Rozšírené hľadanie
Štvrtok 28. Marec 2024 |
meniny má Soňa

Pôjdeto – dostupná pomoc pre váš mobil, počítač aj tablet

Datum: 21.04.2016

Moderná doba nám mnohé dokáže uľahčiť, no zároveň aj skomplikovať. Možno sme až príliš závislí od výpočtovej techniky a prenosných zariadení, preto ak sa nám pokazia, je to väčšinou veľký problém. Stratíme dáta, potrebné informácie a možnosť okamžite komunikovať.

V prípade najvyššej pohotovosti je preto vždy dobré mať po ruke kontakt, ktorý objavujúce sa problémy odborne vyrieši. Anjelom strážnym vašich tabletov, počítačov, satelitov, domácich sietí a prenosných zariadení je tím Pôjdeto. Len s pomocou odborne vyškolených majstrov svojho remesla viac nebudete mať ťažkosti s nastavením vašich zariadení alebo ich opravou.

 

Závady soft aj hard 

Elektronické zariadenia pracujú na báze mikročipov a preto ak dôjde k ich závade, je to pre bežného užívateľa väčšinou neriešiteľná záležitosť. Tak isto aj mechanické poškodenia, praskliny na monitoroch a podobne, prípadne účinné nalepenie ochranného tvrdeného skla, je lepšie vyriešiť odborne. Tím Pôjdeto si poradí s opravami rôzneho charakteru a odstráni znečistenie prachom aj vírusmi. Okrem odstraňovania porúch vybavíte tiež zálohovanie dát, bezpečnostný audit vášho zariadenia ci jeho nastavenie. Proste komplexné služby začínajúce poradenstvom a končiace vyriešením vašich problémov.

 

Kam sa obrátiť? 

Pôjdeto využíva rôzne možnosti komunikácie presne tak, ako je to práve trendové a potrebné. Či už požadujete profesionálny servis iPhonov alebo potrebujete poradiť ohľadom aktualizácie vášho počítača, môžete sa na tím Pôjdeto obrátiť prostredníctvom webu Pojdeto.sk a telefónnych čísiel, prípadne mejlových adries na stránke. Telefónna linka funguje dvanásť hodín denne a je bezplatná. V prípade potreby je v tomto čase prichystané k okamžitému výjazdu aj technik, schopný riešiť vzniknutý problém priamo u vás doma či v kancelárii. Služby servisu sú dostupné aj v Pôjdeto Kioskoch v Telecom Centrách s maximálnou snahou byť blízko zákazníkom.

 

Autorské právo: rasslava / 123RF Reklamní fotografie

Čítané: 3323 x