Rozšírené hľadanie
Sobota 27. Júl 2024 |
meniny má Božena

Štvorkolesové monštrum, ktoré vás nikdy nesklame

Datum: 15.05.2024

Hľadáte štvorkolku, ktorá vám vyrazí dych a nikdy vás nesklame? Je čas sa zoznámiť so štvorkolkou Maverick R v novom modelovom rade. Táto štvorkolka je kráľom terénu a hviezdou BRP.

Štvorkolesové monštrum, ktoré vás nikdy nesklame

Vysoký výkon a špičkové odpruženie je len malým výpočtom toho, čo vás počas jazdy prevedie v náročnom teréne. Jazdu si užijete aj vďaka dotykovému displeju a pohodlnému sedeniu.

Sila a odolnosť v jednom

Pod kapotou štvorkolky Maverick R sa ukrýva trojvalcový motor Rotax s objemom 1000 cm3, ktorý produkuje ohromujúcich 240 koní a 285 Nm krútiaceho momentu. Vďaka tomu sa táto štvorkolka dokáže rozbehnúť z 0 na 100 km/h za neuveriteľných 4,5 sekundy. A to nie je všetko. Maverick R je vybavený novou prevodovkou Rotax DCT, ktorá zaisťuje plynulé a presné radenie aj v tých najnáročnejších podmienkach.

Samozrejme, že sila bez kontroly by bola zbytočná. Preto sú štvorkolky can am Maverick R vybavené špičkovým odpružením FOX Gen 3 Live Valve. Znamená to jediné – skoky a iné triky si užijete naplno a bez obáv o bezpečnosť. Štvorkolka Maverick R si poradí s rôznym terénom od kamenistých ciest cez štrk, piesok až po hlboké bahno. Práve bahnenie je jednou z terénnych bláznovstiev, ktoré sú s Maverickom pôžitkom pre každého dobrodruha. Zajazdiť si s touto štvorkolkou môžete aj v noci vďaka výkonným LED svetlám.  

Dizajn, ktorý uchváti

Maverick R nie je len výkonný a odolný, ale tiež unikátny po stránke vzhľadu. Jeho agresívny dizajn s ostrými líniami a mohutnými blatníkmi nenechá nikoho na pochybách, že ide o štvorkolku pre tých najnáročnejších jazdcov. Na výber máte z rôznych farebných kombinácií, takže si môžete vybrať tú, ktorá najviac vystihuje váš štýl.

Vo vnútri štvorkolky upúta pohodlné sedenie. Jazda na Mavericku R je zážitok, na ktorý nezabudnete. Ale aj ten najlepší jazdec sa môže stratiť v hustom lese. Preto je Maverick R vybavený prehľadným multifunkčným dotykovým displejom, na ktorom nájdete všetky dôležité informácie, ako je rýchlosť, otáčky motora, teplota motora a zostávajúce palivo. Vďaka tomu budete mať vždy prehľad o situácii a nestratíte sa ani v tom najnáročnejšom teréne.

Ak hľadáte štvorkolku, ktorá vám ponúkne maximálny výkon, odolnosť a komfort, Maverick R je tá pravá pre vás. Je to monštrum na štyroch kolesách, s ktorým zdoláte akýkoľvek terén. A vďaka pútavému dizajnu a prehľadnému multifunkčnému displeju si jazdu užijete naplno. Ako iné štvorkolky BRP, aj Maverick R si môžete nakonfigurovať na tejto stránke https://www.brp-world.com/sk/sk/nakupne-nastroje/customise-your-own-off-road.html.

 

 

 

Čítané: 682 x