Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Zimná výzdoba má stále pred vašim domom svoje miesto

Datum: 27.01.2022

Vianočné dekorácie môžeme pomaly odložiť do krabíc a nachystať si pôsobivú dekoráciu so zimnou tematikou. Užite si chvíle, keď to u vás bude vyzerať ako v zimnej rozprávke. Čo si môžete vytvoriť úplne sami?

Zimná výzdoba má stále pred vašim domom svoje miesto

Dekorácie na poštové schránky

Poštové schránky sú väčšinou priestor, ktorý nechávame bez povšimnutia. Aj pre tento domový prvok si ale môžete nachystať zimný kabátik. Napríklad samolepky so zimnou tématikou môžete pripevniť aj na nerezové schránky. Pri každodennej chôdzi pre poštu tak budete mať dôvod na malý úsmev. Stačí niekoľko samolepiek s motívom snehových vločiek a budete mať krajší deň. To ale zďaleka nie je všetko, čo si môžete pred svojim domom na zimné obdobie nachystať.

Zimný stromček

Tvorili ste si vianočné dekorácie z ihličnatých stromčekov v kvetináči? Ešte ich určite použite aj na zimnú výzdobu! Zložte červené ozdoby a mašle, odstráňte aj farebné vianočné svetielka. Zostane vám prírodný stromček pred váš vchod. Naň môžete vložiť niekoľko drevených dekorácií v tvare snehovej vločky. Alebo si zaobstarajte sneh v spreji, s ktorým stromček zimne zababušíte. Na vetvičky môžete pripevniť dekorácie vtáčikov. Pôsobivé, nemyslíte?

Kamienky

Poznáte maľovanie na kamienky, teda jednu zo súčasne najrozšírenejších voľnočasových aktivít v našej krajine? Na facebookovej skupinke Kamienky sú desiatky tisíc ľudí, ktorí svoje výtvory pokladajú na rôzne miesta, kde si ich ďalší nájdu a odfotia. Kamienky pred vašim vchodom ale značkou skupiny označovať nemusíte, zostanú pekne u vás. Stačí vám len kamienok, na ktorý akrylovou fixkou nakreslíte snehové vločky. Po zaschnutí farby celok prelakujte. Zimná nálada sa tak pred vašim domom úplne rozhostí.

Zimnú náladu pred vašim domom vám pomôže dotvoriť aj svetelnú reťaz v tvare cencúľov. Tento obľúbený prvok zapojte do zásuvky s časovačom a nastavte na stále svietenie, bez preblikávania. Dokonalá krása zaistená.



 

Čítané: 3260 x