Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Aká tlač je vhodná pre príbalové letáky a návody?

Datum: 16.07.2018

Či už ste fyzická osoba alebo vlastníte firmu, môže sa vyskytnúť situácia, kedy budete potrebovať vytlačiť viac, než len klasický dokument. Najlepšou voľbou je zveriť to do rúk odborníkom na špecifickú tlač.

Profesionálna tlač od odborníkov

Väčšina ľudí sa asi najčastejšie obracia na služby komerčných, kamenných tlačiarní, ktoré majú blízko domu. Avšak pri tlačení návodov či príbalových letákov sa radšej spoľahnite na profesionálov. Tlač takýchto produktov si vyžaduje špeciálnu tlačiarenskú technológiu, ktoré dokážu zreteľne a čitateľne vytlačiť aj najmenšie písmenká. Potrebujete tlač na špeciálny typ papiera? Kvalitná tlačiarenská firma si poradí aj s tým. Ak ste nikdy nepočuli o tom, že aj papier sa odlišuje podľa hmotnosti, v profesionálnej tlačiarni vás so všetkým oboznámia. A čo také skladanie letákov? Nebudete predsa každý jeden skladať ručne. Na všetko potrebné je tu profesionálna tlačiareň Hansman. Rýchlo, bezproblémovo a kvalitne nielen vytlačí vaše návody a príbalové letáky, ale ich aj poskladá do minimálneho rozmeru 2cm.

Asi najčastejšie tieto služby využíva farmaceutický, prípadne kozmetický priemysel. Nezáleží však na oblasti predaja, v tlačiarni Hansman vám ochotne poradia a prediskutujú všetky vaše predstavy.

Skladanie príbalových letákov na všetky spôsoby

Rovnako ako tlač, aj skladanie príbalových letákov je tak trochu umením. Všetko sa začína kvalitným, tenkým, ale nepriesvitným papierom. Pokračuje to precíznou tlačou a konečne, typom skladania. Tlačiareň Hansman poskytuje až sedem druhov skladania, z ktorých si môžete vybrať. Ak ani jeden z nich nevyhovuje vašim predstavám, postavte tlačiareň pred výzvu. Nechať si poradiť od odborníkov je dôležité, ale povedať vašu vlastnú predstavu je najpodstatnejšie.

Čítané: 3376 x