Rozšírené hľadanie
Štvrtok 28. Marec 2024 |
meniny má Soňa

Ako skvalitniť život vášmu psovi? Jednoduché, sú tu luxusné potreby pre psy!

Datum: 27.03.2018

Ako zaručiť, aby sa váš pes nemohol sťažovať, že jeho živote je pod psa? Jednoduché, sú tu predsa luxusné potreby pre psy, ktoré nepotešia len vášho psa, ale aj vás!


Pokiaľ nie ste majiteľ nejakého veľkého objektu, ktorý je strážený psami, pravdepodobne psa vnímate ako súčasť rodiny, nie ako nástroj na ochranu majetku. A o súčasti rodiny sa predsa treba starať. Keď si väčšina ľudí kúpi psa, takmer všetci spadnú do tradičného „psíčkarského“ kolobehu života. Teda ráno vstať, ísť so psom na rýchlu prechádzku, nasypať mu granule na raňajky, nachystať mu pelech, aby mal kde ležať a odísť do práce. Po návrate z práce ísť hneď so psom von, poobede sa s ním vo voľnom čase chvíľu pohrať, naučiť ho nejaké príkazy a zákazy, večer s ním ísť znovu von a nasypať mu granule na večeru. Prípadne ho ešte večer pri pozeraní televízora občas pohladkať, raz za čas ho zobrať niekde na výlet do prírody, ale aj si zanadávať, keď s ním musíte ísť na prechádzku v brutálnom daždi. Na takomto životnom štýle nie je nič zlé, veľa ľudí ale ani netuší, že toto všetko sa dá ešte poriadne vylepšiť. A pomôžu vám v tom luxusné potreby pre psy!

Inovatívne riešenia, ktoré vám vyrazia dych!

Pozrime sa na značku, o ktorej ste ešte možno veľa nepočuli, a to značku PetKit, ktorej produkty nájdete na webstránke reedog.sk. Keď sa povie luxusné potreby pre psy, myslia sa tým naozaj potreby, ktoré spravia váš život a život vášho psa skutočne luxusným. Medzi inovatívne produkty značky PetKit patrí napríklad wifi kamera. Aj vy občas túžite vedieť, čo asi robí váš pes, keď nie ste doma? Pomocou wifi kamery môžete vášho miláčika vidieť neustále, nech ste kdekoľvek. Luxusným pomocníkom môže byť aj automatický dávkovač krmiva, ktorý spárujete s mobilným telefónom a váš pes tak bude dostávať presné dávky krmiva v pravidelnom čase. Zaujímavým produktom je aj monitor aktivity pre psy a mačky, s ktorým vždy budete vedieť, čo váš miláčik robí a ako sa práve cíti. Tak nečakajte a zaobstarajte si luxusné potreby pre psy ešte dnes!

Čítané: 4207 x