Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav

Tipy na fotodarčeky na Valentína

Datum: 12.05.2019

Blíži sa februárový sviatok všetkých zamilovaných - deň svätého Valentína. 14. februára by mali byť páry spolu a vyjadriť si svoju náklonnosť. 

Preto aj darčeky, ktoré na Valentína dávame, mávajú pre vzťah nejakú symbolickú hodnotuOriginálne fotodarčeky vyjadrujú emócie a spomienky. Preto vám prinášame zopár tipov, ako využiť fotografie na Valentína.

Vankúšik pre pár

Ak budete vyberať pre priateľa alebo priateľku fotodarček, vankúšik bude dobrou voľbou. Existuje totiž mnoho druhov a každý nakoniec skončí na mieste, ktoré je len vaše - spoločné a intímne. Vankúše si môžete nechať potlačiť vlastnou fotografiou alebo pridávať rôzne inovácie, ako rámčeky a nápisy. Skúste nechať potlačiť dva vankúšiky tak, aby tvorili pár. Môžu na nich byť nápisy, ktoré k sebe patria alebo jedna fotografia rozdelená na dve časti. Každý tak bude mať pri sebe kúsok z vás dvoch a keď práve nebudete spolu, budete mať so sebou milú spomienku. Obľúbeným variantom je vybrať originálny vankúš, napríklad v tvare srdca.

Obliečku na vankúš s fotkou si môžete objednať saténovú alebo bavlnenú. Satén je o trochu drahší, ale niekomu je na spanie príjemnejší. Rozmery vankúšikov sú od 25 x 25 cm do 40 x 40 cm.

Hrnček s originálnou fotkou

Ďalší praktický darček, ktorý bude mať partner často nablízku, je hrnček s vlastnou fotkou. Stavte na klasiku a vyberte vašu najobľúbenejšiu spoločnú fotku. Môžete tiež prekvapiť a pre tento deň nafotiť nové fotografie, a to buď vlastné, alebo napríklad s celou rodinou, prípadne s niečím, čo má partner rád. Milovníka motoriek iste poteší hrnček s fotkou partnerky na silnom stroji.

Hrnčeky môžete navyše rôzne štylizovať, vybrať nejakú obľúbenú farbu, alebo zvoliť magický hrnček, na ktorom sa fotografie objavia, až keď do neho nalejete horúci nápoj.

Fotokniha uchová radostné chvíle

Ďalší darček je vlastne jedna veľká spomienka. Prejdite si fotografie zo spoločných chvíľ a vytvorte z nich originálnu fotoknihu. Môže to byť prierez vašou históriou od prvého rande po dnešný deň.Pridajte k fotografiám svoje komentáre a vtipné spomienky. Alebo si spomeňte na dôležitý deň, akým bola napríklad vaša svadba či prvá dovolenka a venujte celú fotoknihu práve jemu. Hlavne dámy takýto darček istotne ocenia a možno ich aj dojme. 

Výhodou tohto fotodarčeka je, že ho môžete urobiť celý podľa seba. Online editory vám umožnia popustiť uzdu svojej fantázii a nechať si vytlačiť úplne originálne dielo len pre vás dvoch.

Kryt na telefón pre dnešnú online dobu

Potlač darčekových predmetov už postúpila tak ďaleko, že môžete svoju drahú polovičku nosiť celý deň vo vrecku. Darujte partnerovi alebo partnerke na Valentína kryt na telefón s vlastnou fotografiou. Telefón máme po ruke v dnešnej dobe neustále. Vaša drahá polovička si tak pripomenie váš úsmev každý deň hneď niekoľkokrát. Vyberte vašu najveselšiu fotku a nechajte ju vytlačiť. Alebo k nej pridajte nejaký výrok, ktorý chápete len vy. Obdarovaný sa potom zasmeje vždy, keď sa na telefón pozrie. Vyťaženému oteckovi potlačte kryt nejakou serióznou rodinnou fotografiou. Bude vás mať so sebou v kancelárii aj na všetkých stretnutiach a ešte sa ľahko pochváli kolegom, ako rastú jeho deti. Nie je vaša partnerka bloggerka? Kryt na telefón bude darček presne pre ňu.

Obal na telefón je navyše veľmi praktický darček, ktorý chráni telefón pred odieraním alebo rozbitím. Dobám, kedy ste zohnali kryt len ​​na iPhone odzvonilo. Môžete si nechať potlačiť obaly na Huawei, Samsung, Lenovo, Xiaomi a mnoho ďalších.

Darujte darček zo srdca

Na darčekoch z Valentína je vždy najdôležitejšie, či do nich vložíte svoj čas a nápad. Preto sú originálne fotodarčeky neustále tak obľúbené. Sú vždy určené priamo pre obdarovanú osobou, a to poteší dvojnásobne.

Čítané: 3403 x