Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav

Hľadáte priestor pre svoju novú kanceláriu? Skúste to v Bratislave!

Datum: 24.10.2016

Hlavné mesto vie vždy očariť a ponúknuť veľmi veľa možností, nielen na bežný život. Platí to aj v prípade podnikania. Ale nájsť ten správny priestor na podnikanie, nemusí byť v dnešnej dobe vôbec jednoduché. Pre všetkých, ktorí uvažujú nad kanceláriou v Bratislave, máme dva tipy. Dáte prednosť kanceláriám v administratívnej a polyfunkčnej budove DOAS alebo radšej kancelárskym priestorom Viktória Košická? 

Ešte skôr, ako si definitívne vyberiete svoju novú kanceláriu, mali by ste poznať základné pravidlá, ktorými sa treba riadiť pri výbere novej kancelárie. V prvom rade samotný priestor musí vyhovovať vašim požiadavkám. Okrem toho musí mať toto miesto aj perfektnú dostupnosť. V neposlednom rade je dôležité tiež bezproblémové parkovanie pre budúcich klientov a obchodných partnerov. Ktoré kancelárske priestory v Bratislave spĺňajú všetky tieto skutočnosti?  

Administratívna budova DOAS       

Jednými z takých sú kancelársky priestory v administratívnej budove Doas. Tieto priestory sú funkčné od roku 2002. Nachádzajú sa na Košickej ulici 56 v mestskej časti Bratislava Ružinov. Je možné tu nájsť kancelárie o rozmere  už od 10 m2. Všetky kancelárske priestory v tejto polyfunkčnej budove sú s možnosťou úpravy podľa požiadaviek, tiež s 24 hodinovou prevádzkou a primeraným počtom miest na parkovanie. Výhodou je aj to, že všetky kancelárske priestory sú vybavené chladiacim systémom, inteligentnou štruktúrovanou kabelážou a ďalšími nevyhnutnými technológiami pre pokojný a bezproblémový biznis. Okrem toho sa v budove nachádza banka, lekáreň, kozmetika, kaderníctvo a kaviareň. Ďalšie služby sú v blízkom okolí a dostupné aj pešo.

Kancelárske priestory Viktória Košická   

Kancelárske priestory Viktória Košická sú v prevádzke od jesene 2010. Nachádzajú sa na Košickej ulici 49, rovnako vo vychytenej mestskej časti Ružinov. V tomto prípade sú kancelárie k dispozícii tiež od rozlohy 10 m2. Všetky kancelárie sú taktiež s možnosťou úprav na mieru, s 24 hodinovou prevádzkou a s dostatočným počtom parkovacích miest. Výhodou sú ešte nízke prevádzkové náklady, nadštandardná klientska starostlivosť a rovnako aj všetky služby potrebné k bežnému chodu podniku, ktoré sa nachádzajú sa priamo v tomto polyfunkčnom objekte.

Ak hľadáte nové kancelárske priestory v Bratislave, je dobré sa v tomto smere spoľahnúť na overeného a spoľahlivého partnera, ktorý dokáže zabezpečiť tú správnu kanceláriu pre váš biznis. Takýto partner však poskytne ešte oveľa viac. Napríklad aj úprimnosť, kvalitu použitých materiálov, kvalitný servis a istotu, že vaša investícia bude dobrou voľbou, ktorú budete môcť oceniť aj o niekoľko rokov. Vaše podnikanie si zaslúži viac, ako len obyčajný priestor so štyrmi stenami. Ak chcete byť spokojní so svojou novou kanceláriou pre svoj biznis, vyberte  si určite kanceláriu v Bratislave.

 

 

 

Čítané: 3688 x