Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Na individuálnych kurzoch angličtiny získate výučbový plán na mieru

Datum: 16.11.2017

Individuálne kurzy angličtiny formou jeden na jedného vás efektívne privedú k novým poznatkom. Lektor vám prispôsobí výučbu a venuje sa iba vám.

Podľa čoho získate výučbový plán na mieru?

  • podľa úrovne, na akej ovládate angličtinu
  • podľa úrovne, na akú sa chcete dostať a ako rýchlo
  • podľa toho, či potrebujete všeobecnú, alebo obchodnú angličtinu

Osobný prístup k študentom preferuje aj anglická škola Flagwork. Lektor vám venuje svoj čas, ale zároveň šetrí aj ten váš. Individuálne kurzy angličtiny od Flagwork totiž prebiehajú vo vašich priestoroch. Či už doma, alebo v práci.

Na intenzívnom kurze sa naučíte viac za krátky čas

Potrebujete sa zlepšiť v angličtine a nemáte čas na dlhodobé štúdium? Vyskúšajte dynamický prechod jazykovými úrovňami.

Úlohou intenzívneho kurzu je naučiť vás po anglicky čo najskôr. Efektívne naberáte nové poznatky a tie naučené nezabúdate.

Hodí sa pre vás v týchto konkrétnych prípadoch:

  • pripravujete sa na obchodné stretnutie,
  • odchádzate na dovolenku alebo pracovnú cestu.
  • čaká vás prezentácia v angličtine,
  • privítate zahraničnú návštevu.
  • pripravujete sa na certifikát v angličtine 

Každým dňom zdokonaľujete svoje konverzačné schopnosti, slovnú zásobu aj gramatiku. Zlepšujete sa rýchlym tempom.

Deti napredujú vďaka správnej metóde výučby

Na kurze pre deti a mládež sa študentom treba venovať inak ako v škole. Formou hry, aby ich angličtina bavila. A s lektormi, ktorí zvládajú prácu s deťmi a pristupujú k nim ako k budúcim úspešným ľuďom. Teda ich nielen učia, ale aj motivujú. 

Tento kurz angličtiny sa hodí pre žiakov základných a stredných škôl. Pre tých, ktorí si chcú zlepšiť známky alebo sa pripravujú na písomku či maturitu. Ale aj pre študentov, ktorí sa po anglicky učia radi a chcú sa posunúť ešte ďalej.

Súkromné doučovanie angličtiny je o to účinnejšie, že prebieha u vás doma. V priestoroch, ktoré deti poznajú a vedia sa v nich lepšie sústrediť. 

Angličtinu sa naučíte aj cez Skype

Angličtina cez Skype sa líši od ostatných individuálnych kurzov. S lektorom sa nemusíte stretnúť osobne. Všetko prebieha online.

Stačí vám pripojenie na internet a zariadenie s webkamerou. Môžete konverzovať z pohodlia domova, ale aj na cestách. Podklady dostanete e-mailom a zlepšujete sa vlastným tempom.

Na hodinách angličtiny cez Skype sa zabavíte. Nemusíte sa učiť gramatiku. Sami si zvolíte lektora, tematické zameranie kurzu a jeho trvanie. Na výber máte balíčky všeobecnej aj obchodnej angličtiny. 

Po kvalitnej príprave zvládnete pohovor v angličtine

Dôkladná príprava na pohovor v angličtine z vás spraví ideálneho uchádzača o dané pracovné miesto. Skoro každá pozícia si však žiada iný systém prípravy. 

Na tomto kurze angličtiny zistíte:

  • aké otázky sa personalisti pýtajú,
  • aké odpovede chcú počuť,
  • aká slovná zásoba súvisí s vašou pozíciou.

Zapracujete na svojich písomných aj konverzačných schopnostiach a zvýšite si sebavedomie. Prekonáte strach z pohovoru a naučíte sa, ako vhodne reagovať na otázky personalistov. 

Dôležitou súčasťou tohto kurzu je príprava životopisu a motivačného listu. Tieto dokumenty majú veľkú silu a dokážu presvedčiť personalistov, že ste pre firmu správna voľba. Ich tvorba vychádza z analýzy konkrétnej pozície.

Kurz ukončíte simulovaným pohovorom v angličtine. Keď ho úspešne zvládnete, priblížite sa k vytúženej práci.

Čítané: 3662 x