Rozšírené hľadanie
Pondelok 6. Máj 2024 |
meniny má Hermína

Prepojte vašu značku a svojich zamestnancov – najlepších brand amabasádorov máte pod vlastnou strechou

Datum: 16.04.2019

Brand ambassador je súčasť moderného marketingového mixu. Obvykle si firmy najímajú rôzne celebrity, ale aj zástupcov z radov cieľovej skupiny, aby šírili povedomie o značke a presvedčovali okolie a ďalších „členov cieľovky“ o kvalite značky. Veľmi často sa to robí pomocou reklamných predmetov. Je to najlacnejšia a najefektívnejšia propagácia značky.

Firmy obdarovávajú svojich klientov a tí potom ďalej šíria povedomie o značke. Je však škoda vynechať vlastných zamestnancov. Práve oni totiž majú často najlepšiu príležitosť a motiváciu nadchnúť pre značku, výrobky či služby firmy svoje okolie.

Ako urobiť z vlastných zamestnancov šíriteľov povedomia o firme a značke?

Omnoho účelnejšie, než ich v tomto ohľade školiť a šírenie pozitívnych informácií si vynucovať, je svojich zamestnancov „obrandovať“. Nešetrite na kvalitných tričkách, mikinách, pracovných pomôckach, písacích potrebách a iných funkčných reklamných predmetoch pre svojich zamestnancov. Investujte do kvalitných, aby ich mali zamestnanci záujem nosiť a používať, alebo nimi obdarovať iných. Pridajte reklamné predmety s logom firmy aj pre rodinných príslušníkov. Dáždnik pre manželku, USB kľúč pre deti, aktovku na dokumenty pre samotného zamestnanca. Rozhodne nemusíte zostať len u tradičných tričiek, aj keď tie sú stále veľmi vďačné a obľúbené. Váš brand sa bude šíriť zadarmo a veľmi účinne. Zamestnanec je najlepší brand ambasádor.

Kvalitné reklamné predmety od Sketch

Hľadáte dobré nápady pre reklamné predmety, ich vysokú kvalitu a dobré služby? Oslovte Sketch. Firma dodáva reklamné predmety z kategórie textilu, elektroniky, kancelárskych potrieb, darčekového tovaru a z ďalších obľúbených oblastí. Nadštandardné sú služby v oblasti brandingu, teda predovšetkým potlače. Využiť máte možnosť tampónovú tlač, sieťotlač, transférovú potlač, sublimáciu, UV tlač, laserové gravírovanie, výšivky, výpal, razbu, digitálnu potlač i technológiu subli-flex. Spoločnosť Sketch pre vás zaistí taktiež reklamné predmety na mieru, vrátane obľúbených diárov.

Čítané: 2851 x