Rozšírené hľadanie
Sobota 20. Apríl 2024 |
meniny má Marcel

Efektívna reklama alebo štýlová personalizácia? Využívajte pásky s potlačou!

Datum: 27.05.2019

Odlíšiť sa dnes od okolitého generického sveta je čoraz náročnejšie, ak aj vy hľadáte spôsoby, ako seba alebo svoju firmu viac zviditeľniť, zaujímavým nápadom môžu byť práve lepiace pásky s potlačou. Prečo?

Detaily robia svet. Špeciálne ten moderný, v ktorom sa práve na detaily často zabúda. Na druhej strane však treba uznať, že väčšina ľudí si detaily všíma a dokáže ich oceniť. Prečo toto všetko spomíname? Takým detailom je totiž aj obyčajná lepiaca páska. V živote ju používa prakticky každý, no málokto si uvedomuje, aký veľký potenciál môže mať. Najmä v prípade firiem a podnikateľov hovoríme o reklamnom potenciáli. Napríklad, ak predávate produkty a zákazníkom ich odosielate v krabiciach, musíte ich zalepiť páskou. Detail v podobe pásky s logom firmy vám nielenže robí reklamu, naviac zákazníkovi ukazuje, že na balení svojich produktov si dávate skutočne záležať. No nemusí to byť len páska s reklamou. Lepiacu pásku si môžete nechať potlačiť prakticky akýmkoľvek vzorom a farebnou kombináciou, vďaka čomu sa odlíšite od okolitej konkurencie a príjemne zapôsobíte na zmysly iných ľudí.

Estetika a kvalita

Ak potrebujete kvalitne potlačené lepiace pásky, etikety, prípadne nelepiace výstražné ohraničujúce pásky, vaše kroky by mali smerovať na webstránku spoločnosti Pásky, s.r.o.. Čo všetko v jej ponuke nájdete? V prvom rade sú to kvalitné lepiace pásky z polypropylénu, PVC alebo papiera. Štandardným riešením sú lepiace pásky s vrchnou potlačou BOPP, v ponuke však nájdete aj lepiace pásky so sendvičovou potlačou. No nie je to len o páskach. Vyrobiť si môžete nechať aj samolepiace štítky alebo etikety, ktoré sú vyrobené z kvalitných materiálov a lepidiel, vydržia tak slúžiť veľmi dlho. Už si len vybrať tú správnu potlač a využiť možnosť online kalkulácie na webe, vďaka ktorej si viete jednoducho overiť cenu vašej objednávky. Využiť taktiež môžete niektorú z výhodných cenových ponúk a objednať si tak kvalitné lepiace pásky a etikety s vlastnou potlačou za skvelú cenu!

Čítané: 3366 x