Rozšírené hľadanie
Sobota 4. Máj 2024 |
meniny má Florián

3 tipy na pekné darčeky pre dvoch

Datum: 16.06.2023

Darčeky pre dvoch, ktoré by potešili jeho i ju sa hľadajú ťažšie. Odhadnúť či sa tomu druhému bude zážitok páčiť môže byť riziko.

3 tipy na pekné darčeky pre dvoch

Ak napriek tomu chcete na vaše výročie kúpiť darček pre dvoch, prinášame vám 3 tipy na pekné a romantické, zážitkové darčeky.

1. Vyhliadkové lety

Neexistuje krajší zážitok ako let vo dvojici. Darčeky pre dvoch vo forme vyhliadkových letov sa stávajú čoraz populárnejšie. Dokonca nemusíte za takýmto zážitkom jazdiť ďaleko, pretože skoro pri každom väčšom meste je letisko, kde podobné lety ponúkajú. Čo si pod pojmom vyhliadkový let predstaviť? Ide o let nad mestom v lietadle podľa vášho výberu a možností daného letiska. Okrem letov nad mestami sú k dispozícii aj lety nad horami alebo prírodnými rezerváciami. Záleží len na tom, či máte radi ruch veľkomesta, alebo sa chcete potešiť pohľadom na prírodu. Medzi najbežnejšie vyhliadkové lety patria lety vrtuľníkom a malým lietadlom. V lietadle budete len vy dvaja a pilot. Budete mať súkromie a môžete si plne užívať jeden druhého a vyhliadku pod vami.

2. Let balónom

Let balónom je vlastne jednou z možností vyhliadkových letov, ale rozdiel je v tom, že letíte v otvorenom balóne. Vietor v tvári emócie z letu stupňuje. Overte si, aké možnosti máte, čo sa prenájmu balóna týka. Keď si kúpite bežný let balónom, budú v balóne okrem vás aj iné osoby. Zväčša je balón určený pre 6 až 7 osôb. Môžete však kúpiť let balónom, ktorý bude rezervovaný len pre vás ako dvojicu. Dôležitú úlohu zohráva aj atmosféra. Jedinečnú atmosféru dosiahnete kúpou letu balónom pri západe slnka.

3. Let rogalom

O trochu viac adrenalínový je vyhliadkový let, ktorý prebieha v rogale. Nejde o letecký simulátor, ale o skutočné rogalo. Rogalo je nevšedné lietadlo, v ktorom nemá šancu sa previesť každý. Špecifické pri lete rogalom je to, že s partnerom budete letieť na dvoch rogalách. Bez skúšok nesmiete rogalo riadiť, takže v každom rogale bude s vami inštruktor. Spojenie s druhým z dvojice je umožnené cez mikrofón so slúchadlami. Pomocou slúchadiel sa podelíte o svoje pocity. Na let rogalom sa nezabudnite teplejšie obliecť, pretože poletíte v otvorenom priestore.

 

 

 

 

Čítané: 2229 x