Rozšírené hľadanie
Utorok 7. Máj 2024 |
meniny má Monika

Ako roll up bannery a prezentačné steny pomôžu propagácii vašej firmy?

Datum: 08.04.2019

Rozmýšľate nad spôsobmi, ako svoju firmu ešte lepšie zviditeľniť? Umiestnením roll up bannerov a prezentačných stien na vhodné miesta dokážete osloviť veľa potenciálnych zákazníkov!


V dnešnej internetovej dobe je propagácia firmy pomerne jednoduchá, no len v online svete. Mohlo by sa zdať, že keďže online propagácia je taká úspešná a dokáže zasiahnuť prakticky neobmedzený počet potenciálnych klientov, offline propagáciu sa už dnes využívať neoplatí. Opak je však pravdou. Keďže online reklama na nás už vyskakuje z každého kútu internetu, stávame sa voči nej pomerne imúnnymi. A offline reklama má stále veľmi veľa čo ponúknuť. Na výber máte z mnohých riešení bannerov a iných reklamných plôch, v rôznych mestách, na rôznych miestach. Takáto offline reklama však môže byť cielená len do veľmi obmedzenej miery, keďže aj tak ju bude vidieť veľmi veľa ľudí, ktorí nie sú cieľovou skupinou vašej firmy. Cieľom je tak nájsť takú offline reklamu, ktorá by bola cielená tak, aby čo naviac ľudí, ktorí s ňou prídu do styku, boli potenciálnymi zákazníkmi. Najlepšia cesta, ako takýto stav dosiahnuť, je prezentovať firmu na rôznych výstavách a akciách, ktoré sa týkajú činností vašej firmy. A práve tu sa k slovu dostávajú roll up bannery, prezentačné steny a fotosteny.

Jednoducho neprehliadnuteľné

Pri prezentácii firmy na rôznych výstavách, večierkoch a akciách je vhodné využiť prenostné prezentačné steny. Prezentačná stena je jednoducho neprehliadnuteľná a osloví každého, kto prejde okolo nej. Stačí si len vybrať dobrú firemnú grafiku, farebné kombinácie a postaviť ich na dobré miesto v rámci akcie. Ich výhodou je skutočnosť, že napriek ich veľkosti sa dajú prepravovať v bežnom osobnom aute a ich zloženie je skutočne jednoduché. Druhou zaujímavou možnosťou sú roll up bannery, ktoré sa dajú využiť všade – od maloobchodu, cez krátkodobú reklamu, až po rôzne výstavy. Roll up banner je skladný a po umiestnení na požadované miesto sa jednoducho vyroluje. Naviac, vyrobený môže byť už za 3 dni, expresná výroba prebieha dokonca do troch alebo 24 hodín! Zaujímavým riešením je aj fotostena alebo pop up stena. Možnosti sú jednoducho neobmedzené. Ak hľadáte firmu, ktorá vám váš roll up banner, prezentačnú stenu alebo inú formu reklamy rýchlo a spoľahlivo vyrobí, pozrite si ponuku firmy Plotbase. A úspešné firemné promo sa môže začať!

Čítané: 3088 x