Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Portál určený pre všetkých nákupných maniakov!

Datum: 12.05.2016

V dnešnej dobe už nájdeme takmer na každom rohu množstvo sortimentu, ktorý je neustále v zľave. Či už ide o potraviny, oblečenie alebo elektroniku, ponuka je skutočne pestrá a je si z čoho vyberať! 

Veď uznajte sami, že aj na internete nájdeme denno-denne množstvo akčných ponúk, ktoré nenecháme len tak bez povšimnutia. Aby sme však mali aktuálne zľavy, letáky Tesco či rôzne akcie obchodných reťazcov ako sú Tesco, Billa, Lidl alebo Kaufland neustále „po ruke“, je dobré poznať portál, ktorý je určený pre všetkých tých, ktorí radi nakupujú a zaujíma ich, koľko stojí ich obľúbený produkt. Že nič také neexistuje? Možno budete prekvapení, ale portál Zlacnene.sk ponúka užívateľovi nielen letákové ponuky, ale i zľavové poukážky či možnosť zasielania e-mailových upozornení o tovare, ktorý je momentálne v zľave.

Ako to funguje?

Princíp portálu je naozaj veľmi jednoduchý a zvládnu to aj menej zdatní. Vašou jedinou úlohou je pravidelne sledovať internetovú stránku www.zlacnene.sk, ktorá každý deň ponúka akčné letáky. Ide o letáky, ktoré sú zamerané na rôzny tovar, pričom zväčša ide o potraviny, drogériu, nábytok, elektroniku, oblečenie i športové potreby. Vy si tak ušetríte čas, keďže nemusíte niekoľko hodín blúdiť po obchodoch a hľadať, kde je vaša obľúbená káva v akcií či kávovar za výhodnú cenu. Taktiež poskytuje prehľad o obchodných centrách, ktoré pôsobia v rámci celého Slovenska, a to konkrétne informácie o otváracej dobe, spôsobu dopravy na dané miesto či fotografie jednotlivých predajní. Pokiaľ vás zaujímajú aktuálne novinky, súťaže alebo akcie, ktoré pripravujú vaše obľúbené predajne, neváhajte sledovať portál, ktorý vám prináša nielen akciové letáky, ale i množstvo užitočných informácií pre všetkých nákupných maniakov! Služba „Strážca zliav“ vám bude pravidelne zasielať e-mailové upozornenia, ktorý sortiment je momentálne v akcií. 

 

Autorské právo: maudis60 / 123RF Reklamní fotografie

Čítané: 5898 x