Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Kombinovaný kočík je vhodný od narodenia

Datum: 17.07.2019

Predtým, než odídete do pôrodnice, zrejme chcete mať pripravené všetky potrebné veci, ako sú postieľka, oblečenie, prebaľovací pult a predovšetkým kočík. 

Práve kočík sa oplatí vyberať s predstihom, pretože niektoré modely sú k dostaniu až do niekoľkých týždňov, nie do druhého dňa. Súčasný trh je navyše rozmanitý a ponúka nepreberné množstvo variantov, pričom veľmi obľúbený je kombinovaný kočík, ktorý budete používať naozaj dlho.

Obrovskou výhodou je, že kombinovaný kočíky šetria mamičkám veľa starostí i peňazí. Pre novorodenca je pochopiteľne najvhodnejšia hlboká korba, v ktorej bábätko leží na chrbte. Akonáhle ratolesť začne sedieť, už je lepšie hlbokú korbu vymeniť za športový variant. Ak nechcete mať doma hneď niekoľko kočíkov, investujte do kombinovanej verzie, ušetríte tým veľa miesta, ale aj peňazí.

Charakteristické črty kombinovaného kočíka

Kombinovaný kočík tvorí odolná konštrukcia, na ktorú je možné dať rôzne korbičky. Ak kúpite takzvanú trojkombináciu, môžete na podvozok pripevniť len vajíčko a vyraziť tak do obchodu. Do nákupného centra tak nemusíte voziť celú korbu. Podotknúť ale musíme to, že vajíčko nenahrádza hlbokú korbu, a tak sa neodporúča používať ho neustále.

Aké kočíky hrajú prím?

Ak hľadáte kočíky, ktoré sa vám zapáčia nielen po praktickej, ale aj dizajnovej stránke, určite sa pozrite do pestrého produktového portfólia e-shopu e-kociky.sk, kde nájdete určite aj vy vysnený kočík pre svoje bábätko. Zakúpiť sa dajú bez autosedačky či s autosedačkou, to záleží opäť iba na vás. Vybrať si môžete navyše z pestrej škály farieb - pre dievčatko ružový kočík, pre chlapčeka modrý, ale pokojne aj neutrálny šedý, béžový a podobne. Rovnako tak sa vám ponúka rôzne značky, ako sú Nellys, Coto baby, VENICCI, Gmini a ďalšie. Už sa tešíte, až budete svoje bábätko voziť?

Čítané: 3455 x