Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav

Reklamné tetovačky na tvár a telo: Revolučný spôsob ako na seba upútať pozornosť

Datum: 21.08.2019

Chcete nechať vyrobiť pre svojich klientov, obchodných partnerov, prípadne len tak, pre známych, reklamné predmety s vaším logom? Ak reklamné perá, nálepky a iné typické darčekové predmety nie sú tým, čo hľadáte, skúste tentokrát niečo iné, štýlové a originálne – reklamné tetovačky!

Máte záujem o výrobu reklamného tetovania, ktoré bude propagovať vašu firmu? Ak túžite po originálnych tetovačkách s vlastným motívom, nechajte si vyrobiť dočasné tetovanie podľa vašich predstáv! Nalepovacie tetovanie je zábavný a efektívny spôsob propagácie firiem, organizácií, športových klubov a rôznych podujatí.

Využijete ho ako spestrenie na rôzne akcie, firemné večierky, mikulášske, vianočné alebo halloweenske párty, festivaly, koncerty, promo akcie alebo detské zábavné večierky – tetovačky bavia nielen dospelých, na svoje si prídu v prvom rade deti! Tetovačky podľa vlastného gusta sú skvelé aj na súkromné ​​akcie, z ktorých chcete urobiť nezabudnuteľné eventy, na ktoré budú hostia ešte dlho spomínať.

Ak plánujete svadbu, originálnu narodeninovú oslavu alebo výročie, prekvapte svojich hostí alebo oslávenca nalepovacím tetovaním s pútavým tematickým motívom. Stačí dodať váš dizajn a my vám zašleme kalkuláciu a postaráme sa o zvyšok!

Farebné i čiernobiele kvalitné tetovanie poteší

Reklamné tetovanie s vaším motívom je možné vyrobiť v čiernobielej i farebnej verzii tak, aby urobilo radosť a dokonale odprezentovalo vašu firmu. Je plne vo vašej réžii, ako bude obrázok vyzerať. Logo alebo text, prípadne iná kreatívna forma, ktorá sa bude perfektne vynímať na koži? Fantázii sa medze nekladú.

A ako sa tetovačky používajú? Stačí ich nalepiť na tvár alebo telo, počkať, kým sa otlačia a pomaly stiahnuť ochranný papierik. Či už zvolíte reklamné tetovačky na tvár alebo na telo, je na vás. Kúsky určené na tvár rešpektujú potreby citlivej jemnej pokožky na tvári. Obvykle ide o „masku“, ktorá disponuje otvormi na ústa, oči alebo nos a znázorňuje rozprávkových hrdinov či zvieratá.

Tieto typy tvárových dekorácií sú ideálne na rôzne detské podujatia, karnevaly alebo festivaly. Nechajte si vyrobiť váš vlastný motív, inšpiráciu môžete nájsť aj v našej galérii obrázkov. Nami vyrábané tetovačky sú zdravotne nezávadné a pochádzajú z kvalitných certifikovaných výrobkov.

Aby bol efekt dokonalý, na dodávané reklamné predmety umiestnime aj zrozumiteľný návod na použitie alebo čokoľvek, čo vám napadne. Máte záujem? Ozvite sa nám a my vám po zaslaní vášho návrhu pošleme obratom kalkuláciu na mieru.

 

Zdroj obrázka: pixabay.com

Čítané: 4651 x