerajú. Príprava výživných raňajok nebola tak nikdy lepšia a štýlovejšia. Aby ste vedeli, ako začať deň s poriadnou dávkou energie, prinášame vám skvelé recepty na výživné raňajky.

Výživné raňajky pre každého

Raňajky v prvom rade slúžia na to, aby ste ráno načerpali čo najviac energie, ako dokážete. Okrem výdatného jedla, treba zvoliť aj vhodné nápoje. Použite dizajnové rýchlovarné kanvice na prípravu čaju či zalievanej kávy. Čaj môžete zvoliť bylinkový alebo zelený, tie vám dodajú dostatok energie do nového dňa.

Avšak vhodne zvolené raňajky sú taktiež dobrým krokom ako začať úspešný deň. Prinášame vám štyri tipy a chutné recepty.

Kaša na stovky spôsobov

Možností máte naozaj veľa. Ovsená kaša, pohánková, špaldová, zo pšena a množstvo ďalších. Ich spoločný charakter je, že sú veľmi ľahké na prípravu a zároveň obsahujú dostatok sacharidov a vlákniny, ktoré vám dodajú z rána množstvo energie.

Pri príprave kaše prichádzajú na scénu dizajnové rýchlovarné kanvice. Podľa toho, akú kašu ste si zvolili, zalejte ju horúcou vodou a nechajte odstáť. Medzičasom si nakrájate ovocie podľa chuti, ktoré si do kaše pridáte. Môže to byť naozaj čokoľvek. Čučoriedky, jablká, banán, orechy naozaj všetko podľa vašej chuti.

Vajíčka

Vajíčka taktiež dokážete pripraviť na milíon spôsobov. Uvarené vajíčka so šunkou, praženica, hemendex či kompletné anglické raňajky. Keď do procesu zapojíte hriankovače a urobíte si k nim chutný zapečený chlebík s maslom a zeleninou, dosiahnete energetický príjem, ktorý vás poriadne nakopne do nového dňa.

Studené raňajky

Overená klasika prichádza na rad v prípade, že nemáte čas ráno na prípravu raňajok. Stavte to na overenú klasiku - šunka, syr, zelenina. K tomu keď pridáte pečivo, ktoré môžete zapiecť pomocou štýlového hriankovača De'Longhi.

Hriankovače De'Longhi zapekajú pečivo až 6 rôznymi spôsobmi, vďaka 6-polohovej progresívnej elektronickej regulácie pečenia. Chlebík si tak prispôsobíte presne podľa vašej chute.

Rýchle raňajky pre každého

Pokiaľ vám ranné vstávanie robí problém a už pri čítaní tohto článku viete, že určite nebudete mať čas na prípravu raňajok, skúste to úplne neodignorovať.

V chladničke majte po ruke biele jogurty a ovocie, ktorým si môžete dochutiť jogurt dochutiť. Kľudne k tomu pribaľte aj nejakú sladkú dobrotu ako je napríklad croissant alebo muffin, ktorý si kúpite v najbližšej pekárni po ceste do práce. Budete tak mať dostatok sacharidov a energie na rozbehnutie sa.

Naviac rýchlovarné kanvice a hriankovače si môžete prispôsobiť vlastnému štýlu. V ponuke nájdete hneď niekoľko možností. Napríklad retro kolekciu, popart či moderný minimalistický štýl. Doprajte pôžitok nielen vašim chuťovým pohárikom ale aj vášmu zrakovému vnemu.

 

 

 

 

 

 

 

Čítané: 2955 x