Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Darček pre človeka, ktorý ocení originalitu

Datum: 28.05.2017

Určite máte vo svojom okolí niekoho, kto si na drahé materiálne darčeky nepotrpí, a ocení skôr dobrý a originálny nápad. Pokiaľ mu chcete kúpiť darček k sviatku, poďakovať sa mu, alebo mu iba urobiť radosť nejakou maličkosťou, zrejme budete potrebovať nejaký tip. Originálny a osobný darček poteší aj ľudí, ktorí si na darčeky nepotrpia. 

Darček na každú príležitosť

Narodeniny, meniny, Vianoce, promócie, svadba či výročie - tieto aj mnohé iné príležitosti si akosi žiadajú darček. Vybrať niečo vhodné je vždy náročné, ale v prípade ľudí, ktorí majú radi originalitu je to ešte náročnejšie. Vlastnoručne vyrobené darčeky alebo darčeky "na mieru" potešia vždy a každého. Práve takýto darček totiž obdarovanému prezradí, že ho máte radi a na výbere ste si dali naozaj záležať. Typickým predstaviteľom je tričko s potlačou, na ktorom môže byť text, fotka alebo oboje. Či to bude fotka zo spoločnej akcie, podobizeň obľúbeného umelca alebo citát je už na vás. Určite by to malo byť niečo, ku čomu má dotyčný vzťah. K výročiu alebo svadbe sa hodí fotka s dátumom svadby alebo zoznámenia.

Dekorácia plná spomienok

Obľúbenými darčekmi sú aj rôzne bytové dekorácie. Ak si myslíte, že skončia založené niekde v zásuvke, alebo sa bojíte, že netrafíte vkus oslávenca stavte na potlač vankúša alebo fotoobrazy na plátne. Na vankúši môže byť vytlačená fotka alebo text, pokiaľ si vyberiete vankúš v tvare srdca bude to skvelý darček na romantické príležitosti. Malý ale originálny darček, vyrobený špeciálne pre vášho blízkeho urobí väčšiu radosť ako drahý dar kúpený na poslednú chvíľu.  Fotoobraz môže byť zasa ozdobou každej predsiene, obývačky alebo aj kancelárie. Vyrobiť sa dá v rôznych veľkostiach, takže je na vás či pôjde o menší nenápadný obrázok alebo obraz, ktorý nikto neprehliadne. 

Čítané: 3736 x