Rozšírené hľadanie
Štvrtok 28. Marec 2024 |
meniny má Soňa

18 hamburgerov z 1 kg mäsa? Je to možné! Objavte výhody zmesi na obaľovanie kuracieho mäsa

Datum: 19.09.2022

Ako pripraviť 5 hamburgerov z jedného kuracieho filetu?

18 hamburgerov z 1 kg mäsa

Použite recept od výrobcu strúhanky na kuracie mäso Holly Powder a spoznajte metódy na prípravu rýchlych, cenovo výhodných a chutných jedál z kuracieho mäsa, ktoré budú ideálne pre vaše podnikanie. Zistite, ako môžete pri príprave kuracieho mäsa znížiť náklady bez zníženia kvality.

Chrumkavý vyprážaný kurací rezeň

Lacné, všetkými obľúbené, vhodné na podávanie v rôznych podobách – presne také je kuracie mäso obalené v strúhanke. Hodí sa k rôznym prílohám. Jeho príprava trvá iba pár minút a je veľmi jednoduchá. Aby si vyprážaný kurací rezeň získal priazeň hostí, musí chutiť naozaj dobre. Zaujíma vás, ako toho dosiahnuť?

Hotová zmes na obaľovanie Holly Powder

Základom chutného vyprážaného kuracieho mäsa je...zmes na obaľovanie! Správne vyprážané kuracie mäso musí byť šťavnaté a jemné vnútri a chrumkavé zvonka. Ako dosiahnuť, aby mali vyprážané kuracie stripsy zlatistú strúhankovú kôrku, ktorá láka k zahryznutiu, neodpadáva z mäsa a pri jedle pekne chrumká? Použite osvedčené riešenie určené pre gastronomické podniky – hotovú zmes na obaľovanie.

Strúhanka na kuracie mäso – ako ju používať?

Hotová zmes na obaľovanie kuracieho mäsa značky Holly Powder je produkt, bez ktorého sa pri príprave kuracieho mäsa na americký spôsob nezaobídete. S jej pomocou ľahko a jednoducho dosiahnete požadovaného efektu. Výrobca pripravil pre svojich zákazníkov niekoľko rád a tipov, vďaka ktorým bude príprava kuracieho mäsa v hotovej zmesi na obaľovanie vždy úspešná: kuracie mäso v strúhanke je mäkké a chrumkavé, láka svojím vzhľadom a vynikajúcou chuťou.

Hotová zmes na obaľovanie – znížte náklady a zvýšte kvalitu      

Používanie zmesi na obaľovanie Holly Powder pre gastronomické podniky je zárukou vysokej kvality výsledného jedla, uľahčuje prácu a vedie k zníženiu nákladov. Nepotrebujete nič navyše, žiadne vajcia, korenie, múku, strúhanku zo suchého pečiva ani kukuričné lupienky! Pomocou receptu Holly Powder môžete pripraviť z 1 kg kuracích filet bez problémov až 36 dokonale vyprážaných stripsov.

Kuracie mäso – ideálne nielen na hamburgery

Vyprážané kuracie mäso je skvelé ako samostatné jedlo, ale môže byť aj vynikajúcou prílohou. Môžete z neho pripraviť hamburgery, tortilly, sendviče, kuracie hot dogy, bagety alebo šaláty.

Kuracie hamburgery – recept

Ako pripraviť dobrý hamburger s kuracím mäsom? Stačia vám k tomu dva kúsky kuracieho mäsa v strúhanke, obľúbená žemľa, tri plátky zelenej uhorky, dva plátky paradajky, zmes šalátov, majonéza a kečup. Žemľu rozrežte na polovicu a opečte v hriankovači. Vnútornú stranu potrite majonézou a kečupom. Z uvedených surovín zostavte hamburger.  Jedlo sa da výborne predávať na ulici – stačí ho dať do obalu na hamburgery alebo jednoducho zabaliť do papiera na potraviny.

Jedlá s chrumkavým kuracím mäsom

Z kuracieho mäsa sa dajú ľahko pripraviť aj iné jedlá. Keďže sa hodí ku každej zelenine (aj k ovociu!) a k omáčkam rôznych príchutí, môžete vytvoriť neobmedzené množstvo rôznych kombinácií. Na webových stránkach Holly Powder istotne nájdete veľa inšpirácií. Výrobca zmesi na obaľovanie kuracieho mäsa poskytuje svojim zákazníkom podporu a ponúka množstvo materiálov zdarma, vrátane receptov na jedlá z kuracieho mäsa!

Vyprážané pokrmy z kuracieho mäsa – vynikajúci tip pre food trucky a reštaurácie

Jedlá z vyprážaným kuracím mäsom si nachádzajú svojich zákazníkov v zariadeniach rýchleho občerstvenia aj v tradičných reštauráciách. Kuracie mäso obalené v zmesi na obaľovanie je ideálne ako olovrant, jedlo k ľahkému obedu alebo ako hlavné jedlo. Je to tiež skvelá položka v detskom menu. Či už prevádzkujete reštauráciu, food truck alebo bar s rýchlym občerstvením, môžete do svojho jedálneho lístku zaradiť vyprážané kuracie mäso a budete mať úspech.

Čítané: 2999 x