Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Hygienickejší a bezpečnejší. To je nový Combo Excelsior

Datum: 26.11.2018

Combo Excelsior spĺňa všetky vaše očakávania, požiadavky a predovšetkým prísne normy nielen potravinárskeho, ale aj farmaceutického priemyslu. 

Nový IBC kontejner Combo Excelsior je najlepší na trhu

Nový inovatívny skladací kontejner na tekutiny Combo Excelsior od spoločnosti Schoeller Allibert predstavuje to najlepšie na trhu v potravinárskom a farmaceutickom priemysle. Bol špeciálne navrhnutý pre medzinárodnú logistiku a ako jediný nachádza využitie v lodnej doprave.

Pokiaľ hľadáte to najlepšie pre vaše podnikanie, potom je tento skladací plastový kontejner tá správna voľba. Combo Excelsior je, samozrejme, sťahovateľný, s možnosťou prevážania viacerých kontajnerov naskladaných priamo na seba.

Combo Excelsior disponuje inovovaným vekom s koncovými zarážkami, vďaka ktorým je zabezpečený samouzamykateľný mechanizmus umožňujúci páskovanie dvoch kontajnerov, čo vo veľkej miere zvyšuje bezpečnosť prevozu. Kontajner má oceľovo vystužené dno, na ktorom sú z vonkajšej strany vidlicovité lišty a tri silné sklznice vybavené protišmykovými zátkami. Sklznice sú pripevnené unikátnym bajonetovým systémom, ktorý uľahčuje údržbu, vďaka čomu je možné, v prípade potreby, sklznice odobrať.

Tie najlepšie vlastnosti

Plastový kontajner Combo Excelsior vás len tak nesklame, nakoľko je ako stvorený pre drsné priemyselné prostredie. Je odolný voči UV a hlbokému mrazu, čo umožňuje jeho dlhodobé skladovanie aj v exteriéri. Combo Excelsior má predĺženú životnosť a minimalizované náklady na údržbu vďaka ľahko vymeniteľným dielom. Rovnako ako ďalšie produkty spoločnosti Schoeller Allibert je možné kontajner na konci jeho životnosti 100% recyklovať.

Skladací priestor Combo Excelsior sa vyznačuje veľmi jednoduchou manipuláciou a obsluhou. Zacvakávacie (zaklápacie) bočné steny a spúšťacie predné dvierka uľahčujú prístup a jednoduchú montáž, ktorú hravo zvládne aj jeden človek. Vylepšená vypúšťacia zóna umožňuje rýchlejšie nastavenie a demontáž vložky ventilu, ktorý je kompatibilný s väčšinou druhov na trhu. Na kontajneri Combo Excelsior sa nachádzajú priestory vyhradené na samolepiace štítky a vrecká vyhradené pre vaše logo alebo RFID, čo značne zrýchli a uľahčí identifikáciu.

Jeho maximálny výkon uľahčí vaše podnikanie. Kapacita tohto IBC kontajnera je až 1000l, pričom je ľahko sťahovateľný, čím ušetríte veľa miesta v skladových priestoroch. Tento kontajner má oproti ostatným kontajnerom zvýšený vnútorný objem a má optimalizovanú rezervnú logistiku- so 70%-ným skladacím pomerom, vďaka čomu sa do štandardného nákladného auta vojde (na výšku) až sedem zložených Combo kontajnerov. Znižuje sa tým neželaný dopad na životné prostredie a zvyšuje sa vaša ziskovosť. Plastový kontajner Combo Excelsior je vďaka dvojitým stenám extra pevný a zaisťuje optimalizované zaťaženie pri preprave po diaľniciach, železnici alebo po mori.

Ponuka na mieru

Na trhu existuje veľa rôznych druhov skladacích kontajnerov. Nie vždy je preto ľahké zorientovať sa v tak širokej ponuke. Schoeller Allibert, lokálny výrobca kontajnerov, ponúka možnosť nezáväzného vypracovania ponuky na mieru, presne podľa vašich potrieb.

Ak stále váhate alebo iba chcete zistiť viac o kontajneri Combo Excelsior, nebojte sa požiadať o nezáväznú ponuku. Stačí vyplniť kontaktný formulár a čoskoro sa s vami spojí akreditovaný pracovník firmy Schoeller Allibert. Podrobné informácie o plastových obaloch a ďalších produktoch sú k dispozícii na webovej stránke spoločnosti www.schoellerallibert.com/sk. Veríme, že zo širokej škály produktov si vyberiete ten správny, ktorý uľahčí a zefektívni vaše podnikanie.

Čítané: 3524 x